Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odpočinkový pobyt v Mariánských Lázních: jídlo, wellness i golf

4,4 / 5 Hotel Morris**** Mariánské Lázně (mapa) 178 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mirek Šubrt

Dobrý den, máte také pokoje pro jednu osobu? Děkuji za odpověď, termín 22.6–26.6.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirku :) hotel můžete samozřejmě navštívit i sám, nicméně cena by zůstala stejná a to by pro Vás nebylo výhodné. Zde bohužel variantu pro jednu osobu nenabízíme. Doporučuji Vám podívat se na pobyty, které jsou koncipované přímo pro jednu osobu. Abyste nemusel zdlouhavě hledat, připravil jsem pro Vás odkaz, kde naleznete výběr víkendových pobytů pro jednu osobu, tak mrkněte, věřím, že z nabídky vyberete tu pravou ořechovou :) https://www.slevomat.cz/cestovani/vikendove-pobyty?filtry%5Bpocet-osob%5D=1#nabidky Pěkný den, Lukáš :)

Mariana Klementova

Dobry den,
meli byste take nabidku pro 1 osobu?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariano :)
hotel můžete samozřejmě navštívit i sama, nicméně cena by zůstala stejná a to by pro Vás nebylo výhodné. Doporučuji Vám podívat se na pobyty, které jsou koncipované přímo pro jednu osobu. Abyste nemusela zdlouhavě hledat, připravil jsem pro Vás odkaz, kde naleznete výběr víkendových pobytů pro jednu osobu, tak mrkněte, věřím, že z nabídky vyberete tu pravou ořechovou :) https://www.slevomat.cz/cestovani/vikendove-pobyty?filtry%5Bpocet-osob%5D=1#nabidky Pěkný den, Lukáš :)

jana mališová

Dobrý den .Chci se zeptat než objednám tento wellness zda je možné zamluvit termín od10.4 do 12.4 .pro 6 až 8 žen .Psala jsem přímo na hotel,ale nikdo se neozval děkuji .Mališová

Hotel Morris ****

Dobrý den, bohužel termín 10. – 12.4.2020 je již plně obsazený.

Vladěna

Dobrý den, chci se zeptat u varianty na 5 dní je cena pro dítě starší 12 let 50% z ceny voucheru (který je pro 2 dospělé osoby), rozumím tomu dobře? A vejdou se do 1 pokoje 2 dospělí a 2 děti? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Vladěno,
ano, rozumíte tomu správně cena za dítě starší 12 let je 50 % z ceny voucheru. Ohledně dostupného pokoje pro takovýto počet lidí ve Vámi vybraném termínu prosím kontaktujte přímo hotel na e-mailu golfhotel@hotelmorris.cz
nebo na tel. +420 354 422 7­77. Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru