Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Gdaňsku u Baltského moře: polopenze a neomezený wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Prawdzic Resort & Wellness 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavel Kresta

Jak je možné,že nelze v rezervaci přidat děti k pobytu,ani ceny za děti dle věku a doby nelze k rezervaci přidat,to myslíte vážně,že si i přesto,že si zakoupím pokoj De luxe se 2 přistýlkama,budu muset kupovat ten stéjný voucher opět pro děti jako pro dospělé? To mě Polsko bude stát stéjně jako Kanáry,Malorca nebo Sicílie? Jak to že to máte takto špatně naprogramované,a co má dělat člověk který chce jet na dovču do PL s rodinou-2 dětmi,a kde si např.v rezervaci může vybrat vyhlídku na moře? To je dnes neskutečné,děkuji za vyčerpávající info!!! A ještě mě sdělte proč vůbec uvádíte tel.číslo pro info,když se už od 17 hod. nelze dovolat,proč uvádíte lživé info do 21 hod.! Bože to jsou služby neuvěřitelné,zač vy chcete peníze?!

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle :)

při cestování s dětmi se za ně v tomto případě doplácí na místě. Ceny najdete přímo v nabídce v sekci „Děti“.
Ohledně vašich požadavků na pokoj. Ty je možné napsat do poznámky u rezervace a hotel Vám jistě vyjde vstříc v rámci svých volných kapacit.
K naší telefonní lince. Nyní ji spouštíme pomalu v testovacím režimu. Oficiálně je stále nefunkční, jak uvádíme na našich stránkách. primárně nyní komunikuje přes emaily (podpora@slevomat.cz).

Děkuji za pochopení.
Pěkný den :)

Zuzana

Dobrý den,
budeme mít s sebou na dovoleneé 2 děti 10let a 4 roky-jaký je doplatek za děti a máte pokoje s přístýlkami?Dě­kuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano :) pro dvě přistýlky je nutné zvolit větší pokoj Deluxe, který je za příplatek. Děti poté doplácí dle ceníku v nabídce 150 PLN/noc za každé dítě. Pěkný den, Lukáš :)

Zbyněk

Dobrý den, prosím chápu dobře v případě objednání pokoje delux a příjezdu s 11 a 14 letými dětmi by byl doplatek za 11 let 600PLN a 14 let 920PLN? Děkuji.

Zbyněk

Na 4 noci.

Zbyněk

Letní prázdniny :)))

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru