Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Atraktivní lokalita Malé Strany: hotel v budově ze 14. století, pobyt pro pár až na 8 dní, snídaně

4,9 / 5 Hotel Waldstein Praha (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kubáňková

Dobrý den, chtěla bych koupit pobyt rodičům jako dárek k výročí zlaté svatby. Váš hotel vypadá velice klidně, to by se jim líbilo, ale určitě by uvítali i hezký výhled z okna. je z pokojů v nabídce hezký pohled třeba na Hrad? Děkuji.

Hotel Waldstein

Dobrý den paní Kubáňková,

jak píšete, tak hotel Waldstein je krásný a klidný hotel. Jen s tím výhledem je to trochu horší. Budova hotelu pochází ze 13. století a v pozdější době, jak postupovala výstavba dalších domů v okolí, tak hotel pomalu mizel v zástavbě. S výhledem to je tedy horší. Výhled na Hrad, jaký si určitě představujete, žádný z pokojů nemá. V případě, že chcete rodičům dopřát pokoj s výhledem na Prahu, tak Vám mohu doporučit například hotel Golden Star nebo Bishops House, které máme také zde na Slevomat.cz v nabídce, a které nabízí pokoje s výhledem na město.

S přáním příjemného dne.

Libor Kovařík

Monika

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je možná přistýlka pro dospělého.

Hotel Waldstein

Dobrý den Moniko. Děkuji Vám za položenou otázku. Přistýlky do pokojů nedáváme. Snižuje to komfort našich hostů. Když ale kontaktujete hotelovou recepci a sdělíte nám plánovaný termín Vašeho pobytu, zkontrolujeme zda máme dostupný větší pokoj a sdělíme Vám doplatek za 3. osobu.
S pozdravem. Libor Kovařík

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru