Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

V červnu na Sardinii: zájezd s dopravou, průvodcem, ubytováním v bungalovu

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Sardinie - Itálie (mapa)

Přehled nabídky

Destinace

Sardinie
Koupání na bílých plážích s tyrkysovou vodou
Všechny výlety kromě lodních jsou v ceně zájezdu
Ochutnejte místní gastronomické pochoutky-langustu
1 osoba • 9 dní (6 nocí)
Koupání na bílých plážích s tyrkysovou vodou
Všechny výlety kromě lodních jsou v ceně zájezdu
Ochutnejte místní gastronomické pochoutky-langustu

Sardinie je odpovědí na zdánlivě neřešitelné dilema, zda se vypravit na „válecí“, nebo aktivní dovolenou. Zvládnete tu totiž obojí.

Objevte kouzlo Sardinie, italského ostrova, který je také nazýván Smaragdový. Vezme vás sem CK Wisnar, která se postará o dopravu, ubytování i průvodce. Sardinii lemují romantické pláže hrající neskutečnými barvami, ale nabízí toho mnohem více. Během 9denního zájezdu je na programu nejen koupání, ale i poznávání. A co s sebou? Kromě kufru i někoho blízkého – ve dvou se to lépe dovolenkuje. 

Na cestu se vydáte 19. 6. a zpátky se vrátíte 27. 6. 2020. Termín zaručuje pěkné počasí a příjemné klima. Podívejte se na program, na co všechno se tu můžete těšit. 

„Vše bylo super. Poznali jsme mnoho ze severní Sardinie, ale nejlepší byla naše průvodkyně Vlaďka, která je dobrý organizátor a obětavá pro všechny.“ Sylva 7/2019 

Cesta autobusem, trajektem a ubytování v bungalovu

Vyrazíte společně s průvodcem pohodlným autokarem a na ostrov poplujete komfortním trajektem. Cesta z Prahy do přístavu Livorno trvá cca 12–14 hodin (záleží na hustotě provozu a situaci na dálnicích). Na místě je pro vás zajištěno ubytování v samostatné ložnici v bungalovu u plá­že Rena Majore, kde budete mít kuchyni i koupelnu s toaletou (sdílenou s dalším párem).

Koupání na bílých plážích i výlety

Rajských pláží s bílým pískem a tyrkysovou vodou poznáte hned několik, a to včetně těch nejvyhlášenějších na Costa Smeralda. Kromě toho se ale můžete vydat na výlet lodí, která vás zaveze mimo jiné k unikátní Neptunově jeskyni. Seznámíte se s tajemnou kulturou Sardů, navštívíte malebná městečka a pokocháte se impozantními skalními útvary. Všechny výlety kromě lodních jsou v ceně zájezdu.

Nahoru