Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bio-aktivní mořský kolagen pro krásu a omlazení pleti: 30–90 denních dávek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Terka Kuzdasová

Dobrý den,
je produkt nějak účinný při onemocnění osteoporósou?
Děkuji za odpověď.

Oceangardena

Dobrý den paní Kuzdasová, užíváním kolagenu nemůžete nic zkazit, nicméně domnívám se, že na osteoporózu je mnohem účinnější užívání a doplňování vápníku a vitamínů – při osteoporóze se jedná zejména o vitamíny D a K. Mořský kolagen primárně na osteoporózu určen není.
Přeji Vám příjemné dny, s pozdravem Zdeněk Černý, OceanGardena

Marci Linka

i osobní odběr je zpoplatněn?!

Slevomat.cz

Dobrý den, Marci, osobní odběr je možný v rámci této nabídky pouze pomocí služeb Uloženka a Zásilkovna za 60 Kč. Pěkný den

Markéta

Dobrý den,má kolagen nějakou příchuť? Z čistého rybího kolagenu je cítit ne pro vsechny stravitelna rybí chuť…a nepomuze ani džus.
Dekuji Markéta

Oceangardena

Dobrý den paní Markéto, asi Vás zklamu, ale náš kolagen je 100% mořský kolagen, bez jakýchkoliv dochucovadel a příchutí. Víme, že ochucené kolageny jsou trendy, ale naší filozofií je prodávat skutečně čisté produkty. Víme, že chuť mořského kolagenu nevyhovuje každému, ale zase na druhou stranu není lepšího důkazu o tom, že užíváte mořský kolagen než ten, že chutná po rybách :-).
Vzhledem k tomu, že do našeho produktu používáme ten nejlepší kolagen na trhu, není „rybí“ příchuť tak markantní, myslím, že se dá v pohodě zvládnout. Navíc, jak jste sama napsala (a jsou to i zkušenosti našich zákaznic), dá se ona „rybí“ příchuť velmi úspěšně potlačit tím, že si kolagen připravíte do džusu, sladkého čaje a víme, že někteří zákazníci užívají kolagen i v kávě.
Přeji Vám úspěšné zvládání hektických dní, Zdeněk Černý, www.morskykolagen.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru