Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Námořníci, hurá na Vltavu: vyhlídkové plavby i s rautem

4,7 / 5 Spol. Aquavia - loď Moravia Praha - Staré Město  (mapa) 9 236 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mohli by jsme přijít s rodinou 28.12. na večerní plavbu s rautem a hrála by živá hudba nebo reproduktorová

Spol. Aquavia - loď Moravia

Hezký den,
Okolo Vánoc bude hrát k plavbě reprodukovaná vánoční hudba.
Případnou rezervaci si prosím proveďte na našich stránkách www.prahalode.cz
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Jana

Dobrý den,
máme koupenou dvouhodinovou plavbu , lze to změnit ( přikoupit )na plavbu s rautem ?
Děkuji
Jana T

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Rozdíl mezi dvouhodinovou plavbou bez občerstvení a s občerstvením je 450,–kč
Pokud budete mít zájem si občerstvení doplatit, napište nám na náš email info@prahalode.cz.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Renata

Dobrý den, mám dvě děti do 120 cm a chtěli bychom na dvouhodinovou plavbu s rautem. Jak to prosím udělat, pokud chceme, aby měly možnost se také najíst? Máme koupit normálně voucher na děti od 120 cm? A máte volno na 1.9. pro čtyři osoby (2+2)? Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, děti do 120cm výšky, v doprovodu dospělých, mají danou službu zdarma. Takže dostanou i najíst. Žádný poukaz pro ně nepotřebujete, ovšem v rezervaci je připište do poznámky.
Aktuálná volnou kapacitu zjistíte a rezervaci si zadáte na našich stránkách www.prahalode.cz.
Z. Fric
Loď MORAVIA

Eva Kvíčalová

Dobrý den,
je po čas večeře při dvouhodinové plavbě také hudba? Živá nebo reprodukovaná?
Děkuji za odpověď
Eva Kvíčalová

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Při dvouhodinové plavbě pouštíme reprodukovanou hudbu.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Lucie

Dobrý den je možné si vzít sebou na loď sportovní kočárek? Děkuji za odpověď

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, to jistě můžete.
V rezervaci kočárek uveďte do poznámky.

Z. Fric
Loď MORAVIA

Jana S.

Dobrý den, u nabídky jsou uvedeny 2 rozdílné termíny platnosti voucheru – v nadpisu je uvedeno, že voucher platí od dubna do října, ale u jednotlivých variant je uvedena platnost až do 30.12.2021. Co je tedy správně a platí? Díky za vyjasnění.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, plavby do října je původní název akce. Pak došlo k prodloužení platnosti poukazů. Platí tedy to co je na poukazu – prosinec.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Eliška Kubelková

Dobrý den,
Je třeba mít negativní test na covid?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, podmínky jako pro vstup do restaurace. Aktuální situace zde:

ZÁKAZNÍK JE OPRÁVNĚN VSTOUPIT DO VNITŘNÍCH A VNĚJŠÍCH PROSTOR PROVOZOVNY STRAVOVACÍCH SLUŽEB, NEVYKAZUJE-LI KLINICKÉ PŘÍZNAKY ONEMOCNĚNÍ COVID-19 A JE-LI, S VÝJIMKOU DÍTĚTE DO 6 LET VĚKU, NA MÍSTĚ SCHOPEN:
Můžete buď absolvovat 7 dní před vstupem PCR test, nebo 72 hod. před antigen. test, být naočkovaní (tzn. mít 14 dnů po poslední dávce vakcíny), případně jste v 180 dnech prodělali covid a běží vám ochranná lhůta
Bod I/16 stanovují následující podmínky pro vstup osob do některých vnitřních a venkovních prostor nebo pro účast na hromadných akcích nebo jiných činnostech, je-li to vyžadováno tímto mimořádným opatřením:

  1. osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  2. osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  3. osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží národním certifikátem o provedeném očkování nebo národním certifikátem o dokončeném očkování, že u očkování uplynulo:
  4. od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo

ii) od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní,

  1. osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní, nebo
  2. osoba na místě podstoupí preventivní antigenní test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem, nebo
  3. osoba absolvovala v rámci povinného testování zaměstnanců stanoveného jiným mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou a byl osobě poskytnut jejím zaměstnavatelem, s negativním výsledkem; tato skutečnost se dokládá potvrzením od zaměstnavatele nebo čestným prohlášením, nebo
  4. osoba ve škole nebo školském zařízení absolvovala podle jiného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem, tato skutečnost se dokládá čestným prohlášením, resp. čestným prohlášením zákonného zástupce osoby nebo potvrzením školy.
Pavel

Loď Moravia má vrchní palubu bez střechy?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, loď MORAVIA má dvě kryté (zastřešené) paluby, a v horní zadní části je částečně zastřešená terasa.
Několik fotografií lodi najdete na našich webových stránkách www.prahalode.cz.

Z. Fric

Jana Vilčeková

Dobrý den,
místo výstupu z lodě je stejné jako místo nástupu na loď?
 Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Ano, místo kde budete nastupovat je stejné jako místo výstupu.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Klára

Dobrý den,
Ráda bych se optala zda vouchery, které platí do konce roku 2020, můžeme uplatnit začátkem příštího roku po případném uvolnění situace? A celkově jak je to s nevyužitými vouchery v téhle době?
Předem mockrát děkuji za odpověď,
Kulhavá Klára.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, tuto informaci zatím nemáme. Tento poukaz je platný až do 30.12. 2020, proto by neměl být problém voucher využít. Pokud by taková situace nastala a voucher nešlo využít, budeme vše aktivně řešit. Nemusíte se bát, že by voucher propadl bez možnosti využití či řešení. Řešení jsou poté individuální po dohodě se zákazníky. :) Krásný den Pavla

Lenka

dobry den, je potreba rouška počas plavby?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Roušku by jste měla mít na obličeji během nástupu a výstupu.
Při konzumaci mít roušku nemusíte a na venkovní terase při dodržování bezpečnostní vzdálenosti také ne.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

tomáš běloch

Dobrý den,dnes bych chtěl koupit pro čosoby plavbu s prohlídkou,máte volno zítra .Děkuji Běloch tel.606531977

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Zítra Vám můžeme nabídnout jednohodinové plavby od 11.00, od 15.00 a od 16.00
Dvouhodinová plavba je zítra od 18.00
Děkuji
R. Posller
Loď Moravia

Natálie Culková

Dobrý den, prosím Vás probíhají momentálně plavby? A měli by jste volný dvě místa zítra od 18 hodin? Předem děkuji za odpověď. N.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, jezdíme. Na zítra ještě místa jsou.
Součástí nabídky je i online odkaz na naše stránky www.prahalode.cz s rezervačním kalendářem. Jiným způsobem rezervace neděláme. Můžete se nezávazně podívat na volné termíny a volnou kapacitu, nebo si zároveň udělat rezervaci. Pokud tam náhodou některý termín nenajdete, znamená to, že už je plně obsazen.

Děkuji Z. Fric, loď Moravia

Marcela Zelená

Dobrý den,
rádi bychom se taky s dědou svezli. Stačila by nám hodinová plavba bez rautu /důchodci si nemohou moc vyskakovat/, spíš bychom se rádi pokochali okolím, udělali nějaké obrázky.
Máte velice dlouhou platnost voucherů, což chválím. Uvažujeme ale někdy o červenci či srpnu 2021. Je to ještě moc daleko, dosud nevíme termín. Do kdy se musíme přihlásit na určitý čas? Když koupím vouchery teď, stačí se objednat zhruba v květnu 2021? Děkuji – Marcela.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, to jistě bude stačit. Rezervaci samozřejmě čím dříve tím lépe, ovšem pokud je volná kapacita, stačí i např. den předem.
Jak je v akci uvedeno, termíny ověříte a rezervaci si pak zadáte na www.prahalode.cz.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Veronika Černá

Dobrý den ,prosím Vás probíhají plavby s rautem bez omezeni i ted v době covidu 19?a máte volný termín pro 3 na obedovou plavbu v neděli 4.10?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Plavby zatím probíhají bez omezení, pouze při nastupování a vystupování je potřeba mít roušku.
Součástí nabídky je i online odkaz na naše stránky www.prahalode.cz s rezervačním kalendářem. Jiným způsobem rezervace neděláme. Můžete se nezávazně podívat na volné termíny a volnou kapacitu, nebo si zároveň udělat rezervaci.
Pokud tam náhodou některý termín nenajdete, znamená to, že už je plně obsazen.

Děkuji R.Postler
Loď Moravia

David Makovicka

Dobry den,
teď jsem si koupil 2 vouchery na vecerni plavbu s rautem a zjistil jsem ze v poukazu je primo napsano ze platnost je do 1.4.2020 ale nazacatku je napsano že ho mohu využít do 30.12.2021. Tak jak to tedy je? Stále je poukaz platný že?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, pokud jste poukaz kupoval v nejbližší době, tak je jistě i platný. Domnívám se, že na žádném poukazu není platnost DO 1.4.2020. Naopak platnost, kterou uvádíte, že je na začátku, bude uvedena i na poukazu, resp. interval platnosti poukazu je na něm zcela jistě zřetelně vyznačen. Pomohlo by, kdybyste nám poslal na info@prahalode.cz náhled poukazu a ověříme Vám jakou má poukaz platnost.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

David Makovicka

Dobrý den,
chci se zeptat jak to se s vochery? Platnost je tu napsána do Prosince,ale vy v popisu píšete, že platnost voucheru je pouze do do října. tak jak to je?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, „do října“, jak vidím, zůstalo nedopatřením v názvu akce. Platnost akce, tedy využitelnost poukazů byla posunuta až do prosince, tak jak je správně vyznačeno u jednotlivých variant. Na zakoupeném poukazu bude tato aktuální platnost vyznačena.

Z. Fric
Loď MORAVIA

Jindřich

Dobrý den,

a kde si mohu vybrat termín? Po zadání č. voucheru se objevípouze možnost „odeslat“.

S pozdravem J.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Ano, použijte tlačítko odeslat, rezervační kalendář zjistí variantu plavby a při dalším kliknutí na tlačítko použít voucher se Vám objeví veškeré možné plavby do konce platnosti.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Jindřich

Dobrý den,

mám zakoupený voucher. Nejdříve mám plavbu rezervovat a teprve po potvrzení rezervace voucher uplatnit?
S pozdravem J.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Při rezervaci vypisujete číslo voucherů. To se po dokončení rezervace a zaslání potvrzení automaticky uplatňuje.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Lucie

Dobrý den,

lze nějak při rezervaci ovlivnit místo k sezení, nebo se hosté usazují při nástupu sami?

Děkuji :)

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Hosty ke stolům, které jsou všechny u oken posazuje obsluha.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Zuzana Hlinková

Dobrý deň dnes som si kúpila kupóny,v online rezervácií bolo napísané že štvrtok o 18:00 máte ešte voľné miesto,ale potom čo som chcela kupóny uplatniť máte voľné už len termíny na piatok 21.8 nám to už nevyhovuje…je možné ešte pred rezerváciou stornovať kupóny?ďakujem pekne za odpoved

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Poukazy, které máte můžete použít na polední plavbu a to dnes od 12.00 nebo zítra, nebo později.
Pokud máte zájem o večerní plavbu , tak v ceně je rozdíl 40,–CZK na osobu.
Rezervaci by jste pak provedla na emailu, na který jste také psala.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Renata

Dobry den,měla bych zajem o plavbu v terminu 17.8 od 16.00 pro dva dospěle a jedno ditě,mate volne místa?Děkuji za odpověd

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, ještě je místa dost. Tak jak je v nabídce uvedeno, kdykoli se můžete na www.prahalode.cz podívat nezávazně na aktuální volnou kapacitu.

Děkuji Z. Fric Loď MORAVIA

Bohuslava Knížková

Dobrý den. Na čtvrtek 13.8. v poledne máme u vás zarezervovanou plavbu lodí. Mohu se zeptat, zda musíme na palubu s rouškami? Děkuji. Bohunka

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Rouška není na lodi potřeba, pokud jí budete chtít míti na obličeji záleží pouze na Vás.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

M.

Dobry den,rezervovala jsem online, jak jste psali a na dnesni den mi nebyla nabidnuta moznost vyberu terminu. Jiny termin uplatnit nemuzeme,vouchery jiz mame zakoupeny. Jak postupovat?

Spol. Aquavia - loď Moravia

V tom případě je postup jediný: 15 minut před odjezdem se hlaste v pokladně u lodi.

Z. Fric

M.

Dobry den, mate volne misto na hodinovou plavbu dnes, 1.8.2020, od 16h pro 4 dospele a 4 deti? Dekuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, ještě místa jsou.
Tak jak je v nabídce uvedeno, kdykoli se můžete na www.prahalode.cz podívat nezávazně na aktuální volnou kapacitu, a také rezervace konkrétní termínu předem je nutná.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Katerina

Dobrý den, pojede na dvouhodinovou plavbu bez rautu jiná loď než na tu s rautem? Jen, že obě plavby jsou ve 12. Nebo v jednom patře jsou zákazníci s rautem a ve druhém bez rautu? :) Děkuji za odpověď.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, standardně jede jedna loď, kdy pro každý program je vyhrazena jiná část lodi.
Ovšem výjimečně v závislosti na obsazenosti a aktuálních možnostech někdy jedou i dvě lodě najednou, a pak může být každý program na jiné lodi.
Takže zjednodušená odpověď je: jak kdy.
Záleží na konkrétním termínu.

Z. Fric
Loď MORAVIA

Kamila Garcia

Chci si koupit lístek na lod pro mě a dcerku. Mohu hned v sobotu což je 25.7. Na loď. Jsme v Praze na víkend. Děkuji za odpověď

Spol. Aquavia - loď Moravia

dobrý den,
Poukaz si zakupte, pak proveďte rezervaci na naší stránce www.prahalode.cz
Pokud s tím budete mít problém, zavolejte nám a rádi Vám pomůžeme.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Eva Saková

Dobrý den, dcerka 11 let má 156 cm. Už musí platit lístek jako dospělá?
Děkuji za informaci.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Ano, dítě které mám nad 150 cm musí mít zlevněný lístek stejně jako dospělí.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Dmitry

Dobrý den,
Rad bych se zeptal s čeho se sklada raut? Co tam mate ze studených jidel, co z teplých, co z dezertu a tak dale?

Spol. Aquavia - loď Moravia

MENU – Loď MORAVIA – orientační nabídka, změny vyhrazeny


Studený bufet: Sýrová mísa – 4 druhy lahodných sýrů

Nářezová mísa – 4 druhy vybraných uzenin (šunka, uzené maso)

4 druhy rybích předkrmů

Zeleninový salát

Zelný salát s mrkví a křenem

Bavorský bramborový salát

Čerstvé ovoce

Minidezerty v pěti druzích nebo domácí jabl.štrůdl



Teplý bufet: Kuřecí vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky

Pražská šunka na kosti pečená vcelku

Pečená kuřecí stehna v BBQ omáčce

Pikantní vepřové soté

Brokolice dekorovaná mladou kukuřičkou

Americké brambory, nebo bramb. hranolky

Dušená rýže

Smažená brokolice, nebo květák, nebo žampióny

Čerstvé pečivo, máslo, kečup, hořčice



Drobné změny dle sezónní nabídky vyhrazeny

Oldřich

Dobrý den, měl jsem zakoupeny dva vouchery na 22.5., ale z důvodu opatření plavba neproběhla. Je možné ji ještě uskutečnit? Děkuji, s pozdravem Bartošek Oldřich

Slevomat.cz

Dobrý den, Oldřichu :) vaše vouchery vidím nyní jako nevyužité. Nebude tedy jistě problém domluvit si nový termín dle instrukcí na voucheru a užít si zážitek. Pěkný den :)

Radek Polák

Dobrý den. Jak provést rezervaci za použití voucheru na vašich stránkách, když máme jedno dítě do 120 cm?
Děkuji
R. Polák

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Dítě do 120 cm prosím uveďte do poznámek, místo bude připraveno u jednoho stolu.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Natálie

Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli když koupím variantu hodina pro dospělého tak je to jen pro jednoho a já si to pak musím ještě koupit pro sebe nebo to je pro oba? Chci to dát jako dárek pro přítele ale chci aby tam byl semnou :D Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Natálie :) v této nabídce je jeden voucher jen pro jednu osobu. Pokud tedy chcete vyrazit ve dvou musíte koupi vouchery 2. To ale není žádný problém. Pěkný den, Lukáš :)

Renata

Dobrý den, je nutné mít voucher vytištěný nebo stačí kód voucheru v telefonu?
 Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, jedno nebo druhé, co Vám lépe vyhovuje. Resp. pokud jste uplatnili poukazy při rezervaci, stačí potvrzení rezervace, např. v telefonu.

Z. Fric
Loď MORAVIA

Alena

Dobrý den, když nechci využít možnost rautu, bude na lodi možnost si koupit nějaké menší občerstvení? Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, jistě, nápoje a např. nanuky jsou na každé plavbě k zakoupení.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Věra Štokrová

Dobrý den, chci se zeptat jestli fungují rauty s jídlem? A jak to probíhá? A mám dvě děti do 120cm tak jestli mají nárok na raut jako dospělí při dvou hodinové plavbě?A jestli mohu využít voucher už tuto sobotu? Děkuji Štokrová

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, od 25.5. již opět fungujeme, ovšem s určitým omezením. Zejména se to týká zachování povinných vzdáleností mezi stoly a klienty, a tím omezené kapacity, a zpřísněných hygienických opatření (dezinfekce prostor, rukou, nutnost roušek). Bufetové stoly provozujeme za přesně daných podmínek. Díky omezení kapacity z důvodu zachování povinných vzdáleností mezi stoly a klienty se zatím u nás potkává nižší počet zákazníků, takže je bez problémů zajištěna potřebná hygiena nabídky a výdeje jídla i v tomto omezeném režimu. V případě potřeby také může jídlo vydávat jedna pověřená a způsobilá osoba. Pokud by to situace vyžadovala, můžeme také dočasně jídlo podávat formou obsluhy ke každému stolu zvlášť. Jakmile dojde k dalším uvolněním všech omezení kvůli korona viru, vrátí se vše do běžného standardu systému bufetových stolů.
Děti samozřejmě také dostanou najíst.

Díky omezení kapacity se některé termíny rychle plní. Aktuální dostupnost termínu ověříte v rezervacích na našich stránkách www.prahalode.cz.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Zuzka

Dobrý den, jak je to prosím nyní se švédskými stoly? Jsou povolené? Nebo bude občerstvení vydávat pověřená osoba? Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, dle pokynů vydaných Ministerstvem zdravotnictví ČR ohledně obnovení provozu restaurací od 25.5., bufetové (švédské) stoly povolené jsou, za přesně daných podmínek. Díky omezení kapacity z důvodu zachování povinných vzdáleností mezi stoly a klienty se zatím u nás potkává nízký počet zákazníků, takže je bez problémů zajištěna potřebná hygiena nabídky a výdeje jídla i v tomto omezeném režimu. V případě potřeby také může jídlo vydávat jedna pověřená a způsobilá osoba. Pokud by to situace vyžadovala, můžeme také dočasně jídlo podávat formou obsluhy ke každému stolu zvlášť.
Jakmile dojde k dalším uvolněním všech omezení kvůli korona viru, vrátí se vše do běžného standardu systému bufetových stolů.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Alena Pechova

Dobry den, chteli bychom si s nasimi seniory udelat vylet a nejakou plavbu i mozna tu vecerni po Vltave. Muzete mi prosim, napsat, jestli by nas mohlo plout okolo 50ti lidicek, kolik by nas to stalo, pokud bych jim tento vylet objednala i nejake pohosteni a pokud by bylo mozne zajistit nejakou hudbu, tak by to bylo super. Dekuji za odpoved, Pechova A.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Hezký den,
Na slevomatu máme nabídku plavby, hudbu bychom zajistili individuálně.
Pokud máte zájem o jiný program, můžete nám napsat na email info@prahalode.cz s požadavkem a my Vám cenu nabídneme.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Niki

Dobrý den, muzou 14 lete děti sami bez rodičů? Děkuji za odpověď☺️

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, v zásadě mohou, jsou-li schopné se o sebe plnohodnotně postarat. Máme na mysli hlavně bezpečnost při pohybu na lodi apod. V tomto smyslu proti tomu nic nemáme.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Kamila

Dobrý den, chtěla bych poukaz na plavbu s rautem koupit mamince, jelikož však bere léky, nemůže pít alkohol. Je možné zaměnit aperitiv za nealkoholický ná­poj?

Spol. Aquavia - loď Moravia

Hezký den,
Při rezervaci napište prosím o výměnu aperitivu za malý nealkoholický nápoj.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Anna Pernicová

Dobrý den, viděla jsem, že plavby začnou opět 25. 5. 2020. Budete mít volné místo pro dvě osoby na polední vyjížďku s rautem 26. 5. 2020? Děkuji.

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Ano, plavby začínají 25.5.2020.
Všechny volné termíny najdete na našich stránkách www.prahalode.cz.
Tam si prosím proveďte i rezervaci.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Leona Hudáková

Dobrý den, máme koupenou dvouhodinovou plavbu bez rautu. Je možné si raut zpětně dokoupit? Děkuji Leona

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, to není problém. Poprosím, napište nám přímo na info@prahalode.cz a domluvíme se.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Tereza Vojtasová

Dobrý den, chci se zeptat jakou trasu má tato plavba lodí?
Děkuji za odpověď

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, jedná se o okruh historickým centrem Prahy. 1 hod. plavba je z přístaviště Na Františku ke Karlovu mostu, při zpáteční cestě se pak loď otáčí níže po proudu u Štvanické elektrárny. 2 hod. trasa není striktně dána, záleží na plavebním provozu, zejména na provozu smíchovského zdymadla. Obyčejně se po proplavení zdymadlem jede směr Vyšehrad, někdy to vyjde kousek dále do Podolí a zpět.

R. Postler Loď MORAVIA

Veronika Krasna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné sebou vzít i psa, případně za jaký poplatek (a kdy jej uhradit).Děkuji

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den,
Psa můžete vzít s sebou, pokud nebude obtěžovat okolní hosty.
Za psa nebudete platit žádný doplatek.
Jen to prosím napište do rezervace v příloze.
Děkuji
R. Postler
Loď Moravia

Jana Šimáčková

Dobrý den. Obdržela jsem kod voucheru a po zadání neexistuje..

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, takto nám to nic neříká.
Napište, prosím, číslo poukazu přímo na info@prahalode.cz, Pokusíme se zjistit, kde je problém. Zřejmě databáze poukazů nepracovala správně.

Z. Fric
Loď MORAVIA

zuzana

Dobrý den, je možné vzít roční dítě a vejde se kočárek někam uložit na lodi? velice děkuji za info

Spol. Aquavia - loď Moravia

Dobrý den, ano, a ano. Děti do 120cm výšky jsou zdarma a kočárek uveďte při rezervaci do poznámky.

Děkuji Z. Fric
Loď MORAVIA

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru