Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pochutnejte si na masových specialitách: otevřený voucher do Rebel Wings v hodnotě až 1000 Kč

4,7 / 5 Rebel Wings Praha - Nové Město  (mapa) 896 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
LAJK

Dobrý den, prosím Vás, při zakoupení voucheru lze objednávat libovolné jídlo nebo je dané menu k voucheru? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Rebel Wings

Dobrý den. Jak je psáno, tak je dáno. Nabídka zní „Voucher na cokoliv z nabídky v hodnotě ?????“. Omezení je: „Voucher platí pouze na nabídku ze stálého jídelního a nápojového lístku.“ Bude stačit taková odpověď?

LAJK

Ano, velmi děkuji.

Rebel Wings

Není zač a budeme se těšit na vaši návštěvu.

HK

Dobrý den, děkuji za odpověď ohledně alergenu. Ráda bych tedy voucher využila 31.12., vidím ale v předchozím dotazu, že večer je zarezervováno. Do rezervačního systému na Vašich stránkách mi lze nastavit jakýkoliv čas, prosím tedy o upřesnění, do kolika hodin 31.12. je možné provést rezervaci, ráda přijdu i dříve než večer. Děkuji.

Rebel Wings

Dobrý den, ještě jednou. Rezervační systém, uvedený na stránkách Slevomatu, nemá přílišnou relevanci. Rezervace fungují prostřednictvím našeho rezervačního formuláře, na našich webových stránkách http://rebelwings.cz/#reservations. Napíšete a my odpovíme. Správně jste si všimla, že 31.12. máme večer zarezervováno. Pokud by jste si chtěla udělat rezervaci, je to možné, ale koncipujte jí tak, že do 18 hodin odejdete. Mějte se hezky a budeme se těšit na návštěvu.
Jarda Brejl – 603 323 992 k­oordinator projektu Rebel Wings Restaurace Rebel Wings Hybernská 28, Praha 1, 110 00 +420733120225, www.rebelwings.cz.

HK

Dobrý den, co si u vás může vybrat masožravec celiak (alergie na lepek)? Děkuji.

Rebel Wings

Dobrý den.
Předně vám děkujeme, že máte zájem si zakoupit vouchery do naší restaurace Rebel Wings a budeme se těšit, až si je přijdete do restaurace Rebel Wings využít.
Možností k výběru je hodně. Namátkou mohu doporučit steak hovězí, nebo z wagyu, nebo kuřecí, nebo vepřový s grilovanou zeleninou, nebo s různou bramborovou přílohou. Podrobnosti najdete na http://rebelwings.cz/#menu. Tak na viděnou.

Simona Lacková

Dobrý den, je možné přijít s voucherem mezi svátky ? Děkuji

Rebel Wings

Dobrý den. Předně vám děkujeme, že jste si zakoupila vouchery do naší restaurace a budeme se těšit, až si je přijdete do restaurace Rebel Wings využít.
Ano, možnost navštívit restauraci Rebel Wings, je i mezi svátky. Jediné omezení je, že 24.25.a 26.12.2019 máme zavřeno a 31.12.2019 je večer zarezervováno. Jinak záleží na vás.
Ideálně vás poprosíme, aby jste si udělala rezervaci, prostřednictvím našich webových stránek http://rebelwings.cz/#reservations a do poznámky napsala voucher slevomat.
Jarda Brejl – 603 323 992 k­oordinator projektu Rebel Wings Restaurace Rebel Wings Hybernská 28, Praha 1, 110 00 +420733120225, www.rebelwings.cz.

Simona

Dobrý den,
dají se vouchery sčítat? Potřebovala bych zakoupit vouchery na 1000 a 300Kč.
 Děkuji

Rebel Wings

Dobrý večer. Vouchery můžete samozřejmě sčítat. Není to žádný problém. Mějte se a těšíme se na návštěvu.

Jarda Brejl – 603 323 992
koordinator projektu Rebel Wings
Restaurace Rebel Wings
Hybernská 28, Praha 1, 110 00
+420733120225, www.rebelwings.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru