Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lahodné křupání: mandle, kešu i lískové ořechy ve sladkém a slaném karamelu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petr Sládek

Zdravím a připojuji se ke slečně nebo paní Dáje.
Sleva je v tomto případě navýšení ceny, protože sám jsem v obchodě již nakupoval na osobní odběr (a musím potvrdit, že mají skvělé zboží) a žádnou „dopravu“ navíc neplatil. Máte tedy asi chybné informace. Tím tedy potvrzuji, že se tato nabídka vůbec nevyplatí.

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,
u nabídky, která je zde vystavena, bohužel není možné u tohoto prodejce zvolit osobní odběr, tedy pro zákazníky, kteří by osobní odběr nemohli využít, je nabídka samozřejmě stále výhodná.
Hezký den, Gabča. :)

Dája

Dobrý den,
máte pravdu v tom, že nabídku máte levnější o 26 Kč oproti samotnému webu firmy. Ale sleva by byla zajímavá, pokud by bylo možné osobní vyzvednutí. Nepřipočítáváte totiž nejméně 59 až 109 Kč za doručení, čímž tato nabídka vyjde dráž, než nákup ze samotného webu firmy. Takto jsem to myslela, že tedy sleva není žádná. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Dájo,
dopravu musíte uhradit i při koupi zboží z webu prodejce. Sleva tedy zůstává.
Hezký den, Gabča. :)

Dája

Dobrý den,
dovolím se zeptat, jestli si k vám nemohu přijít osobně. Mám to jen kousek. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

bohužel, možnost osobního odběru nemá prodejce v nabídce.
Hezký den,
 Karel.

Dája

Zajímavé. Když nakoupím přímo přes webové stránky, za 3 kusy zaplatím 165 Kč a osobní odběr možný je. Přes Slevomat to i s nejlevnější Zásilkovnou, kterou mám dál, než samotnou firmu, vyjde na 224 Kč. Tomu se říká sleva. Tak nic, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dájo :) U nás stojí 3 kusy 139 Kč, což je tedy levnější než přímo ze stránek prodejce. Samozřejmě chápu, že pokud máte možnost osobního odběru, není pro Vás tato akce zajímavá. Ne však každý zákazník tuto možnost má a proto naši slevu rád využije :) Za nás se totiž každá koruna počítá! :) Přeji moc pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru