Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online škola šití začátečníky i pokročilé s profesionální švadlenkou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míša

Dobrý den,
je kurz vhodný i pro děti, případně od jakého věku? Dcera se začala zajímat o šití a chtěla by za vysvědčení šicí stroj, ale je jí teprve 8 let. Děkuji.

Online škola šití

Moje dcera šije od 6 let. Jestli je nebo není pro děti je těžké posoudit. Záleží na šikovnosti vaší dcery. Určitě by bylo vhodné, kdybyste kurzem prošly společně. Kdyby potřebovala pomoct s přípravou na šití nebo něco nepochopila.

Michaela Štětková

Dobrý den, je k tomuto kurzu potřeba overlock? Také by mne zajímalo, zda jsou součástí střihy ke stažení a co je myšleno vaši odpovědí u jednoho z dotazů a to “projekty pro radost, které běžně požíváme”.
 Děkuji

Online škola šití

Hezký den,
na šití potřebujete základní šicí stroj. Overlock tedy potřebovat nebudete. Projekty jsou vypracovány s veškerými podklady, ano i střihy. Projekty pro radost jsou ty, které běžně používáme.. například zástěra, chňapky, ubrus, prostírání, polštářky, šité hračky, kabelky, peněženka, kosmetická taštička atd.

Markéta Koryčanová

Dobrý den,
u videopozvánky je dost špatná kvalita zvuku – i při zesílení všech reproduktorů na maximum je zvuk tak tichý, že paní téměř nerozumím. Je přímo v kurzu kvalita stejná, či lepší?
 Děkuji

Online škola šití

Kvalita zvuku v kurzu je lepší. V každém případě si můžete kvalitu po zakoupení ověřit sama a pokud nebude podle vašich představ, do 14 dnů od zakoupení vám platbu vrátím.

Lily

Mohu se zeptat zahrnuje li projekty nějaké oblečeni, pokud ano, jaké? Děkuji.

Online škola šití

Oblečení nezahrnuje. Základy šití se naučíte na projektech pro radost. Projektech, které běžně používáme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru