V pivovaru strávíte 10 hod., uvaříte si svoje pivo
Olympští bohové pili nektar a hodovali ambrózii jenom proto, že si neuměli uvařit pivo.
Jen si tu šichtu představte: celý den budete asistovat sládkovi při vaření piva, což obnáší také řádnou degustaci všeho, co v minipivovaru Hasič teče. Abyste takový den ustáli, nakopnete se k tomu ráno pivní pálenkou. A výplata? Za 4–8 týdnů, podle doby potřebné k jeho zrání, si vyzvednete 20 litrů vámi uvařeného piva.
V nabídce jsou vouchery pro 1 až 4 osoby. A co vše vás během 10 hodinčeká? Uvidíte celý proces výroby od začátku až do konce, seznámíte se s recepturami, technologií, jednotlivými etapami přípravy a vaření i surovinami. Aby vám síly stačily, v poledne si dáte oběd a připravené bude i studené občerstvení.