Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Online baristický kurz: co je espresso, jak správně nastavit mlýnek a vyšlehat mléko i základy latté art

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Rcaffe.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Podniky jsou znovu otevřené, aktuální vládní opatření si můžete ověřit zde. Pro informace o otevírací době či dostupných službách kontaktujte případně přímo poskytovatele. 

Přehled nabídky

Varianty (2)

Termín

Platnost do 31. 8. 2020.

V ceně

Na výběr jedno z témat:

  • definice espressa
  • definice kávových nápojů
  • jak nastavit mlýnek na kávu
  • jakou kávu zvolit na přípravu espressa
  • základy latté art
  • základy šlehání mléka
  • čištění kávovaru 

Kódem voucheru zašlete na email rcaffe@seznam.cz, jako předmět uveďte online kurz. V případě zakoupení voucheru na jedno samostatné téma uveďte, o které téma máte zájem. Následně vám dorazí  vygenerovaný kód a přístupy k lekcím. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

299 Kč 199 Kč
299 Kč 199 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 8. 2020.

V ceně

Dozvíte se:

  • definice espressa
  • definice kávových nápojů
  • jak nastavit mlýnek na kávu
  • jakou kávu zvolit na přípravu espressa
  • základy latté art
  • základy šlehání mléka
  • čištění kávovaru 

Kódem voucheru zašlete na email rcaffe@seznam.cz, jako předmět uveďte online kurz. V případě zakoupení voucheru na jedno samostatné téma uveďte, o které téma máte zájem. Následně vám dorazí  vygenerovaný kód a přístupy k lekcím. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 093 Kč 899 Kč
2 093 Kč 899 Kč
Ukončeno

Melete víc mlýnkem než pantem? Proudí vám v žilách krev šmrncnutá kávou? Pak jste oficiální kávomil.

Jak vypadá pravé italské espresso a z jaké kávy ho připravíte i v pohodlí domova? To vám na online baristickém kurzu prozradí profesionální barista Robin Blaschke. Dozvíte, jaké je definice espressa a dalších kávových nápojů, jak nastavit mlýnek na kávu, jakou kávu zvolit pro přípravu espressa, jak správně vyšlehat mléko, základy latté art a v neposlední řadě jak vyčistit kávovar.

Rozšířený kurz si na vlastní kůži vyzkoušela i kolegyně Katka, která má ke kávě vřelý vztah: „Z přístupu školitele a hlavně z obrovského množství informací jsem byla nadšená. Na kurzu např. uvidíte, že stačí jen trochu přenastavit mlýnek nebo jinak utlačit mletou kávu v páce a z kávovaru vám vyleze úplně jiné kafe. Jednou je nakyslé a vodové, podruhé zase víc hořké, než by muselo být.“

Přečtěte si celý článek o kurzu a dobré kávě

Profesionální barista Robin Blaschke

Jak připravit dokonalé espresso na italských strojích a jak si udělat výbornou kávu i doma, vám prozradí profesionální barista Robin Blaschke, který je zároveň jediným člověkem mimo území Itálie, jenž se pyšní titulem Italian Coffee Trainer od italské kávové akademie AICAF. Ve spolupráci s Rcafé nabízí v Praze baristické kurzy pro laiky i pro ty, kdo se chtějí kávě věnovat na profesionální úrovni.