Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relax v Karlových Varech: 4* hotel v centru města, snídaně i lázně

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel La Bohemia Karlovy Vary (mapa) 118 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné domluvit i bezlepkové snídaně a jestli v rámci hotelové restaurace nabízíte také bezlepková jídla? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane :) ano, bezlepkové snídaně jsou možné po předchozí domluvě. rádi Vám je v restauraci připraví. Pěkný den :)

Dana

Dobrý den když zaparkuji auto na neplaceném parkovišti 20minut pěšky můžete mi poradit telefon na nějakého rozumného taxika jestli s nějakým spolupracujete?
Nechce se mi dávat za parkování tolik peněz to je raději utratím v hotelu za drinky díky Dana

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano :) nejlepší bude kontaktovat přímo recepci hotelu, kde Vám jistě transfer zařídí. Kontakt je reception@hotellabohemia.com nebo +420 351 170 3­00. Pěkný den :)

Monika

Dobrý den, v názvu pobytu je uvedeno, že dítě má pobyt zdarma. Pokud však zadám dítě jako ubytovaného, cena se velmi výrazně navýší oproti 2 dospělým osobám. Je to tak v pořádku? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, dítě má zdarma pobyt do 2,9 let, bez nároku na lůžko a stravu :) Pokud při objednávce zadáte počet osob a věk dítěte, cena se automaticky vypočítá :) Pěkný den

Kateřina

Dobrý den na tento zájezd je zorganizovany nějaké místo a cas odjezdu společně nebo se můžeme dopravit sami, popřípadě do jaké hodiny? Děkuji hezky zbytek dne přeji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino :) zde nejde o zájezd ale o nabídku ubytování. Doprava je tak zcela ve vaší režii. Check in v hotelu je možný od 14:00 do 22:00. Pěkný den :)

Ilona

Dobrý den,

Četla jsem výše , že poplatek za parkování je 15 euro na den, takže nějakých 375 Kč.
Počítá se u Vás i den odjezdu ?
Pokud přijedu ve čtvrtek v 14:00 k ubytování a v pátek před 11 odjedu, budu hradit 750 Kč za parkování, dle Vašeho ceníku,je to tak?
Jelikož přemýšlím o jedné noci v hotelu pro jednu osobu za 999 Kč, tak by se mi parkování zrovna moc nevyplatilo, když by bylo skoro stejně drahé jak ubytování.
Pokud se hradí jen jeden den, tak by to bylo v pořádku.

Děkuji za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den Ilono, děkuji Vám za dotaz. Spojil jsem se s poskytovatelem a získal pro Vás odpověď. Vedle hotelu je parkování za 15€ za noc. Je zde také možnost zaparkovat auto zdarma od hotelu 20 min pešky. Přeji krásný den, Karel

Zdeňka Havlíková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali je možné ubytovat rodinu – 3 dospělí a 2 děti( 7 a 17 let). Děkuji

Hotel La Bohemia

Dobrý den, ano
Je možné ubytovat rodinu v apartmánu

Leon Wesley

Dobrý den,chtěl by jsem se zeptat na možnost příjezdu k vašemu hotelu a na možnost parkování po dobu pobytu u vás.Děkuji

Hotel La Bohemia

Dobry den,
Je mozne prijet ke vchodu hotelu ale v urcitou hodiny, doporucujeme 12:00 – 13:00.
Parkovani mame za poplatek (15 EU/den) a 100 az 200 metru od hotelu. Prosim dopredu informujte jestli budete potrebovat misto.
Tesim se na vas.

Dana Vorlíčková

Dobrý den, do kolika let jsou u vás děti zdarma? Děkuji Vorlíčková

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano :) v objednávce jsou děti zdarma do 2,99 let, které jsou poté bez nároku za lůžko. Máme ale i variantu, která nabízí dítě zdarma až do 11,99 let věku. Cenu vždy vidíte po zadaní dítěte a jeho věku do objednávky. Pěkný den, Lukáš :)

Hotel La Bohemia

Dobry den, deti zdarma pouze do 3 let. Bez naroku na luzko: muze spat s rodicami, nebo dostane od nas postylku. Variantu zdarma az do 12 let nemame, prosim zaslat odkaz na stranku. Predem dekujeme!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru