Původní již ukončená nabídka

Online baristický kurz: co je espresso, jak správně nastavit mlýnek a vyšlehat mléko i základy latté art

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Rcaffe.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Melete víc mlýnkem než pantem? Proudí vám v žilách krev šmrncnutá kávou? Pak jste oficiální kávomil.

Jak vypadá pravé italské espresso a z jaké kávy ho připravíte i v pohodlí domova? To vám na online baristickém kurzu prozradí profesionální barista Robin Blaschke. Dozvíte, jaké je definice espressa a dalších kávových nápojů, jak nastavit mlýnek na kávu, jakou kávu zvolit pro přípravu espressa, jak správně vyšlehat mléko, základy latté art a v neposlední řadě jak vyčistit kávovar.

Rozšířený kurz si na vlastní kůži vyzkoušela i kolegyně Katka, která má ke kávě vřelý vztah: „Z přístupu školitele a hlavně z obrovského množství informací jsem byla nadšená. Na kurzu např. uvidíte, že stačí jen trochu přenastavit mlýnek nebo jinak utlačit mletou kávu v páce a z kávovaru vám vyleze úplně jiné kafe. Jednou je nakyslé a vodové, podruhé zase víc hořké, než by muselo být.“

Přečtěte si celý článek o kurzu a dobré kávě

Profesionální barista Robin Blaschke

Jak připravit dokonalé espresso na italských strojích a jak si udělat výbornou kávu i doma, vám prozradí profesionální barista Robin Blaschke, který je zároveň jediným člověkem mimo území Itálie, jenž se pyšní titulem Italian Coffee Trainer od italské kávové akademie AICAF. Ve spolupráci s Rcafé nabízí v Praze baristické kurzy pro laiky i pro ty, kdo se chtějí kávě věnovat na profesionální úrovni. 

Nahoru