Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Privátní wellness pro dva: 1,5–3 h nebo rovnou celá noc s romantickým balíčkem

4,8 / 5 Hotel Heinz Dobříš - Wellness suite Dobříš  (mapa) 139 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li by mělo smysl koupit voucher na celou noc, jelikož jsem koukala, že máte termíny obsazene na vašich stránkách. Hrozně se mi líbí, ale prostředí a že je to něco originálního, tak mě to za tu otázku stojí. Děkuji za odpověď :)

Hotel Heinz Dobříš

Dobrý den, Veroniko.

To máme velikou radost, že se Vám naše prostředí líbí, děkujeme!

Volné termíny ještě jsou, ale spíše v týdnu a v neděli. Budeme se určité snažit Vám vyjít vstříc.

Krásný den,

Vladislava

Meg

Zdravím paní Vladislavo,
Akoukala jsem na váš web.stojí u ceníku „dlouhodobě obsazeno“ po kouknutí na fota se vůbec nedivím …
Zaujalo mne apartmá bez sauny jak píšete výše.
Chtěla jsem se optat zda ho budete dávat sem na slevomat
 Děkuji

Hotel Heinz Dobříš

Dobrý den, Meg.

Děkujeme za zprávu. Část hotelu je dlouhodobě pronajata jedné větší firmě. Nicméně wellness a apartmá, o kterém mluvíte, je stále v naší režii. Moc rádi Vás tedy u nás uvítáme. Na našich webových stránkách najdete fotky wellness apartmá v sekci „wellness“. Chystáme nové webové stránky výhradně pro wellness, kde bude více informací.

Apartmá s vířivkou bez sauny zvažujeme inzerovat na slevomatu. Pokud byste ho ale chtěla využít v nejbližší době, ozvěte se nám na v.adamenkova@gmail.com nebo 778002903 Určitě se budeme snažit Vám vyjít vstříc.

Krásný večer,

Vladislava

Tereza Rysava

Dobry den, nikde jsem nenasla, jestli je mozno se treba naveceret u vas hotelu pred pobytem na noc. Mate restauraci? Nebo si nechat jidlo donest na pokoj? Dijy za info.

Hotel Heinz Dobříš

Dobrý den.

Děkujeme za dobrý dotaz.

Připravujeme možnost romantické večeře při svíčkách přímo v soukromí wellness apartmá. Realizaci této novinky očekáváme v průběhu měsíce. Zatím doporučujeme párům romantickou večeři na zámku. Máme velmi dobrou zpětnou vazbu od našich hostů a sami jsme zatím nebyli nikdy zklamáni kvalitou jídla, servisem ani prostředím.

Krásný večer,

Vladislava Adamenková

Nela

Zdravím wellnes je na pokoji? Chtěl a bych se kolik by vysla cena kdyby sme přijeli rano a zůstaly přes noc?

Hotel Heinz Dobříš

Dobrý den, Nelo. Děkujeme za zprávu. Ano, wellness je na pokoji. Vířivá vana i sauna jsou součástí „ložnice“. Když by byl pokoj den před Vámi obsazen, tak ho hosté opustí v 11hod a hodinku potřebujeme na úklid. Tedy nejdříve je možný pobyt od 12hod, cena by byla o něco vyšší. Zavolejte nám na číslo 774670692, pokusíme se Vám vyjít vstříc. Krásný den, Vladislava

Verun

Kolik by byla cena za dve noci?nebo je mozne opustit pokoj treba v 17:00?

Hotel Heinz Dobříš

Dobrý den, Verun. Cena za dvě noci je 7998kč. Pokud máme volné kapacity, snažíme se vyjít zákazníkům vstříc a občas dopřejeme i malinko pozdější check out. Do 17h to ale bohužel nejde. Můžeme Vám nabídnout kombinaci s pobytem v apartmánu naproti, tam je jen vířivka bez sauny, ale je levnější a bývá tam volněji. Zavejte mi pro bližší informace na 778002903. Vla­dislava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru