Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní servis klimatizace ve vašem voze včetně chladiva

4,4 / 5 Pneucentrum Motol Praha - Motol  (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Tomáš

Dobrý den.Mám Opel Zafira A a za 8 let,co ji mám jsem klimatizaci neplnil.Když koupím vocher a by byl nějaký problém,při plnění,opravovat ji nechci,ale o peníze přijdu,že ? Děkuji

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
pokud nebude klima funkční (někdy je oprava nenáročná), woucher bude i tak uplatněn. Stále platí, že musíme mít zaplacen termín, napojení a práci mechanika.

karel

dobry den. mam mercedes 2009. A180 TDI. takz jeste vymena filtru a myslim si ze mi nekde uchazi chladivo.vydrzi to jen rok.
kolik priplacim za filtr u vas ?
kolik gramu chladiva asi se vejde do toho auta ? koncem kvetna bych se stavel
dekuji moc.

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
pro nacenění správného filtru je třeba bližší specifikace auta. Zhruba počítejte okolo 300Kč. Pokud máte model W169, vejde se do okruhu 770g chladiva(u W168 je to 600g). Při servisu je prováděná tlaková zkouška, ta však nedokáže odhalit úplně vše (například špatný ventil, který v případě zapojení plničky nemůže ucházet) Každopádně přidáváme do plniva kontrastní látku, tak je možné se domluvit, že po naplnění k nám přijedete za pár dní na kontrolu a zkontrolujeme celý okruh.

Michal

Dobrý den, mam v autě Climatronic a rád bych vyčistil Klima a doplnil náplň. Jen mne zajímá, zda-li voucher platí i pro tuto variantu a na kolik mě vyjde kabinový filt u vozidla Fiat Croma. děkuji

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
voucher lze použít. Přesnou cenu filtru Vám můžeme nabídnout až na konkrétní auto (ročník, motor…). Všeobecně stojí kabinové filtry zhruba 200–400Kč dle vozidla

jaroslav

Dobrý den,
vzhledem k protichůdným komentářům, jak je to prosím s doplňěním náplní: když mi z okruhu odsajete 400g a pak doplníte na celkových 600g (tedy přidáte 200g nového chladiva ke stávajícím 400g), budu něco v případě voucheru s 250g chladiva zdarma doplácet?
Někteří píšou, že museli doplácet, protože jste plnili klimatizaci 600gramy, nikoliv že jste přidávali 200g nového chladiva.
Děkuji!
Jaroslav Z.

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
odsáté plnivo se nezapočítává do celkového naplnění klima. Po odsátí se zregeneruje a vrací se zpět. Vám se započítává pouze doplněné chladivo na potřebné množství.
Pokud tedy vezmeme jako příklad Váš dotaz, tedy že odsajeme 400 a doplníme 600 gramů, započítáváme Vám pouze 200g a nic nedoplácíte.
Přesný počet odsátého a doplněného chladiva si můžete zkontrolovat na vytisknutém štítku z plničky

Hezký den
Váš PNEUCETRUM MOTOL

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru