Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurz Kvašená zelenina: téměř 4 hod. videí a další studijní materiály

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Dozvěděla jsem se zajímavosti ohledně kvašení, už se těším až racepty vyzkouším. Moc šikovní :)

Jitka
Naučíte se 18 různých technik
Připravíte stovky originálních druhů zeleniny
K videím máte doživotní přístup
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 3. 2020.

V ceně

Online kurz přípravy kvašené zeleniny

  • 3 hodiny a 50 minut videolekcí (4 teoretické a 6 praktických lekcí)
  • 58 stran studijních materiálů
  • doživotní přístup k lekcím
  • kurz startuje ihned
  • naučíte se celkem 18 technik přípravy kvašené zeleniny 

Po zakoupení voucheru napište jeho kód na e‑mail: poukaz@kyselove.cz a do 1 až 5 pracovních dní dostanete přístupové údaje k online kurzu. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 000 Kč 499 Kč
1 000 Kč 499 Kč
Ukončeno
Naučíte se 18 různých technik
Připravíte stovky originálních druhů zeleniny
K videím máte doživotní přístup

Jak randí ředkev s květákem? Naloží se do sklenky a pořádně si zakvasí!

Voňavá, křupavá, svěží, barevná, uleželá i bleskově hotová, skvělá jen tak nebo k jakémukoliv jídlu… Prostě kvašená zelenina! Nakoukněte pod pokličku její přípravy a kouzlete doma podle libosti. Online kurz Kvašená zelenina od manželů Kyselových vás seznámí s 18 různými technikami, díky kterým zvládnete stovky originálních receptů. Tak notebook na stůl, nůž do ruky a jde se na to!

Kurz je rozdělený do 10 lekcí – 4 teoretické a 6 ryze praktických. Krok za krokem se naučíte zeleninu připravit a naložit, takže se už brzy budete představovat jako „Mistr Kvašič“. Kromě videí (3 h 50 min.) dostanete přístup k 58 stranám studijních materiálů v pdf, takže studovat můžete kdykoli a kdekoli. 

Kvasit budete krátkodobě, ve vlastní šťávě, v nálevu, bez soli i v otrubách, připravíte si klasické dobroty i speciality, které jste možná ještě ani nezkusili. Jisté je jedno – jestli máte kvašenou zeleninu rádi, po té vlastnoručně vyrobené se budete moci utlouct! 

Nahoru