Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vytvořte si svou originální fotoknihu ve formátu A4

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 1 143 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Anna

Dobrý den, jak objednat dvě fotoknihy najednou na jedno poštovné? a ještě bych měla dotaz, zda je jedno jakou šablonu si zvolím (romantická např.), zda to také platí v rámci voucheru, děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, v programu odešlete objednávky standardně z košíku naráz. V případě online aplikace prosím zašlete objednávky za sebou. Pokud objednávky zašlete za sebou na stejné objednací a dodací údaje, budou Vám objednávky automaticky sloučeny.
V online aplikaci si můžete zvolit jakoukoliv šablonu – všechny jsou zahrnuty ve voucheru. Jen ve staženém programu máme šablonu s umělou inteligencí, která je za příplatek. Tato šablona je v programu přímo označena.

Elena Meričková

Dobrý den, velice se omlouvám, ale objednala jsem si voucher a po platbě kartou jsem zjistila, že jsem nejspíš nevybrala způsob dopravy, což měla být Zasilkovna – dobírka, platba předem. Co mám dělat, jak to mohu napravit a doplatit, prosím? Jsem z toho nešťastná, ještě se mi to nestalo, a to u vás objednávám opakovaně. Až koronovirová doba mě nějak rozhodila…Děkuji Vám za pomoc.Elena

Computer MCL Brno

Dobrý den,
udělala jste to dobře. Poštovné budete platit až nám po odeslání objednávky. Nejprve si tedy vytvoříte fotoknihu a zvolíte dopravu. Po odeslání objednávky a po vyrobení fotoknihy Vám zašleme zálohovou fakturu (v případě převodního příkazu). Pokud si zvolíte dobírku, budete hradit dopravu až při převzetí.

Adolf

Dobrý den, mám zakoupenou fotoknihu 32 stran, ale moje vytvořená má 56 stran, budu teda doplácet 84 kč navíc plus doprava? a jak se potom řeší doplatek?
děkuji za odpověd

Computer MCL Brno

Dobrý den,
doplatek za strany navíc a dopravu budete hradit podle toho co si zvolíte při objednávce fotoknihy. Máte možnost platit při převzetí balíčku na dobírku nebo převodem po dokončení fotoknihy na základě zaslané zálohové faktury.

Zdenka

Dobrý den, doplácí se něco při volbě papíru 170 g lesk či 150 g mat? Nebo jde jen o změnu přednastavené volby bez dalšího doplatku? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
změna papíru je vždy za doplatek. V objednávce fotoknihy si zvolíte papír a přímo uvidíte poplatek

Lenča

Dobrý den,
mám objednaný voucher na fotoknihu s 80 stranami. Ale fotografie my vyšly jen na 74 stran. Zbylých 6 už nejspíš nedoplním, tak se ptám, aby ve fotoknize nebylo volných 6 stran či je vůbec nezahrnete do knihy.
Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
je nutné prázdné strany z fotoknihy odstranit. Ve staženém programu to uděláte přes možnost Stránka/vymazat. V online aplikaci je přímo možnost Smazat stranu. V projektu prosím nechejte jen strany, které chcete vytisknout.

Luc

Dobrý den, je možné program stáhnout a použít i do Ipad

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pro Ipad využijte prosím naší online aplikaci.

Petr

Dobrý den, Jaky je rozdil mezi Fotoknihou A4 – H17 pevná knižní vazba a Fotoknihou A4 – H18 pevná vazba zpevněná sponami?? Ta pevna vazba zpevněná sponami bude asi lepší co?

Computer MCL Brno

Dobrý den, fotoknihy H17 a H18 se liší pouze počtem stran. Vazba je zcela stejná.

Adolf

Dobrý den, budete mít zase na výběr vyzvednutí osobní odběr ?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
v současné době máme kvůli nařízení vlády osobní odběr pozastaven. Určitě jej do budoucna ale rušit nebudeme. V případě, že nebudete na fotoprodukt pospíchat, určitě si můžete zvolit osobní odběr a produkt u nás počká, než se situace zlepší. V současné době Vám balíček můžeme zaslat Českou poštou nebo Zásilkovnou. Věříme, že se situace brzy zlepší a osobní odběr bude opět možný.

Petra Antalová

Dobrý den,
máte nějakou fotoknihu s vice jak 150 stranami? Nebo je 150 max?
Díky
Antalová

Computer MCL Brno

Dobrý den,
v současné době nemáme v nabídce fotoknihu, která by měla více jak 150 stran. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na e-mail info@mcl.cz

Adolf

Dobrý den,
tvořím fotoknihu ve staženém programu, ale je v něm méně pozadí. Ty které se mi líbí jsou pouze v online aplikaci a taky nejsou ke stažení, je možné pozadí získat z online aplikace?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
všechna pozadí by měla být ke stažení na našich stránkách. Prosím kontaktujte nás případně na info@mcl.cz. Děkujeme.

Mia

Dobrý den.
Na jaký papír se tiskne pri výrobě této fotoknihy formátu A4 – pevná vazba?
Je to matný křídový 150g/m2 ?
Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
fotoknihy tiskneme standardně na křídový lesklý papír 150g. V nabídce při odeslání objednávky můžete volit z dalších možností: 150g mat a 170g lesk.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru