Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

2hodinová plavba po Vltavě s all you can eat rautem pro děti i dospělé

4,5 / 5 Bevents lodě Praha - Nové Město  (mapa) 432 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jiří Král

Dobrý den,

rád bych koupil tento voucher jako dárek k Vánocům, ale nemohu se dopátrat trasy, kterou plujete. Plujete do centra a zpět? Nebo plujete na sever, kde toho asi moc k vidění už není? V jednom z hodnocení jsem četl, že „Trasa výletu směrem na Holešovice a zpět je málo záživná“, na druhou stranu v popisu voucheru je psáno, že uvidíme Karlův most i Vyšehrad, což je na druhou stranu. Tak bych se jen rád ujistil, jaká je skutečná trasa a na co se budeme moci těšit. Děkuji, Jiří Král

Beventslodě

Dobrý večer. Trasa se odvíjí od místa v plavební komoře. Pokud je volno na Smíchově, vidíte vše od nemocnice Na Františku a nadále proti proudu Vltavy, zhruba po Vyšehradskou skálu. Pokud se na Smíchov nevejdeme, musíme na Štvanici a pak vidíte vše od Karlova mostu po cca Marinu v Holešovicích. To je směr po proudu a pak se loď vrací ke Karlovu mostu po plavební komoru na Smíchově. Tato situace platila v době, kdy se hodně jezdilo. V současnosti a do doby využití voucheru, což je 30.4.2021 si myslím, že na Smíchově budou rádi za nějaké lodi. Pokud nebude toto vysvětlení stačit, jsem vám k dispozici na tel.čísle 603 323 992. Mějte se hezky a předem děkujeme za zakoupení voucherů na naši loď.

Zdeněk H.

Dobrý den, líbí se mi Vaše nabídka a chtěl bych zakoupit plavbu jako dárek k narozeninám s termínem plavby v druhé polovině listopadu. Probíhají v současné „omezené“ době plavby a za jakých podmínek? Vím, že je to hodně dopředu a do listopadu se může ještě mnoho změnit, ale přesto děkuji za informaci.

Beventslodě

Dobrý den, Zdeňku. Jsme rádi, že se nabídka líbí. Zakoupit plavbu samozřejmě můžete, ale termín vám těžko budeme garantovat. V dnešní, problematické době nejsme schopni zajistit to, že kapacita lodě bude natolik naplněná, že loď vypluje. Pro ekonomický efekt potřebujeme, aby na jednu plavbu bylo přihlášeno minimálně 20 osob. Jediné co můžeme doporučit je, zakoupit voucher a věnovat ho s tím, že termín je třeba doladit. Mějte se hezky a budeme rádi, když si voucher zakoupíte.

Monika Bergerová

Chceme zakoupit dárkový poukaz pro 2 dospělé a děti 3 a 6 let.
Stačí objednat dva dospělé a jedno dítě?
Je možné dárkový poukaz?

Beventslodě

Dobrý den, Moniko. Předně děkujeme, že si chcete zakoupit voucher na plavbu naší lodí. V případě, že dětem jsou 3 a 6 let, je dítě věku do 4 let, zdarma. Tudíž vám stačí zakoupit plavbu pro 2 dospělé a 1 dítě. Dárkový poukaz vám nabídne zprostředkovatel Slevomat při objednávce. Pokud by jste měli jiné představy o dárkovém voucheru, než nabízí slevomat, ozvěte se. Mějte se hezky a budeme se těšit na vaši návštěvu na lodích Bevents. Jarda Brejl 603 323 992.

Eva

Dobrý den,kdyz koupime tento vikend na pristi patek ci sobotu(28 a29.8.) 3 dospelaky,1 dí­tě.. jsou ještě volná místa?jak rezervovat?jaký vyber jidla?dekuji

Beventslodě

Dobrý den, Evo. Možná by bylo lepší, kdyby jste zavolala, nebo zaslala kontakt na sebe. Probereme to po telefonu, což bude rychlejší. Mnoho dotazů na vypisování. Poprosím vás o telefonický kontakt. Děkuji moc Jarda Brejl, lodě Bevents, 603 323 992.

Martin L.

Dobrý den.
Jelikož se jedná o styl rautu ALL YOU CAN EAT, je tedy zcela jasné, že veškeré nápoje je třeba na palubě lodi zakoupit…Můžete tedy nastínit cenové relace běžných nápojů, jako je čepované pivo či čepovaná kofola, některé další druhy nealka (džus, tonic, mattoni apod.), případně i káva, čaj nebo i některé ceny běžných destilátů…? Děkuji

Beventslodě

Dobrý den. Ceny jsou následující. 0,3 l Nealko nápoje + 0,3 l pivo + 0,2 l víno + teplé nápoje jednotná cena 80,– Kč. 0,04 Destiláty 100,– Kč. Bude to takto stačit?

Karina

Dobrý den. Pokud chceme přijet s desetiměsíčním dítětem, je možné s sebou vzít kočárek?

Beventslodě

Dobrý den. Kočárek není problém. Jen počítejte s tím, že prostory na lodi jsou stísněnější a je tam, s kočárkem, špatná manipulace. A desetiměsíční miminko rádi svezeme, akorát si to asi nebude později pamatovat.

Michaela

Dobrý den,chci se zeptat,zda jezdíte celoročně (tedy např. ještě i v říjnu?) Děkuji

Beventslodě

Dobrý den. Výletní lodě Bevents na Vltavě v Praze jsou v provozu po celý rok, v létě jsou dokonce klimatizované. V zimě, naopak vytápěné. Samozřejmě jezdíme i v říjnu.

Renata

Dobrý den , ráda by jsem objednala plavbu lodí přes vás, pro dva dospělé a 1 dítě, 2 roky.
Mám tedy vzít jakoby dva vouchery, 1 x pro 2 dospele za 1.149,– a 1 x pro dítě za 499,– i když je to voucher pro dítě od 4let?
A dá se přijet na který koliv termín, nebo si to předem musím rezervovat? Děkuji za odpověď 😊

Beventslodě

Dobrý den. Stačí zakoupit 1 x voucher pro 2 dospělé za 1.149,– . Dítě 2 roky stáří neplatí. Rezervovat si musíte v každém případě, a to ideálně, 14 dní předem. Ale není to nutné tak dlouho dopředu. Váš požadavek na rezervaci s údaji příjmení, počet osob, den plavby, telefonický kontakt a čas, zašlete na náš email bevents@email.cz. Tento vám následně potvrdíme, nebo se s vámi zkontaktujeme. Pravidelné plavby jsou v pátek od 18:00 do 20:00,v sobotu od 12:00 do 14:00 a od 18:00 do 20:00,v neděli od 12:00 do 14:00. Je možno i po dohodě, jiný termín. Mějte se hezky a budeme se těšit na zakoupení voucherů na naše lodi. Jarda Brejl, Lodě Bevents.

VLASTA BALÁŠOVÁ

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na výlet lodí v Praze 12.8.2020 pro 1 dospělá osoba + 1 dítě (14 let).Kde nástup v kolik hodin a co s sebou a kolik by to stálo? jaká voucher uplatnit.? Děkuji Vlasta Balášová

Beventslodě

Dobrý den, paní Balášová. 12.8.2020 je středa a to znamená, že pravidelná plavba není. Jelikož pravidelné plavby jsou v pátek od 18:00 do 20:00,v sobotu od 12:00 do 14:00 a od 18:00 do 20:00,v neděli od 12:00 do 14:00. Pokud by jste se rozhodla plout v tyto dny, podmínky jsou následující. Zakoupený voucher vezmete s sebou, potřebujeme naskenovat jejich QR kódy. Tyto si připravíte před nástupem na palubu, pro rychlejší nalodění všech pasažérů. Za což předem děkujeme. Dostavíte se minimálně 15 minut před vyplutím. Loď, se kterou budete plout se jmenuje Taurus nebo Orca. Lodě vyplouvají z přístaviště – náplavky naproti nemocnice Na Františku – molo č. 11 nebo 12. Dvořákovo nábřeží, molo č. 11 nebo 12. Eventuální další podrobnosti naleznete v příbalovém letáku k zakoupenému voucheru. Mějte se hezky a budeme se těšit na zakoupení voucherů na naše lodi. Jarda Brejl, Lodě Bevents.

Hana Aliová

Dobrý den, děti do 4 let jsou zdarma?

Beventslodě

Dobry den. Děti do 4 let nemusí platit, ale nemají nárok na sedadlo a stravu. V případě toho, že dítě bude konzumovat něco z podávaného občerstvení a obsazovat sedadlo, jste povinni zaplatit plnou cenu. Dále musite dbat na bezpecnost dítěte. Provozovatel za toto neruci. Osobně je názor, že pokud rodiče se stravují, asi nenechají své dítě hladem a měli by mu zakoupit jízdu včetně občerstvení. Na loď je zakázáno vnášet vlastní nápoje a stravu. Vyjímku tvoří děti a batolata s vlastní, většinou, tekutou stravou.
Dekujeme za vas zajem a budeme se tesit na vasi navstevu na lodich Bevents.
Jarda Brejl, Lodě Bevents.

Beventslodě

Dobrý den, Hano. Pokud vás to potěší a bude vám to nápomocno k zakoupení voucherů. Vyjednal jsem pro vás vyjímku, kdy můžete vzít dítě do 4 let věku, bez jakýchkoliv omezení, s sebou na loď zdarma. Mějte se hezky a věřím, že jsme mohli udělat maximum pro to, aby jste byla se službou Lodí Bevents, spokojena.

Sylva mecova

chtela jsem se zeptat berete i vozickare, dekuji

Beventslodě

Dobrý den. Proč bychom vozíčkáře nebrali? Samozřejmě, že budeme rádi, když budeme moci vyhovět. Jediným problémem může být nástup na loď, kde není nástup úplně bezbariérový. Při různé hladině vody, může být nástupní můstek částečně mimoúrovňový a také se prochází jinou lodí do té která pluje. To znamená, že vozíčkář bude potřebovat dopomoc, aby se dostal na své místo. A pak je třeba vědět, jak velkou dopomoc bude třeba vynaložit, aby se v pořádku dostal na loď. Když tak zavolejte a zkusíme to pořešit. Mějte se hezky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru