Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.


















Domácí sommelier: odborný vinařský kurz spojený s degustací výběrových vín
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPodobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete
Přehled nabídky
Termín
25. 1. 2020 14:00
V ceně
Pro 1 osobu
Kurz Domácí sommelier vč. degustace vín pro 1 osobu:
- Termín: sobota 25. 1. 2020 od 14 do 18 hod.
- Místo: Vinárna BOROMEUM, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie vín
- Proces pěstování, sklizně a výroby vína
- Odrůdy, názvy, kategorizace, zatřídění vína a hodnocení
- Jak správně vybírat a nakupovat víno
- Vinařské rozdíly a zvyklosti v jednotlivých zemích
- Degustace vín a základy snoubení vín s jídlem
- Jak je hodnotit
- Základní sommeliérské znalosti a další
Omezení
Podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázáno. Na kurzu můžete být vyzváni k prokázání plnoletosti. Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nelze se zúčastnit degustace vín. Kurz se koná od minimálního počtu 6 osob. Pokud se kurz nenaplní, bude vám nabídnut jiný termín.
Rezervace: Nutná předem na degustace@mlsoun.eu nebo tel. 725 885 596. Při rezervaci sdělte kód voucheru.
Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Sodexo – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Gusto – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
23. 2. 2020 14:00
V ceně
Pro 1 osobu
Kurz Domácí sommelier vč. degustace vín pro 1 osobu:
- Termín: sobota 23. 2. 2020 od 14 do 18 hod.
- Místo: Vinárna BOROMEUM, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie vín
- Proces pěstování, sklizně a výroby vína
- Odrůdy, názvy, kategorizace, zatřídění vína a hodnocení
- Jak správně vybírat a nakupovat víno
- Vinařské rozdíly a zvyklosti v jednotlivých zemích
- Degustace vín a základy snoubení vín s jídlem
- Jak je hodnotit
- Základní sommeliérské znalosti a další
Omezení
Podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázáno. Na kurzu můžete být vyzváni k prokázání plnoletosti. Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nelze se zúčastnit degustace vín. Kurz se koná od minimálního počtu 6 osob. Pokud se kurz nenaplní, bude vám nabídnut jiný termín.
Rezervace: Nutná předem na degustace@mlsoun.eu nebo tel. 725 885 596. Při rezervaci sdělte kód voucheru.
Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Sodexo – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Gusto – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Bezpochyby jižní svah, vůně svěží, ovocná, chuti vysoce extraktivní, v koncovce kořenité, opravdu plná chuť připomínající zrání mandloně, pod kterou se pasou jednorožci…“ Podobnou poezií svedete kohokoliv.
Dáte si rádi skleničku dobrého vína, ale při výběru občas tápete? Zapište se do kurzu Domácí sommelier v Institutu kávy a vína Mlsoun ve vinárně Boromeum a naučte se jak správně vína rozeznávat, jak je hodnotit, vybírat a nakupovat.
Zkušený sommelier Petr Kupček vás během jednoho odpoledne seznámí s nezbytnými základy a jako správný vinař vám dá okoštovat několik vzorků. Praxí se totiž člověk učí nejlépe.
Kurz vám poskytne ucelené vědomosti o víně a hodí se začátečníkům i pokročilejším včetně personálu vinoték. Až si příště půjdete vybrat víno, budete působit jako profesionál a zajisté vyberete to nejlepší.
Podívejte se na podrobnou náplň kurzu
Získáte znalosti o vinařských zákonitostech jednotlivých zemí, osvojíte si základy technologie vína i základní sommelierské dovednosti. Nejpříjemnější částí je degustace, při které poznáte snoubení vín s jídlem. Připraveny budou sýrové mísy, pečivo i karafa vody. Na konci kurzu dostanete certifikát o absolvování. |
Kurzem vás provede skutečný odborník. Petr Kupček je:
|