Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt v centru města Győr: 2–7 nocí s polopenzí, wellness i vstupem do lázní

4,0 / 5 Hotel Konferencia*** Győr - Maďarsko (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karel

Dobrý den,
jak je to s parkováním u hotelu?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle :) hotel poskytuje parkování v podzemních garážích za příplatek 10 EUR na den. Je ale nutná předchozí rezervace. Pěkný den, Lukáš :)

Marcela

Dobrý den, lze se domluvit česky v tomto hotelu? Nebo případně anglicky? Lze platit v Maďarsku eury nebo pouze forinty? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Marcelo, domluvíte se zde anglicky, německy či maďarsky. V Maďarsku je možné platit i eury. Hezký den, Gabriela.

Michaela

Dobrý večer, Chtěla bych zakoupit pobyt, ale potřebovala bych fakturu napsat na zaměstnavatele, abych mohla čerpat z FKSP. Lze se domluvit na konkrétních informacích, které by byly na faktuře?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :) vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů. V případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné se nejprve domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru