Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ze světa Minecraft: přívěsky, trička, batohy, čepice, samolepky i hrnky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucie Němcová

Dobrý den mám podobný dotaz na peněženku Minecraft kterou jsem objednala 3.6 zaplatila a nic se neděje. Děkuji

Curepink

Dobrý den,
omlouváme se za zpoždění objednávky, ale jak jsem již níže zákaznici psala, tato situace nastává, když je o produkt nečekaný zájem a vyprodá se rychleji, než se stihne produkt stáhnout z dané akce.
Produkt znovu objednáme a jelikož se jedná o zahraniční dodavatele, trvá nějakou dobu, než zboží dorazí. Proto ty omluvné e-maily. Věřte, že jsme slušný internetový obchod a nemáme zapotřebí klamat zákazníky, jen nikdy dopředu nevíme o co bude, tak velký zájem.
Pokud si nepřejete čekat a chcete objednávku stornovat a vrátit peníze, obraťte se na mne nikola@curepink.cz Hezký den, Táborecká Curepink.

Longina Winklerová

Proč obchod nabízí zboží, které nemá skladem a potom rozesílá e-maily o pozdějším dodání zboží? Jak vidím, z minulých hodnocení, tak se situace opakuje po několikáté. Slušný internetový obchod informuje ještě před zaplacením o dostupnosti zbo­ží.

Curepink

Dobrý den,
tato situace nastává, když je o produkt nečekaný zájem a vyprodá se rychleji, než se stihne produkt stáhnout z dané akce.
Produkt znovu objednáme a jelikož se jedná o zahraniční dodavatele, trvá nějakou dobu, než zboží dorazí. Proto ty omluvné e-maily. Věřte, že jsme slušný internetový obchod a nemáme zapotřebí klamat zákazníky, jen nikdy dopředu nevíme o co bude, tak velký zájem. Hezký den, Táborecká Curepink.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru