Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenka na muzikál Lotrando a Zubejda s hudbou Jaroslava Uhlíře

4,6 / 5 Pohádky v divadle Praha - Libeň  (mapa) 150 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Romana

Dobrý den, od bratra jsem dostala elektronický dárkový poukaz na jakoukoliv akci na slevomatu. Vybrala jsem si představení Lotrando a Zubejda, ale nevidím nikde možnost uplatnění tohoto poukazu. Jak mám prosím postupovat? Maulová

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano :) nejprve je třeba převést kredity z poukazu na Váš účet a poté za ně nakoupit. Více najdete v sekci Dárkové poukazy, kde jej uplatníte a můžete nakupovat. Pěkný den Lukáš :)

jirka

Celkem mě překvapilo hodnocení diváků tohoto představení!Takže já si koupím vstupenku,vy mě posadíte kam se to hodí a to možná ani ne.O nás dospělé ani tak moc nejde,ale hrajete to především pro děti.A ty by měli především sedět v předních řadách a ne na balkoně,nemys­líte?Jak mu to mám já potom doma vysvětlit,že téměř nic neviděl?

Lotrando a Zubejda

Dobrý den,
takovéto hodnocení máme, protože se naše představení divákům líbí a také proto, že se vždy snažíme usazovat diváky na ty co nejlepší místa, které máme k dispozici. Samozřejmě máte možnost koupit si vstupenku za plnou cenu u nás na www.lotrandoazubejda.show a vybrat si místa sám. U akce zde na Slevomatu je napsané, že se jedná o vstupenky na balkón. Pokud máme k dispozici lepší místa, diváky na ně přesouváme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru