Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lednicko-valtický areál: luxusní pobyt s wellness s bazénem, vinotékou a prosekárnou

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Residence Prosecco Marko Valtice (mapa) 277 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Adam Massyy

Dobrý den,

byl by prosím volnýá pokoj s terasou pro 2osoby v termínu 5–9.10 2020?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Adame, nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny, je kontaktovat přímo poskytovatele na e-mailu info@residencemarko.cznebo na tel. +420 608 200 4­51. Pěkný den :)

Petr Mazúr

Dobrý den měl bych zájem o pobyt v tomto Hotelu v termínu 19.9. – 23.9.2020 pro 2 osoby, Petr Mazúr

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :)
Pěkný den

Markéta Horáková

Dobrý den, bylo by možné mít v dvoulůžkovém pokoji oddělené postele ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. +420 608 200 451 či e-mailu info@residencemarko.cz. Pěkný den :)

Nekolová

Dobrý den, mate volný termín ve dnech od 4.8. ? A chci se ještě zeptat zda se dá doplatit privátní vířivka?
Děkuji za odpověď 🙂

Slevomat.cz

Dobrý den, termíny ve dnech od 4 srpna vidím v tuto chvíli jako dostupné, poradím vám, že si dostupnost můžete ověřit přímo v rezervačním kalendáři v nabídce :) Informaci ohledně privátní vířivky se nám bohužel nepodařilo ověřit, kontaktujte tedy prosím poskytovatele na tel. +420 608 200 451 či e-mailu info@residencemarko.cz, kde vám sdělí bližší informace :) Pěkný den

Richard Kellner

Dobrý den,

byl by volný třílůžkový pokoj nebo dvoulůžkový pokoj s přistýlkou v termínu od 30.8 do 5.9 2020. Jeden člen tříčlenné rodiny je onkologicky pacient a později bohužel nemůžeme. Pacientka dojíždí do nemocnice na biologickou léčbu

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Kristýna

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda máte volný termín – novomanželske apartmá od 4.8. do 7.8. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno :) Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Dana

Dobrý den, máte volný termín od 20.9. do 23.9? Nebo je to už vše plné? Děkuji za odpověď, pěkný den:)

Prosseco Residence Marko

Dobrý deň, 20.9.-23.9. ešte máme voľné izby.

Ivča

Dobrý den,
byl by volný termín 31. 7. – 2. 8. pro 4 osoby?
Děkuji, Hauznerová

Prosseco Residence Marko

Dobrý deň, je mi to ľúto, ale v žiadanom termíne nemáme voľnú izbu.

Dana

Dobrý den mám prosbu, máte volný 2 lůžkový pokoj s terasou v termínu 27.09 – 01.10.2020?Dě­kuji Dana

Prosseco Residence Marko

Dobrý deň, v termíne 27.9.-1.10.2020. sú ešte voľné izby. Voľné termíny priebežne aktualizujeme.

Filip Špingl

Termín lze zvolit nejdříve od září, není to chyba?

Slevomat.cz

Dobrý den, Filipe :) nyní zde vidím i jeden volný termín v červenci. O tuto nabídku je velký zájem, proto je možné, že termíny se zcela naplní. Kalendář v nabídce by měl být vždy aktuální dle kapacit hotelu. Pěkný den, Lukáš :)

Jitka Málková

hezký večer,
ráda bych si zakoupila pobyt od 14.7. do 17.7. s balkonem v Prosseco REzidence Marko, polopenzi a uplatnila kredit 500 Kč.
Ale nenabízí se mně cena a možnost platit elektronicky nebo složenkou. Mohu poprosit radu? S pozdravem Jitka Málková

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko :) pokud kupujete voucher na určitý termín je nutné, abychom peníze měli ihned. To umožňuje jen platba kartou nebo přes společnost Twisto. Pokud chcete platit bankovním převodem můžete zakoupit voucher bez termínu a poté termín rezervovat přímo u provozovatele. Pěkný den, Lukáš :)

Marie

Dobrý den, Radi bychom využili půjčení kol, avšak s námi bude 3 lete dítě. Mate na horská kola přídavné dětské sedačky, kam bychom dítě mohli usadit?
 Dekuji

Prosseco Residence Marko

Dobrý deň. Detské sedačky na bicykle nemáme k dispozícii. Prajem pekný deň.

Miroslava Okalova

Dobrý den, jen se chci ujistit, ráda bych vzala kamarádku a dceru 16 let, je to tedy zdali chápu v ceně voucheru?tzn 3 osoby Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslavo :) samozřejmě pokud vše v objednávce nastavíte správně (2 dospělí a dítě 16 let) bude voucher bez problémů platný pro tři osoby. Pěkný den, Lukáš :)

Amina Smejkalová

Zdravím, mám dotaz v nabídce voucher s termínem ve dnech 30.6. – 1.7. máte volný termín,přičemž nabízíte pokoj Deluxe (2 osoby a 2 přistýlky) a chci se zeptat, že když si vyberu voucher bez termínu a zadám si pokoj, který chci jen s tou terasou, mohu si zavolat o termín toho 30.6.-1.7.? nebo je to předběžně obsazené pro termíny online dopředu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Amino :) zaprvé nabízíme vouchery minimálně na 2 noci a vy mluvíte o termínu na jednu noc. Jinak online kalendář je aktuální, pokud tedy zde pokoj není k dispozici, není pravděpodobné, že bude k dispozici. Pěkný den, Lukáš :)

Sandra

Dobrý den,

je možné si doplatit za apartmá s terasou nebo svatební apartmá? V popisu jsem o tom bohužel nedohledala informaci. Dále mě zajímá, zda poskytujete i řízenou degustaci ve sklípku 🙂

Děkuji za odpověď.

Prosseco Residence Marko

Dobrý deň. Doplatok za apartmán je 600,–Kč na noc, svadobný apartmán 200,–Kč na noc. Riadenú degustáciu štandardne nerobíme, ale je možné objednať vopred. Prajem krásny deň.

Milan Hamza

Dobry den, mám dotaz, jestli jsou k dispozici i sauny, které vidím na fotografiích, ale v textu je již uvedené nemate…dekuji za info…Hamza.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane :) saunový svět se nyní ještě dokončuje a proto není v nabídce napsán. Jakmile bude dokončen, bude se o jeho otevření informovat. Pěkný den, Lukáš :)

Martina

Dobrý den, mohla bych mít dotaz ohledně počtu osob a dnů? Zajímalo by mě, jak je to tedy s cenou. Díky moc za odpověd'! Martina

Prosseco Residence Marko

Nerozumiem otázke. Koľko osôb na koľko dní? Presnejšie položte otázku prosím.

Monika Kociánová

Dobrý večer, mohu se zeptat, do kdy jsou večeře, kdybych si koupila pobyt s polopenzí. Děkuji

Prosseco Residence Marko

Dobrý večer. Reštaurácia je otvorená do 22:00.

Hana Geme

Dobrý den,je zde taky klimatizace?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano :) ano, ve vybavení všech typů pokojů je i klimatizace. Pěkný den, Lukáš :)

NORA

Dobrý den,byl by u vás možný pobyt 2 dospělí a 2 děti ve věku 3 a 5 let.Prosím kolik by vyšli ty děti.Děkuji za odpověd Nora

Slevomat.cz

Dobrý den, Noro :) ano, je to možné. Mladší dítě by bylo zdarma bez nároku na lůžko. Přesnou cenu zjistíte, když v objednávce zadáte děti včetně jejich věku. Pěkný den, Lukáš :)

Pavla

Dobrý den,jsme 4 holky a rády by jsme navštívili váš hotel s wellness.Máte prosím pokoj,kde by jsme se kvalitně vyspaly vsechny 4 a nebyly v pokoji jak sardinky?Děku­ji Pavla

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo :) v nabídce jsou dvoupokojové apartmány s velkou postelí a i velkou rozkládací pohovkou, kam se 4 dospělé osoby vejdou. Samozřejmě vždy je možnost koupit si dva dvoulůžkové pokoje. Pěkný den, Lukáš :)

Roman Sliva

Dobrý deň prajem. Škoda, že takéto skvelé ponuky nemá zlavomat.sk.
Mám tam kredit z darčekového kupónu.
Ďakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, napište kolegům na e-mail podpora@zlavomat.sk. Třeba na něco příjdou jak Vás potěšit. Pěkný den

Hanka

Dobrý den, zarezervovali jsme si svatební pokoj, nejsme ale však manželé, spíše se nám pokoj líbil.
Nebude to prosím tedy problém? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, nevadí, že nejste manželé :) Těšíme se na Vaši návštěvu. Pěkný den

Šárka

Dobrý den,máte volný pokoj pro dva dospělé a tříleté dítě od 24.8.-28.8.2020?Máte restauraci otevřenou celý den?Kolik stojí přistýlka?Děku­ji Šárka

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko :) Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři :)
Ohledně dětí je že do 4,9 let může být dítě zdarma ale bez nároku na lůžko a stravu. Jinak se doplácí za dítě do 11,9 let na přistýlce 11,9 let na přidaném lůžku: 750 Kč / noc se snídaní a vstupem do wellness a 950 Kč / noc s polopenzí a vstupem do wellness. Vše se vypočítá již při objednávce pokud dítě zadáte.
Restaurace je v provozu po celý den až do 20 případně 22:00. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru