Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Po stopách Vinnetoua: výlet na Plitvická jezera pod ochranou UNESCO i návštěva Záhřebu

4,2 / 5 CK České kormidlo Kvarner - Chorvatsko (mapa) 92 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta Kovářová

Krásný den:) Mohla bych se prosím zeptat zhruba v kolik hodin by se vyjíždělo z Brna nebo z Břeclavi? Nocleh by byl v autobuse? Jestli tomu dobře rozumím. Děkuji moc za odpověď, přeji hezký den :))

CK České kormidlo

Dobrý den, odjezd z Brna orientačně ve 21:00 hod. a z Břeclavi cca 21:50 hod. časy odjezdů a přesné nástupní místa zasíláme v pokynech k odjezdů všem našim klientům. Ano, zájezd je bez ubytování, cesta tam i zpátky je s nočním přejezdem.

Monika Bumbalova

Dobrý den, jak voucher objednat pro dvě osoby + dítě? Myslíte že dítě ve věku 3 let je rozumné aby jelo na tento zájezd? Jeli bychom takto prvně tak v tom nemáme žádné zkušenosti, děkuji pěkně

CK České kormidlo

Dobrý den,
cena je platná pro 1 osobu, nezáleží na věku – postup najdete v sekci JAK UPLATNIT. Je to zájezd na 3 dny bez ubytování tj. cesta autobusem probíhá na noc, a je na Vašem zvážení, jestli dítě ve věku 3 let vydrží dvě noci v autobuse a celodenní program dle popisku zájezdu.

Tereza

Dobrý den, je možno jet bez zákonného zástupce v 16-ti letech?

CK České kormidlo

Dobrý den,
ano je to možné, jen objednavatel zájezdu musí být zletilá osoba, která může objednat i pro cestujících ve věku 16ti let.
Děkuji za pochopení.

Kristýna Havlová

Dobry den, kde presne je nastupni misto v Praze a v kolik hodin? Jsem z Plzne, proto se ptam, abych se stihla dopravit vcas na misto. Dekuji za odpoved.

CK České kormidlo

Dobrý den,
předpokládán čas odjezdu je 17:30 z Prahy, nástupní místo Praha Opatov – metro C, ostrůvek hned u výstupu, vše bude upřesněno v pokynech k odjezdu, které klientům zasíláme.

Klára Kadlecová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to bude se zájezdem v termínu 6–8.7., jestli po návratu budeme muset být v karanténě nebo mít nějaké to potvrzení na covid-19? Nebo to je všechno v pořádku a bude to zase jako dřív to cestování

CK České kormidlo

Dobrý den,
karanténa ani testy na Covid nejsou nutné při vstupu do Chorvatska, více informací najdete zde: https://www.mzv.cz/zagreb/cz/viza_a_konzularni_informace/cestovani_a_podminky_vstupu_do.html

Iva Václavíková

Dobrý den,je možné nějaké koupání ? Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, Plitvická jezera jsou pod ochranou UNESCO koupání tam není možné. Děkuji za pochopení.

Aneta

Zdravím, chtěla bych se zeptat na termín 29.6, jestli se bude realizovat a jestli ma smysl zájezd koupit, děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto :) nyní již v nabídce tato varianta není. Je zde ale spousta termínu v období letních prázdnin, které by vzhledem k otevření hranic neměl být problém využít. Pěkný den, Lukáš :)

Markéta Široká

Dobrý den, je možné si sebou vzít psa?
Nikde jsem o tom nenašla ani zmínku ..
Děkuji Široká

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, kontaktoval jsem cestovní kancelář a pejska budete muset nechat doma. :( Přeji hezký den, Karel

Mrazova Jaroslava

Poslali jste mi voucher?Mam zaplaceny zajezd Plitvicka jezera v terminu 24.-26.6.3020.Dekuji za odpoved.Mrazova Jaroslava.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo. Voucher Vám byl zaslán 24.1.2020 :) Pro jistotu jsem Vám jej zaslala na Váš e-mail znovu. Občas se voucher zatoulá do složky Spam, Hromadné či Promo, proto prosím zkontrolujte i tyto záložky. Pěkný den, Kristýna

Jana M

Dobry den,
je v autobuse moznost dobit telefon?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) Nabíjení telefonů je možné pouze v některých novějších typech autobusů, bohužel není možné takto předem zjistit, kterým autobusem pojedete Vy. U starších autobusů má zásuvku pouze pan řidič :) Pěkný den, Kristýna

Jaroslava

Dobrý den, mám objednaný tento zájezd s odjezdem z Prahy. Kde se v Praze nastupuje. Děkuji za odpověď. Blechová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo :) Odjezd z Prahy je ze stanice metra C – Opatov :) Pěkný den, Kristýna

Dotaz - přespání

Dobrý den, měla bych dotaz, jakou formou je řešeno přespání u tohoto zájezdu? Zda-li si ubytování řeší účastníci individuálně a nebo se spí v autobuse ? Díky
Girgošková

Slevomat.cz

Dobrý den, :) cesta autobusem probíhá vždy přes noc tudíž ubytování není třeba shánět nebo si zde nějak zajišťovat. První večer odjedete z ČR přes noc dojedete do Chorvatska, kde budete celý den a večer se opět vydáte na cestu zpět. A v ČR budete třetí den ráno. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru