Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Probuďte v sobě umělce: sada 21 štětcových per v zářivých barvách

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Veronika Batkova

Dobry den,
daji se fixy pouzit na bilou zed do detskeho pokojiku?
Dekuji.
Batkova

LizArt

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Štětce byli vyrobeny pro malování na akvarelový, případne i jiný (dle požadovaného výsledku) papír. Ačkoli jsou barvy použitelné a funkční i na mnoho jiných povrchů, o zdi si nejsme jistí, jelikož na tomto povrchu nebyli testovány. Přejeme Vám hezký den, lizart :)

Eva

Dobrý den,
je možné nějaké doplňování barvy nebo je to jednorázové.
Děkuji.
 Eva

LizArt

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Doplňovat je možné pouze štětec plnitelný vodou, který je součástí balení. Přejeme hezký den, lizart :)

Kateřina Spilková

Dobrý den, za 399 kč obdržím celou sadu 20 kusů? Nebo mi přijede jenom jedna fixa? Předem děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. Ano, cena 399 Kč je za celou sadu. Pěkný den, Kristýna

Soňa

Dobrý den,

dnes mi přišli fixy, ale nikde jsem nenašla kód nebo návod na uplatnění e-booku. Bohužel jsem je osobně nevyzvedávala a je možné, že ke mně nedorazil nějaký leták, protože to nepovažovali za důležité. Proto by mě zajímalo, zda je nějaká možnost, jak ji získat?

Předem děkuji za odpověď

LizArt

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz a zakoupení našeho produktu. Uvnitř každého odeslaného balení je vždy přibalena malá kartička o velikosti vizitky, měla by se nacházet mezi skicákem a štětcovými pery. Na kartičce je QR kód, který je nutné naskenovat pomocí telefonu a E-Book se automaticky stáhne. V případě, že se kartička uvnitř penálu nenachází nebo máte potíže se stažením E-Booku, prosím, kontaktujte nás na e-mailovou adresu info@carbyfarby.sk a obratem Vám zašleme link ke stažení. Přejeme Vám hezký den, lizart :)

Martina Odstrčilová

Dobrý den,

mohla bych se zeptat, jaká je tloušťka stopy pera (rozpětí nejtenčí-nejtlustší)? Také by mě zajímalo, zda jsou tato pera vhodná na kaligrafii.

Předem děkuji za Vaši odpověď.

LizArt

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Tloušťka stopy pera je v závislosti od vyvíjeného tlaku v rozpětí přibližně 1 – 5 mm. Pera Lizart nebyly oficiálně vyrobeny pro účely kaligrafie a tudíž nejsou profesionální kaligrafickou pomůckou, avšak jejich využití v kaligrafii je možné s velmi dobrými výsledky.
Přejeme hezký den :) 
 lizart

Kateřina

Dobrý den,je možné doručení ještě teď do Vánoc?Dekuji za odpověď

LizArt

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Objednávky zaplacené do 15:00 expedujeme ještě v ten samý den. Objednávky zaslány přes Zásilkovnu – osobní odběr – jsou doručeny na odběrné místo téměř vždy na další den po odeslání. Nevíme ale garantovat, že při dopravě nevznikne neočekávané zpoždění. Doporučujeme se taky informovat ohledně otevírací doby odběrného místa. Při výběre dopravy přes kurýra to z naší zkušenosti trvá déle. Přejeme Vám hezký den a krásný svátky:) lizart

Barbora Tesnerová

Dobrý den. Pokud sadu zakoupím nyní, jak dlouho vydrží bez otevření, aby se barvy daly používat? Nezaschnou časem? Uvažuji, že bych sadu koupila neteři k narozeninám, ty má však až v kvěntu… Děkuji za odpověď

LizArt

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Pokud nyní koupíte sadu, neotevřená určitě vydrží déle než rok. Už rozbalená a používaná sada může po určité době jevit známky vysychání, avšak protože je barevná náplň ve štetcích na bázi vody, snadno obnovíte původní stav ponořením hrotů do vody a protřepáním štetců.
Přejeme hezký den :)
 lizart

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru