Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená v jezdeckém resortu se snídaní a prohlídkou stájí nebo vstupy na závody

4,5 / 5 Resort Zduchovice Střední Čechy (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie Krejčová

Dobrý večer, rada bych se zeptala. Zajímám se o případný pobyt od 10.8 na 3 nebo 4dny. 2 dospělí a jedno dítě 1,5roku. Rada bych se zeptala zda je možnost doplatit dítěti snídani? Zda může spat s námi na posteli, tedy zda stačí voucher pro dva? Další dotaz, zda je v okolí půjčovna kol? Kolik by případně stalo dokoupit prohlídku stájí pro dítě? Nebo zda lze zakoupit pobyt bez prohlídky stájí?
Děkuji za odpovědi

Resort Zduchovice

Dobrý den,

v termínu od 10. 8. bohužel nemáme volné ubytování. Pokud by jste se rozhodli pro jiný termín, tak pro dítě ve stáří 1,5 roku není třeba zakupovat další voucher – stačil by Vám voucher pro dva a za dítě by jste nic nedopláceli – snídani, ani prohlídku stájí. Dvě kola Vám můžeme zapůjčit přímo v našem Pensionu Jezerná. :)

MF

Dobrý den, rádi bychom zakoupili pobyt s prohlídkou stájí od neděle 12.7. do úterý 14.7.2020 pro 3 osoby (2 dospělí + dcera 18 let). Budeme ubytovaní ve dvoulůžkovém pokoji s rozkládacím gaučem na fotografii? Je třetí lůžko vhodné pro dospělého? Výsledná cena pro 3 osoby 5.788 Kč zahrnuje prohlídku stájí a snídaně pro všechny 3 osoby? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, postel pro třetí osobu je řešena formou přistýlky. Jistě se zde zvládne vyspat i dospělý. Služby jsou poté samozřejmě pro všechny tři osoby. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru