Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na dovolenou do Španělska: 7 nocí s polopenzí v hotelu 50 metrů od moře + dítě do 12,9 let zdarma včetně služeb

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Španělsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Jelínková

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat, jaké je nejbližší letiště na hotel, a jak se poté z letiště dostanu do hotelu? Děkuji
Jelínková

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, nejbližší letiště je Girona nebo Barcelona. Z letiště do hotelu se dostanete po vlastní ose a nebo si můžete u nás objednat transfer (týká se letiště Barcelona) do hotelu a zpět za 1190 Kč/osoba.
S pozdravem, CK Travel Club ČSAD Tišnov

Tatyana

Dobrý den, chtěly bychom letět v termínech od 15.8 do 22.8. A ted ještě nevíme jaká bude situace s těm koronavirem a proto chtěla bych se zeptat jaké máte podmínky pro vrácení zájezdu? Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Tatyano, odkaz na všeobecné podmínky cestovní kanceláře (VOP), kde je popsán i postup při zrušení zájezdu, naleznete přímo v nabídce této akce v záložce „Storno podmínky“.
S pozdravem, CK Travel Club ČSAD Tišnov

Romana

Dobrý den, lze využít i kombinovanou dopravu ? Tam busem, zpět letadlem ? A lze ji zajistit i přes vás ? Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Romano, můžete u nás využít pouze dopravu busem, ale klidně jen jednosměrnou. Letenky k zájezdům nezajišťujeme. Přímé lety do Barcelony jsou zajišťovány z Prahy i Vídně. Společnosti, u kterých lze zakoupit letenky: ČSA, Vueling, Smartwings, Level, Laudamotion.
S pozdravem, CK TravelClub ČSAD Tišnov

Lucie

Dobrý den, kolik hodin se jede autobusem?

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Lucie, délka cesty závisí na tom, kde nastoupíte. Pokud např. v Ostravě, pojedete cca 27 hodin. Když nastoupíte v Brně, pojedete cca 24 hodin. Cesta z Prahy je dlouhá cca 22 hodin, z Plzně přibližně 20 hodin. S pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Jana

Dobrý den. Letenku seženu přes vás? a cena letenky? A na místě je český delegát? děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Jano, letenku si musíte sehnat sama. Tuto službu nenabízíme. Ceny letenek se pohybují cca od 3 tisíc/osoba nahoru., dle termínu a letecké společnosti. Přímé lety do Barcelony jsou z Prahy nebo Vídně. Tyto linky provozují společnosti např. ČSA, Vueling, Ryanair, Lauda. Ano, na místě je český delegát.
S pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Tomanova

Dobrý den, v jakých časových intervalech jezdí transfer z letiště?je možné ho využít i ve večerních hodinách?např. když letadlo přistane v 19:35 v Barceloně?
Děkuji Tomanova

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Tomanová, transfery jezdí zpravidla do půl noci. Když letadlo přistane v 19:35 h, lze transfer ještě zajistit. Počítejte však s tím, že se na hotel dostanete v pozdních večerních hodinách. Přicházíte tak o část dne ze své dovolené a nemusíte navíc stihnout plnohodnotnou bufetovou večeři. Ve většině hotelů bývá večeře do 21:00 h. Situace se pak řeší tzv. balíčkem, který obdžíte po příjezdu místo večeře. Doporučujeme tedy najít dřívější letecký spoj.
S pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Tereza

Dobry den, chtela bych se zeptat. Kdyz si priplatime Vasi dopravu autobusem, jaka jsou nastupni mista? A jak dlouho se tam jede? Predem dekuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Terezo, nástupní místa na zájezd do Španělska jsou tato: Tišnov, Brno, Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň a Rozvadov. Navíc nabízíme za příplatek odjezdy ze Severní Moravy: Za 300 Kč Ostrava, F.-Místek, Příbor, Nový Jičín a Hranice, za 200 Kč Přerov, Olomouc, Prostějov a Vyškov.
Délka cesty závisí na tom, kde nastoupíte. Pokud např. v Ostravě, pojedete cca 27 hodin. Když nastoupíte v Brně, pojedete cca 24 hodin. Cesta z Plzně je dlouhá přibližně 20 hodin.
S pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Ladislav Striegel

kde to je mapa googl

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislave :) hotel se nachází na této adrese:
Passeig Marítim, 10, Malgrat de Mar, Barcelona
jak se píše v nabídce. Pěkný den Lukáš :)

Tomáš

Dobrý den, v případě zakoupení voucheru pro 2 os. je příplatek za transfer z letiště v Barceloně a zpět 1190 Kč myšlen na pro oba, nebo je nutné platit jej dvakrát, když bychom jeli stejným dopravním prostředkem? Děkuji :-) Tomáš

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den Tomáši, ceny v nabídce jsou vždy uváděny za osobu, tedy i transfer. Jedná se o obousměrný transfer = z letiště do hotelu a za týden z hotelu zpět na letiště. Určitě byste jeli stejným dopravním prostředkem, zpravidla se jedná o bus pro cca 50 osob. Cenou za transfer je myšleno sedadlo v busu, je tedy nutné jej platit dvakrát.
S pozdravem CK Travel Club ČAD Tišnov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru