Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Romantický pobyt v centru Českého Krumlova: elegantní pokoje, snídaně i večeře a slevy

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Dvořák Český Krumlov (mapa) 117 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radek Svoboda

Dobrý den, chtel bych si udělat rezervaci ale nevím jestli je hotel otevreny.Dijy

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku :)
hotel je z důvodu nařízení vlády nyní uzavřen. Domluvit si termín by ale neměl být problém. Stačí kontaktovat hotel skrze e‑mail reception@hoteldvorak.com.
Pěkný den :)

Radka Hýsková

Dobrý den ,

chtěla jsem se zeptat zda je možné uhradit pobyt i přes FKSP jednalo by se o pobyt od 25–28.10.2020 pro 2 osoby , děkuji Hýsková

Hotel Dvořák

Vážená paní Hýsková,
děkujeme za Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že platbu provádíte na účet společnosti Slevomat.cz, musíte možnost platby přes FKSP probrat přímo se společností Slevomat.cz, nikoliv s hotelem.
S hotelem byste řešila platbu přes FKSP v případě, že byste svůj pobyt zakoupila přímo na hotelových webových stránkách.
Děkujeme za pochopení.

Barbora

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat varianta s večeři je předem vybrané menu nebo jaké tam jsou varianty prosím ?

Dekuju předem

Hotel Dvořák

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. K večeři je servírováno předem vybrané menu.

Sylvie Bugelova

Dobrý den, poptávám ubytování v termínu 12.-13.9. (1 noc). Jednalo by se o 2 dospělé a 2 děti (8 měsíců a 5 let). Měli byste prosím volný pokoj s možností přistýlky a příp.pujcenim i dětské postýlky (tu si případně můžeme dovézt). Stačil by pak voucher pro 2dospele?
Děkuji moc za info

Hotel Dvořák

Vážená paní Bugelová,
děkujeme za Váš dotaz. Dítě do 1 roku je zdarma, na starší děti se vztahují podmínky týkající se přistýlky. V termínu 12. – 13. 09. jsou ještě volné pokoje k dispozici, můžete si tedy s klidem voucher zakoupit a termín rovnou zarezervovat, musíte však počítat s příplatkem za přistýlku pro pětileté dítě.

Fremr

Dobrý den, mám zájem o jednu noc v termínu 8–9.8.2020 pro dva dospělé a dvě děti(11,9 let) jakým způsobem zaplatit děti? Koupím voucher pro dva dospělé a děti doplatím na místě? jak ověřit, že mají ubytovací kapacity? Díky

Hotel Dvořák

Vážený pane Fremre,
děkujeme za Váš dotaz. V termínu 08. – 09. 08. 2020 jsou stále ještě pokoje k dispozici. Máte pravdu, voucher si zakoupíte opravdu pouze pro 2 osoby. Je nám to velmi líto, ale do standartního pokoje se bohužel 2 přistýlky nevejdou – do těchto pokojů lze umístit pouze 1 přistýlku – doporučujeme proto zakoupit 2 poukazy.
S přátelským pozdravem a přáním hezkého dne
Team hotelu Dvořák

Majka

Jen malé zamyšlení k hotelu. Krumlov máme rádi, hotel Dvořák neminete při žádné procházce. Nápisy má (měl) vždy pouze cizojazyčné, domácí klientela neměla moc šancí… ! Využíváme pohodové a vstřícné penziony i zde na Slevomatu.

Hotel Dvořák

Vážená paní Majko,
děkujeme za Váš komentář. Hotel Dvořák vítal, vítá a vždy vítat bude všechny hosty. Proto jsou veškeré nápisy vždy i v českém jazyce, možná jen byly přehlédnuty. Kdykoliv půjdete okolo hotelu, můžete se sama přesvědčit, že máme nápisy v češtině – a to vždy na prvním místě nad ostatními cizími jazyky

Žákovcová

Dobrý den, je možnost v hotelu uschovat kola? Zajišťuje hotel i parkování? Děkuji předem za odpověď.

Hotel Dvořák

Vjezd motorovými vozidly do historického centra města (pěší zóna) je od 01. 10. 2018 upraven nařízením Městského úřadu v Českém Krumlově následovně: 

  • V době od 10:30 do 15:00 je vjezd zakázán
  • Vjezd je povolen pouze v době od 15:00 do 10:30
  • Před vjezdem do pěší zóny je povinné si zakoupit kartu k povolení vjezdu (cena je 100,– CZK / 4,– €) v recepci hotelu, teprve po zakoupení karty a jejím umístění za čelní sklo auta je možné vjet do pěší zóny
Parkování ve městě
V historickém centru města je zakázáno parkovat. K parkování využijte níže uvedená parkoviště, která jsou od hotelu vzdálena 6 –10minut pěší chůze. Ceník je k dipozici na http://data.ckrumlov.cz/files/8819-komplexni-cenik-parkovacich-produktu-a-sluzeb-v-ceskem-krumlove.pdf

P1 (Jelenka) – cca 6 min chůze od hotelu
P2 (pod budovou pošty) – cca 10 min chůze od hotelu
P3 (u budovy soudu) – cca 10 min chůze od hotelu

V případě jakýchkoliv dotazů nebo nejasností kontaktujte recepci hotelu 00420 380 711 0­20 nebo napište na adresu reception@hoteldvorak.com.

v hotelu je možnost úschovy cca 2 kol

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru