Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zase jako nové: Profesionální čištění sedacích souprav a čalounění

4,9 / 5 Nano clean express Vraňany  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Katka Kočmídová

Dobrý den, kolik by stála doprava do Kunice Praha východ? Velká sedačka. Děkuji

Nano clean express

Dobrý den. Praha-východ, západ (do 20 km od okraje Prahy) – 199 Kč
V případě dalších dotazů ( volné termíny, atd.) volejte předem na +420 725 951 2­20. S pozdravem. Kašpar N.C.E

Marta Marešová

Dobrý den. Prosím o sdělení, zda je cena za dopravu k zakoupenému voucheru pro čištění sedací soupravy v Praze 150,– Pokud by bylo více voucherů v rámci jednoho bytového domu (sedací soupravy ve více bytech v rámci jednoho bytového domu), zda se účtuje pouze 1× cena za dopravu. Děkuji za zprávu a přeji hezký den. M.M.

Nano clean express

Dobrý den vše záleží na počtu sedaček, velikosti a síle znečištění. Průměrně vyčistíme za den 3. Takže pokud by to bylo více položek tak by se to muselo rozdělit třeba do dvou dnů. Vše záleží na aspektech popsaných na začátku. Průměrný čas na 1 sedačku je 2 až 3h. Doprava by byla za každý den straveny v bytovce. (2dny= 2× 149)Pro více informací prosím volejte na +420725951220 vše rád vysvětlím. Kašpar

Alena R.

Dobrý den, mám sedací soupravu do L, cca polovina je z koženky, rozměry ŠÍŘKA/VÝŠKA/HLO­UBKA: 245/80/175 CM. Nejsem si jistá jestli jaký voucher mám objednat. Jestli malou nebo střední. A je čištění včetně velkých polštářů, které jsou součástí gauče? Děkuji

Nano clean express

Dobrý den nejlepší způsob je přidat si naše telefonní číslo do seznamu a přes WhatsApp zaslat foto sedačky. Polštáře které mají zip z pravidla doporučuji vyprat v pračce.

Michaela

Dobrý den
Odkud vyjíždí vaši technici? Potřebuji vaše služby ve Vraňanech a chtěla bych vědět zda jste opravdu místní.

Nano clean express

Dobrý den ve Vraňanech je pouze kancelář. Místo výjezdu je v Hořešovičkách. Máme okruhy kde je doprava zdarma a pokud by jsem jel do Vraňan tak se km počítají až od Velvar. To je přibližně 14km X 7kč. Nejlepší způsob je zavolat na +420 725 951 220.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru