Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Skupinové běžecké tréninky i běžecký plán, sleva do sportovního obchodu a registrace na závod

4,0 / 5 Run Czech Praha  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
J

Štepane, dekuji za odpoved, myslite si ze postaci jeden infividualni trenink na kterem by se vse potrebne probralo a pak dochazeni na skupinove?

Run Czech

Takhle od stolu Vám to samozřejmě nemohu zaručit, je to opravdu individuální. Ale domnívám se, že by mělo. Určitě pomůže – napoví také analýza došlapu nebo se můžete koučem nechat natočit při běhu venku a následně probrat. Je dobré případné špatné návyky odbourat hned na začátku. Každopádně, doporučuji to zkusit takto a dále uvidíte, zvlášť pokud máte do běhání zápal.
Následně uvidíte, jaký z toho sám budete mít pocit.
 Štěpán

J

Dal jsem si predsevzeti a rad bych se naucil spravne behat, myslite ze i na skupinovych lekcich se mi bude trener venovat a poradi mi s tim jak spravne a vyvarovat se chybam, byl jsem letos uz asi 4× sam behat a vic jak 20 min jsem nedal. Spatny dech, bolest achilovky, bolest v pravem rameni ;-( tak jestli mi je pomoci ci neni tato nabidka vhodna pro me. Vuli mam ;-) vek 34.

Run Czech

Dobrý den, ve Vašem případě bych doporučil alespoň první výběh individuálně s trenérem, ať se Vám může věnovat opravdu po celou dobu.
To, co popisujete, by pravděpodobně mohlo být špatné držení těla, ale i další věci jako nevhodně zvolená obuv apod.
proto Vám navrhuji, ať si běhání nezprotivíte hned na začátku, domluvit u nás první lekci s trenérem, udělat si diagnostiku došlapu a pak uvidíte. Každopádně přeji, ať vůle vydrží!

 Štěpán

jakub

dobrý den, je vhodné pro začátečníky? Bude vysvětleno co člověk dělá špatně, jak často probíhají lekce, je třeba neco speciálního na běh?

Slevomat.cz

Dobrý den, tréninky může navštěvovat i začátečník. Na jejich rozpis se můžete podívat v kalendáři, na který naleznete odkaz v popisu nabídky. Trenéři jistě poradí i s technikou a nic speciálního kromě sportovního oblečení a tenisek není potřeba. Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru