Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Aktivní odpočinek: polopenze i relax ve wellness pod širým nebem

4,9 / 5 Penzión Gitka Malá Fatra - Slovensko (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Štěpánka Svátková

Dobrý den, mám dotaz, radi bychom ubytovani od ST 11.3., 2 dospělé a dvě deti, ale prijedeme až pozde vecer, kolem desáté hodiny. Je to možné ? A co vecere, přijdeme o ni v rámci balíčku ? Děkuji za odpověď

Penzión Gitka

Dobrý deň. Čo sa týka neskoršieho príchodu to nie je problém. Čo sa týka večere vieme Vám ponúknuť dve varianty. 1.varianta – studená večera vo forme bufetu na izbe + dezert, alebo na druhý deň vrámci obedu, prípadne v den odchodu obed. Kuchyňa funguje do 21°°. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na tel.čísle +421 434222 1­64. ďakujeme a budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Veronika

Dobrý den, pokud bychom zvolili ubytování ve všední dny, 2 dospělí a 2 děti (1,4 roky) jaký typ pokoje by nám byl nabídnut. Děkuji za odpověď. Pěkný den.

Penzión Gitka

Dobrý deň, automaticky by vám bol priradený dvojpodlažný apartmán typu standard, kde obývacia časť je od spláne oddelená schodiskom. V spálni vám vieme urobiť prístelku i postielu pre deti. Jediným rizikom sú však schody ktoré sú pre detičky strmé.
V závislosti od dostuposti vám vieme ponúknuť i Deluxe rodinnú izbu kde spálňa nieje od obývacej časti oddelená schodiskom. Táto izbička je i väčia a prestranejšia, je vybavená vaňou a disponuje svojím vlastnným balkónom s výhľadom na Martinské hole.

Lea

Dobrý den,
neuvolnilo se vám náhodou místo na last minute pro 2 dospělé a 2 děti kdykoli od zítra?

Slevomat.cz

Dobrý den, Leo :) Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři, kde jsou vidět aktuální dostupné termíny :) Pěkný den, Lukáš :)

Marketa

Dobrý den přeji!
1.) Rádi bychom se ubytovali s pejskem. Není to problém i nyní v novém roce? Údajně jsou na Slovensku vůči psům nyní velmi omezené podmínky..
2.) Najedí se u Vás v rámci polopenze nějak zajímavě i vegani/vege­tariáni? Nebo pouze max. smažený sýr jako v každé restauraci? Děkuji předem za odpověď. 🙂

Penzión Gitka

Dobrý deň, s psíkom nieje problém sa ubytovať no je problém so vstupom psa do reštaurácie takže počas raňajok a večerí, kým vy budete v prietoroch reštaurácie musí psík ostať na izbe :) Čo sa týka polpenzie, každý deň je v ponuke i bezmäsité jedlo takže vegetariáni si určite prídu na svoje a ak by vám aj niečo z dennej ponuky nevyhovovalo vždy sa dá vymyslieť i náhrada ,, horšie to je s vegánskou stravou s ktorou nemáme moc skúseností a nešpecializujeme sa na ňu :)

Michaela Peroutková

Dobrý den chtěla bych se zeptat na jakým emailu si rezervuji termín pobytu. Děkuji Peroutková

Penzión Gitka

recepcia@gitka.sk

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru