Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Wellness relaxace v Moravském krasu: luxusní zahradní apartmán a polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Penzion u Rechů Jižní Morava (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klára

Dobrý den, dá se voucher objednat na říjen? Termíny tady nejsou vypsány. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro :) volné termíny přibývají postupně. To znamená, že v nabídce je vždy několik konkrétních termínů, které rychle ubývají. Pokud tedy právě vidíte ten „svůj“, rezervujte si pobyt raději bez váhání. Pokud vám naopak v tuto chvíli žádný termín nevyhovuje, určitě se vraťte, protože v průběhu sezóny další přibudou. Pěkný den, Lukáš :)

Martin Džupina

Dobrý den, chci se zeptat, termíny na červenec jsou již vyprodány? nebo se ještě něco objeví?

Slevomat.cz

Dobrý den, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u poskytovatele na e-mailu: penzionrech@centrum.cz
nebo tel. +420 777 132 343
Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den,

Radek

Dobrý den, děkuji vám za odpověd, zkoušel jsem to podle toho jak jste mi poradili, ale objevují se mi jen termíny na jednu noc, možná ještě dělám něco špatně. Poradíte mi ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku :) bohužel v současné době mohou být dostupné jen pobyty na jednu noc. Ale volné termíny přibývají postupně. To znamená, že v nabídce je vždy několik konkrétních termínů, které rychle ubývají. Pokud tedy právě vidíte ten „svůj“, rezervujte si pobyt raději bez váhání. Pokud vám naopak v tuto chvíli žádný termín nevyhovuje, určitě se vraťte, protože v průběhu sezóny další přibudou. Snad i na více nocí. Děkujeme za pochopení. Pěkný den, Lukáš :)

Radek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdybych chtěl využít pobyt v zahradním apartmánu až na těch 6dní ( 5nocí ) jak nabízíte, jak bych si měl zamluvit termín a je to možné ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, stačí si nabídku rozkliknout, poté kliknout na kolonku Vybrat termín a navolit si datum a počet dní, kdy chcete strávit pobyt v apartmánu. Dostupné možnosti se Vám zobrazí v přehledném kalendáři. Pěkný den

Eva Svárovská

Dobrý den,
je možný pobyt s malým psem? Děkuji.
Eva S.

Penzion u Rechů

Dobrý den,
Děkujeme za dotaz. Bohužel to možné není.
Václav Rech

Nikola P.

Dobrý den, vířivka se nachází v každém pokoji? Respektive, když zakoupím voucher při dvě osoby a budeme chtít do vířivky je zabezpečna privátně?

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo :) v zahradním apartmánu, na který voucher platí je zajištěna privátní sauna a vířivka přímo na pokoji, nemusíte mít tedy strach. Pěkný den, Lukáš :)

Lenka Svobodová

Dobrý den, píšete, že platnost voucheru je do května a v nabídce se květen neukazuje, objeví se pouze termíny a červen… Tzn, že voucher není jak využít? Děkuji předem za informaci. L.S.

(Platnost voucheru je do konce května, ale volné termíny přibývají postupně. To znamená, že v nabídce je vždy několik konkrétních termínů, které rychle ubývají. Pokud tedy právě vidíte ten „svůj“, rezervujte si pobyt raději bez váhání.)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :) moc se omlouváme, zde šlo o chybu v textu nabídky. Platnost voucherů je samozřejmě až do prosince, jak píšeme v nabídce. Text je již upraven viz. „Jednejte rychle a bookujte online: Platnost voucheru je do prosince, ale volné termíny přibývají postupně.“ Pěkný den, Lukáš :)

Michal

Dobrý den. Cena je na jednu noc?

Penzion u Rechů

Dobrý den, ano jedna noc pro dvě osoby.
Václav

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru