Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená s překvapením: 7 nocí na Makarské či Omišské riviéře vč. dopravy

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
karina

A jak to je ted s tim koronavirem?Mela bych zajem jet s mamou 24.8.do 2.9.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V Chorvatsku je situace klidná, z našich letovisk nemáme žádné negativní zprávy ohledně nakaženosti koronavirem, naše klienty bychom vědomě nikdy nevystavili jakémukoliv riziku. Pro více informací, dostupnosti nebo rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel 603 584 851 nebo e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Karina

Dobry vecer.Nachazi se v apartmanu sporak,lednicka a trouba? Moc diky za odpoved.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Studia a apartmány jsou vybaveny kuchyňkami se základním vybavením – lednice, vařič jsou vždy, ve většině ubytování je rychlovarná konvice, trouba není součástí každé kuchyně, nádobí je k dispozici základní. Pro více informací, dostupnosti nebo rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel 603 584 851 nebo e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

NP

Dobrý den,je jesště volný termín pro 3 osoby od 17.8 do 26.8. ? děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, ano v uvedeném termínu je ubytování volné. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz.

Tomáš

Je mezi vami nekdo kdo jede sam v terminu 27.7 – 5.8? Kazdy by jsme si zaplatili pro sebe voucher a tak usetrili protoze pokoje pro jednoho nenabizi.
Muzeme se domluvit na fb https://www.facebook.com/tomas.pesek2

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, nejsme si jistí, že zde někdo odpoví na Váš požadavek, dotazy směřují přímo do CK.

roman

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je nutné jet autobusem jestli ti jde i s vlastní dopravou děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd, bohužel není možné vynechat autobusovou dopravu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den a děkujeme za pochopení.

Barbora Černá

Dobry den, mela bych zajem o zajezd bez stravy – jsou pokoje nabizene pro tento typ zajezdu s lednici a alespon lehkym kuch vybavenim (plotynka, hrnec, talire). Dekuji.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Všechna studia a apartmány jsou vybaveny základním kuchyňským vybavením, pokud by tomu mělo být jinak, klienty o tom předem informujeme. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Lenka Langhammerová

Dobrý den, pojedeme dva budeme mít apartmán,pokoj, jen pro sebe? Děkuji Lenka

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Studia ani apartmány nedoplňujeme o cizí osoby. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Marek

Dobrý den nikde jsem nemohl najít zda jsou zvířata povolena, jestli ne zda máte nějakou nabídku i se zvířecím mazlíčkem (pejsek).
Děkuji Marek.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování s domácími mazlíčky možné není. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Ivana Kynclová

Dobrý den,prosím můžete mi sdělit,kde se nachází ubytování,jak na Makarské a Omišské riviéře?Jak daleko k moři a zda je to v kopci a mohu si vybrat riviéru.Děkuji Kynclová I.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
tento zájezd je specifický v tom, že si nevybíráte letovisko ani konkrétní apartmán při koupi zájezdu, ale přesnou lokaci se dozvíte až 2 dny před odjezdem. Ubytováni můžete být v Chorvatsku v letoviscích na Omišské a Makarské riviéře, v apartmánech/stu­diích vzdálených cca 50 – 400 m od moře. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

L. Ažaltovicova

Dobrý den chci se zeptat zda je zájezd počítán s dopravou či bez a zda je úplně bez jídla nebo jen se snídaní. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, cena je uvedena včetně dopravy autobusem. Stravování je možné dokoupit zvlášť: Stravování (ceny za týden): polopenze 2 999 Kč / dospělá osoba; 2199 Kč / dítě do 12 let, nebo večeře 2099 Kč / dospělá osoba; 1 499 Kč / dítě do 12 let. Pěkný den

Martin

Dobrý den,
v kolik hodin je odjezd z Prahy? Délka cesty? Prijezd do Prahy?
Jsou pokoje vybavený WiFi?

Děkuji.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
z Prahy je odjezd kolem 14. hodiny. Cesta na Omišskou riviéru trvá přibližně 14 hodin z Brna, ale vše je ovlivněno aktuální dopravní situací. Příjezd do Prahy bývá v dopoledních hodinách dle aktuální dopravní situace. Některá ubytování jsou vybavena WiFi připojením, které ale může být nestabilní. Pokud internet potřebujete nutně, pak doporučujeme zřídit si datový balíček ještě před odjezdem do Chorvatska u vlastního operátora. Hezký den

Martin

Dobrý den,
kolik je doplatek za polo/plna penze? Je nějaká sleva pro dítě ve věku 13 let? Jak vypadá stravování (výběr jidel apod)?

Děkuji za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
u tohoto zájezdu nabízíme stravování formou polopenze za příplatek 2 999 Kč/osoba nad 12 let. Snídaně je kontinentální, u večeří záleží na lokalitě ubytování, protože nabídka restaurací se liší. Základní cena voucheru je stejná pro všechny osoby bez ohledu na to, jestli se jedná o dítě nebo dospělou osobu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Patísek Sánchez

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak to bude teď když mají být hranice v létě ještě uzavřeny.

 Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
v tuto chvíli není jasně definované, na jak dlouhou dobu budou hranice uzavřeny. Z tohoto důvodu prozatím letní dovolené nerušíme. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Tomáš Pešek

Zdravim Vas, když bych jel sam musim koupit dva vouchery nebo je k dispozici i jednoluzkovy po­koj

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Ubytování je k dispozici při zakoupení minimálně 2 voucherů, i když jede jen jedna osoba. Pro více informací, ověření dostupnosti nebo rezervaci nás kontaktujte na usti2@ckkalousek.cz nebo na telefonu 603 584 851. Hez­ký den.

Elia

Dobrý den, jak by bylo s dětem 5 let? Měli bychom koupit pro něj voucher nebo ne?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
pro přesnou kalkulaci je potřeba nám sdělit, kolik osob celkem Vás bude. Pro více informací, ověření dostupnosti nebo rezervaci nás kontaktujte na usti2@ckkalousek.cz nebo na telefonu 603 584 851. Hez­ký den

Alex Peverell

Dobry den, máme zájem o tento zájezd, avšak jsem 2 dospělý + 1 dítě (11 let) a nevíme tedy zda zakoupit rovnou 3 vouchery a nebo jak postupovat. Píšete, že cena platí při obsazenosti pokoje 2 osobami. Jak je to s přistýlkou? Případně, je možnost mít větší apartmán za příplatek, kde je možnost dvou oddělených ložnic?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Cena platí při obsazenosti pokoje 2 osobami, to znamená, že pokud by chtěla jet 1 osoba sama, musela by si zakoupit 2 vouchery. Pokud jste 3 osoby, zakoupíte po ověření dostupnosti ubytování 3 vouchery. Jak je uvedeno u zájezdu – ubytování je ve 2 až 8 lůžkových studiích a apartmánech. Pokud byste si přáli větší apartmán s oddělenými ložnicemi, je lepší vybrat si konkrétní ubytování na www.ckkalousek.cz. Pro více informací, ověření dostupnosti nebo rezervaci nás kontaktujte na usti2@ckkalousek.cz nebo na telefonu 603 584 851. Hez­ký den.

Libor Kostal

Dobry den slo by to bez dopravy ,jeli by jsme vlastnim autem.bylo by nas 2 dospeli 2 deti 14let a jedno dite 0let tj.6mesicu .

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Zájezd je celý koncipovaný pouze autobusovou dopravou. Je možné si z naší nabídky na www.ckkalousek.cz vybrat konkrétní zájezd bez autobusové dopravy. Pro více informací nebo rezervaci nás kontaktujte na usti2@ckkalousek.cz nebo na telefonu 603 584 851. Hez­ký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru