Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Držte se zpříma: korektory pro správné držení těla

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jaroslav studenka

Existuje tato firma,dodržuje zákony odstoupení od kupní smlouvy tak i reklamace, výměny zboží,nemohu najít kdo to prodává,vím že coolmagnum podvádí svého zákazníky,mají falešné telefoni číslo email,a hlavně veškeré zboží bez atestace,a žádná kvalita,i do konce zdraví závadné,snaží se hodně prodat a nereaguje na reklamace zboží

Take-it-shop.cz

Dobrý den, vůbec nerozumíme Vašemu dotazu, nebo přesněji příspěvku v této diskuzi. Firmu “coolmagnum”, kterou zmiňujete, neznáme. Naše firma poskytuje všechny služby, včetně odstoupení od kupní smlouvy, výměny zboží, reklamace atd. dle platných zákonů. Informace o naší firmě naleznete v každé slevové akci či na našich webových stránkách. Pěkný den.

Stanislav Říha

Dobrý den, manželka si u vás objednala korektor pro vzpřímené držení těla. Vše v pořádku došlo akorát popletla velikost. Je možno vyměnit? Děkuji Říha.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, stačí zaslat zpět na adresu uvedenou na faktuře a do zásilky připsat požadavek na výměnu velikosti. Přejeme pěkný den.

Petr Langer

Dobrý den,
už jsem měl v košíku dva pásy, ale pak jsem si všiml, že je možné doručení POUZE Českou poštou. Dejte si na to pozor. ČP za dob koronaviru funguje ještě hůř než normálně a na zboží můžete čekat klidně 14 dnů. Nakonec jsem tedy neobjednal.
 P.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) rozhodně bych situaci neviděl, takto černě. I v nynější době se objednávky z této nabídky daří v drtivé většině případů doručovat dle daných lhůt a není tedy na místě mít obavy si zboží objednat. Pěkný den, Lukáš :)

Marie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na velikost – kde měřit obvod hrudníku? Děkuji

Take-it-shop.cz

Dobrý den, obvod hrudníku doporučujeme měřit přes prsa. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru