Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Velikonoční pobyt v Šiklově mlýně s polopenzí a programem až pro 4 os.

4,6 / 5 Šikland Vysočina (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka

Dobrý den když právě zakázala vláda akce nad 30 lidí jak se to bude řešit v tomto případě?

Šikland

Dobrý den, v této chvíli situaci řešíme. Budeme Vás hned informovat, až budeme mít připraveny všechny podklady pro řešení vzniklých případů. Hezký den.

Eva Vlckova

Dobry den,
kdyz chci zvolit vek ditete jde to max. do 3 let. Kde je chyba? Dekuji

Šikland

Dobrý den, v této chvíli jsou již volné pouze dvoulůžkové pokoje. Pokud vás tedy chce přijet 3 a více, je nutné provést dvě rezervace. Jinak pokud je Vaše dítě cca do 4 let, je zde možnost, že by spalo s Vámi na posteli. V tom případě bychom doporučili provést rezervaci pro 2 osoby a jen do poznámky uvést, že přijedete s dítětem, které bude spát s Vámi – na místě byste si jen dokoupili pro dítě stravování. Hezký den.

Radek

Dobry den,chtel bych se zeptat pri pobytu 2 dospelych a 1 ditete 3 roky kolik a jestli se doplaci za polopenzi pro dite a zda je mozne pro dite zajistit postylku popr. zda si ji muzeme vzit sami a take se chci zeptat pri pobytu od patku do nedele, zda se doplaci vstupne v nedeli kdybychom tam chteli zustat do vecera?Dekuji za rychlou odpoved

Šikland

Dobrý den, pro dítě si můžete doplatit polopenzi při příjezdu (150 Kč / den). Pokud budete chtít na pokoji postýlku, prosím uveďte toto do poznámky při rezervaci – jinak, když si dovezete svoji, není to problém :) Vstupné na neděli můžete doplatit na recepci hotelu – dospělá osoba 150 Kč a dítě do 100 cm zdarma. Hezký den.

Hana Konečná

Dobrý den, ráda bych se zeptala na program. Jelikož již jsou dostupné termíny pouze od 9 – 11.4, v nabídce píšete karneval, společenské večery, atd., jaký program bude možný v těchto dnech? Moc děkuji, Hanka

Šikland

Dobrý den, hlavní program se bude odehrávat od pátečního odpoledne do nedělního večera. Pátek: odpolední animační program, večerní Velikonoční rejdění – hudba, tanec, soutěže, při hezkém počasí opékání špekáčků. Sobota: společný výlet na Draxmoor (vstup není v ceně pobytu), Westernové aktivity – 4 aktivity, odpoledne pohybová hra Hledání Velikonočních vajíček, večerní program Westernový večer. Neděle: dopoledne prohlídka areálu a krmení zvířátek, odpoledne tvořivé dílničky, večer Karneval. Pondělí ráno bude po snídaní tradiční mrskut. V této chvíli máme volné pouze dvoulůžkové pokoje na termín 9.-13.4., doporučuji tedy udělat vždy rezervaci po dvou lidech. V případě, že máte malé dítě cca do 4 let, může spát s Vámi v posteli. Hezký den.

Monika

Děkuji za odpověď. Jen mi není úplně jasná cena v tomto případě. Znamená to tedy,že za dvě jedenáctileté děti zaplatíme plnou cenu jako za dospělé? Na slevomatu mi nejde objednat pokoj pro děti zvlášť, vždy musí být dva dospělý.

Šikland

Dobrý den, nejjednodušší bude když uděláte rezervaci na přímo u nás na tel 602 750 130. Cenu slevomatu Vám zachováme. Hezký den.

Monika

Dobrý den, bylo by možné ubytování se třemi dětmi ( 11 let, 11let a 4 roky) + 2 dospělý? Přes rezervaci mi jde u třetího dítěte nastavit věk pouze do tří let. V termínu 10.4.-12.4.2020. děkuji za odpověd´

Šikland

Dobrý den,
možné to je – doporučujeme vytvořit 2 rezervace – První rezervace: jedenáctileté děti, poskytli bychom jim dvoulůžkový pokoj hned vedle Vašeho; druhá rezervace: dvě dospělé osoby s 4 letým dítětem. Do poznámky prosím napište, že jste jedna rodina. V případě potřeby nás kontaktujte na telefonním čísle 602 750 130. Dě­kujeme. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru