Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sport i odpočinek v Harrachově: neomezený wellness a polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
OREA Resort Sklář **** Harrachov (mapa) 207 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Nikola Jirůvová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na cenu pro 4 cennou rodinu "2 dospělý, 1 dítě 8let a druhé 14 let. Polopenze, termín od 1.3.2021 až 4.3.2021.Plus neomezený wellnes. Děkuji za odpověď Nikola Jirůvová

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo :)
tato nabídka je koncipována jen do 20.12.2020. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce neunikne, nebo si vybrat z jiných nabídek, které budou vyhovovat Vašim preferencím.
Pěkný den :)

Olena Sheverova

Dobry den.Mate pujčovny kola?

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, přímo v hotelu sídlí půjčovna koloběžek (klasických i elektrických). Co se týče kol, naši recepční Vám rádi poradí a doporučí půjčovny v okolí, kterých je několik. Hezký den, Daniel.

Kamila

Dobrý den, je možné přijet s více, jak jedním pejskem? A jaký je pak poplatek? Děkuji

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, možné to je. Poplatek za každého pejska je 300,– Kč za noc. Samozřejmostí je miska a pamlsky. Hezký den, Daniel.

Martina

Dobrý den,

je možné si dokoupit k pobytu ve všední dny, neomezený wellness u 5 denního pobytu místo polopenze all inklusive? Jednalo by se o termín 21.9. – 25.9.2020
Děkuji za odpověď

Švecová

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, paní Švecová, all inclusive v nabídce bohužel nemáme. Stravování přes den zajišťuje lobby bar, ve kterém si můžete v příjemné atmosféře dopřát oběd dle aktuální a la carte nabídky. I tak věříme, že si pobyt v Orea Resortu Sklář vychutnáte plnými doušky. Hezký den, Daniel.

Martina

Dobrý den,

děkuji za reakci a šla by aspoň plná penze, když ne all inklusive?
Moc děkuji

Martina Švecová

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, paní Švecová, nabízíme pouze pobyty se snídaní, nebo polopenzí formou bufetu. Bufetová restaurace je tedy přes den uzavřena. Veškeré další stravování je následně možné individuálně v našem Lobby Baru. Hezký den, Daniel.

Jana

Dobrý den, je možné u vás objednat podzimní víkendový pobyt od pa-ne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) takovou variantu bohužel v nabídce nemáme. Můžete se obrátit přímo na hotel, zdali Vám nějakou nabídku dá nebo se můžete porozhlédnout po našem portálu, zdali Vás neosloví něco jiného. Pěkný den :)

Lída

Dobrý den, lze uplatnit příspěvek od zaměstnavatele? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lído, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bankovním převodem. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“.

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsání platby výjimečně počkáme týden. Pěkný den

Iveta

Dobrý den!Chtěla bych se zeptat na cenu pro dva dospělé a dvě děti 9 a 11 let?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, děti od 6 do 11,9 jsou za příplatek 490 Kč/noc s polopenzí. Na pokoj je však možné umístit pouze jednu přistýlku. 4. osoba je možná pouze na lůžku s rodiči (tedy pouze dítě do 5,9 let). Pěkný den

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, kapacita Deluxe a Executive pokoje je omezena na dvě dospělé osoby a jedno dítě na přistýlce. Výjimku děláme u druhého dítěte do 5,9 let, kterému nevzniká nárok na samostatné lůžko. Řešením mimo rezervace dvou samostatných pokojů je už pouze rodinný pokoj, který ovšem nemáme zde na Slevomatu v nabídce. Hezký den, Daniel.

Jaroslava Dandová

Dobrý den, chceme využít pobyt od neděle do pátku od 19.7. do 24.7.2020, dva dospělí a jedno dítě (2 roky). Kolik budeme za vnučku doplácet? Moc děkuji za odpověď.

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, dítě do 5,9 let je zdarma vč. polopenze. Nedoplácíte tedy nic, jen informaci, prosím, uveďte v poznámkách rezervace. Budeme se těšit! Daniel

Zdenek Belsky

Dobry den,hledame ubytovani pro 2 osoby a 2 kocicky(bez­problemove,zvy­kle cestovat)od 23.12.(Vanocni pobyt) do 2.1.2021(Silves­trovsky pobyt).Prosim a kratkou odpoved,popripade predbeznou kalkulaci.Preji pekny den
Zdenek Belsky

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den, vánoční a silvestrovské pobyty nejsou zde na Slevomatu k dispozici, proto bych Vás odkázal přímo na naše rezervační oddělení, kde Vám rádi s rezervací pomůžou. Prosím, napište na rezervace.sklar@orea.cz nebo volejte +420 481 560 1­11. Budeme se těšit. Daniel

Pájina Nekolová

Dobrý den,
rádi bychom přijeli se 4letými dvojčaty, ale nerozumím tomu, jak je to v případě dvou dětí. Pokud tomu správně rozumím tak při jednom dítěti se nedoplácí nic a je to si s polopenzí,ale nevím, jak by to bylo v případě druhého dítěte. Prosím o brzkou odpověď děkuji Nekolová.

OREA Resort Sklář ****

Dobrý den,
i druhé 4leté dítě je v tomto případě zdarma včetně polopenze, pouze nemá nárok na vlastní přistýlku. Těšíme se na brzkou shledanou.
 Daniel

Iveta Brázdová

Dobrý den,
prosím jak nejlépe zarezervovat pobyt s balkónkem a jak je to u Vás s parkováním? Poslední dotaz je kolik se platí za přistýlku pokud by chtěl s námi přijet 15 let syn. Děkuji moc za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto :) pokoj s balkónem by neměl být problém. Můžete tento požadavek napsat do poznámky při rezervaci a jistě se Vám v hotelu budou snažit vyhovět. Parkování je u hotelu zdarma. Za dítě (15 let) se poté doplácí 980 Kč/noc včetně polopenze. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru