Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Poklad na Stříbrné mělčině: únikovka v potápěčské jámě pro 1 nebo 2 osoby

4,9 / 5 Divers Direct Čestlice  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Míša

Dobrý den, tato akce nás velmi zaujala, chtěla bych se však zeptat na tu nutnost uplatnění ve všední dny dopoledne. Znamená to od kolika hodin, lze i ráno? Bohužel se to špatně kombinuje, když člověk chodí do práce a musel by si kvůli uplatnění vzít dovolenou.
Děkuji :)

Divers Direct

Dobrý den, první termíny začínají v 9:00 hodin ráno, těch je určitě možné se zúčastnit. Bohužel se tyto konkrétní zážitkové lekce konají opravdu jen ve všední dny, z organizačních důvodů to není možné jinak. Díky za pochopení!

Roman Burda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co je přesně náplní této akce potápění+únikovka? Dočetl jsem se že akce trvá cca 3 a půl hodiny..ale samotná hra jednu hodinu a přitom se nehraje v kuse ale zase se člověk může kdykoliv vynořit a zase ponořit . . To jako do potápěčské výstroje, pak třeba na 15 min pod vodu, pak na hladinu (přerušení) pak zase na chvíli pod vodu plnit úkoly? Nebo co bude náplní těch 3 a půl hodiny? Akce to může být zajímavá a přemýšlíme o ní. Díky moc za odpověď R.B.

Divers Direct

Dobrý den, nejprve s vámi instruktor projde teorii k potápění, naučí vás používat výstroj a seznámíte se s potápěním ve vodě. Následně začne samotná únikovka. Můžete strávit celou dobu pod vodou, nikdo vás nebude nutit se vynořovat. Záleží už jen na vaší šikovnosti. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru