Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vídeňská zoo: lední medvědi, orangutani, pandy, koaly a mnoho dalších

4,2 / 5 CK České kormidlo Vídeň - Rakousko (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza Koptová

Dobrý den, mění se nějak podmínky ohledně koronavirové situace?

CK České kormidlo

Dobrý den,
nevím co máte přesně na mysli, aktuální informace se snažíme uveřejňovat ZDE: https://ceskekormidlo.cz/koronavirus/

Soňa Ryzcová

Dobrý den, rádi bychom využili termín v říjnu, bude nutné mít v autobuse roušku? A bude klimatizovaný a s toaletou? Děkuji Soňa

CK České kormidlo

Dobrý den, momentálně nejsou roušky na cestě do Rakousky povinné, ale určitě by jsem si jí přibalila. Většina našich autobusů je klimatizovaných a také mají wc.

Michaela Kotelenská

Dobrý den,

chci se zeptat, v kolik hodin bude přibližně odjezd ze Zoo zpět do ČR.

Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :) samozřejmě záleží jaké město v ČR myslíte. Do Brna je orientační příjezd kolem 20:00 do Prahy například kolem 0:15. Pěkný den, Lukáš :)

Zimmermannová Zuzana

Dobrý den udělala jsem objednavku zájezdu do Zoo na 27.8 pro 3 osoby 1 dítě čtyřleté a jeden senior 1 os.dospela. přes Slevomat, ale bohužel nemohu se nějak už dostat zpět na tu vaši onlajn objednávku budu muset udělat novou diky za odpověď Zimmermannová Zuzana Brno

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano :) nebude jistě problém pokud se Vám minulá nezávazná objednávka u CK ztratila vytvořit novou a postupovat dle instrukcí, které jsou uvedené v nabídce. Pěkný den, Lukáš :)

Sandra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat chtěla bych jet na zájezd s kamarádkou. Kdybych koupila 2 vouchery budeme mít jistý místa vedle sebe ? Děkuji za odpověd.

CK České kormidlo

Dobrý den,
klienty z jedné objednávky zpravidla usazujeme v autobuse vedle sebe. Tak, když budete tvořit objednávku dle pokynů v sekci: JAK UPLATNIT – tak si vytvořte objednávku pro dvě osoby. Děkuji.

Petra

Dobrý den,
proč je zde cena 449 Kč a při přesměrování na CK je již cena d499 Kč, chci to za cenu Slevomatu když jsou zde i další příplatky
děkuji Petra

CK České kormidlo

Dobrý den,
před koupi voucheru na Slevomatu je nutná rezervace u Nás v CK. Na Slevomatu zakupujete 1× voucher pro jednu osobu a další doplatky např. případný příplatek za nástupní místo nebo pojištění platíte přímo CK.

Žaneta Zavadilová

Dobrý den, nikde jsem nenašla zmínku o vstupném do zoo, zahrady, zámku atd. Můžete mi jej prosím sdělit? děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto. Výši všech příplatků je možné nalézt přímo v nabídce v záložce „Příplatky“ :) ZOO Vídeň: dospělí 20 €, děti a mládež 6–19 let (po předložení průkazu) 10 €, děti do 6 let zdarma, Zámek Schönnbrunn, prohlídky s audioprůvodcem: Imperial Tour 15 €, Grand Tour 18 €, Glorietta 4 €, Labyrinth 5,50 €, Orangeriegarten 4 €, Doporučené kapesné cca 30 až 35 €. Pěkný den, Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru