Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha XL nebo A4 v pevných deskách, od 32 stran

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lenka Jiřičková

Koupila jsem si voucher na knihu s 88str. bohužel se mi fotky nevejdou, potřebovala bych ještě aspoň 4 nebo 8str.navíc. Jde to nějak doplatit?

FotoMagica

Dobry den, ano pridavat je mozne po osmi strankach. Pri A4 fotoknize vam bude douctovano 80,– Kc / 8 stran na dobirku a pri XL fotoknize 100 ,– Kc / 8 stran.

Kristie Krajcarová

Dobrý den,
při tvoření fotoalba program neustále padal nebo se zamrazil. Po zdárném dokončení jsem přešla k platbě kde jsem hledala políčko pro zadání voucheru avšak jsem přišla na to že se má zadávat ve 2 kroku. Když jsem chtěla přejít zpět tak se fotografie začali sami odesílat a nijak to nešlo zastavit.
Ráda bych zkontaktovala danou firmu co dál avšak není uveden žádný kontakt.

Prosím o radu
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristie, obchodníka můžete kontaktovat na e-mailové adrese podpora@fotomagica.cz, kde Vám jistě pomohou celou situaci vyřešit :) Pěkný den

Unzeitigová

Dobrý den, objednala jsem si od váš již nějaké knihy zakoupené zde na slevomatu. Bohužel se potýkám s problémy s vložením produktů. Dále nevím jak objednat na jedno poštovné 3 produkty. Taková možnost se mi nenabízí. Marně hledám odpovědi na své otázky a na emaily nereagujete. Telefonní číslo nemáte. Ráda bych svoji objednávku dokončila. Děkuji

FotoMagica

Dobry den. Produkty prosím objednajtávajte samostaně. Pokud objednávky zaslané v rámci jednoho dne, budou sdruženy do jedné zásilky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru