Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt ve 4* hotelu v Zakopaném: snídaně či polopenze a relax ve VIP wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Gold**** Zakopané - Polsko (mapa) 364 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta Svatková

Dobrý den,
rádi bychom jeli v neděli 15.3. na tři dny, ale v online termínech už tato možnost není. Na stránkách hotelu ale ještě volný pokoj je. Je možné si pobyt na tento termín ještě rezervovat?
Děkuji Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, v online termínech vidíme variantu na uvedené datum stále aktivní :) Zkuste to ještě jednou. Pěkný den

Lucie

Dobrý den,

Volali jsme do hotelu, ale řekli nám že se máme domlouvat s vámi. Co se týče varianty polopenze, jak je to prosím s cenou pro 5leté dítě? Je už polopenze zahrnuta v ceně pro 2 dospělé osoby a 1 dítě (5let) v této variantě nebo platí jen pro dospělého a dítě se musi doplácet na místě ? Popř.je možnost poloviční porce? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cena za ubytování a stravu za dítě se Vám automaticky spočítá v košíku, pokud dítě zadáte do objednávky. Bohužel v balíčku nelze objednat například jen poloviční porce pro dítě. Pěkný den

Žaneta

Dobrý den, chtěli bychom ubytování hradit z příspěvku FKSP je to možné?
Popř. jak na to prosím? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů. V případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné se nejprve domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den

Zuzana

Dobrý den, co vše obsahuje privátní wellness? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano :) privátní wellness obsahuje vše, co wellness veřejné, tudíž Ochlazovací káď a odpočinkovou zónu, suchou saunu, infrasaunu i vířivku. Pěkný den Lukáš :)

Vendula Borovičková

Dobrý den,
Prosím o informaci, jak daleko je sjezdovka.
Děkuji,
V. Borovičková

Slevomat.cz

Dobrý den Vendulo,
skiareál Ski and Sun Bachledova je 22 km od hotelu. Hezký den, Gabča. :)

Klára

Dobrý den,

z jakého důvodu uvádíte, že je hotel 4* kategorie (i v samotném titulním nadpisu), když je hotel reálné 3*? Klamání zákazníků?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro :) určitě zákazníky neklameme, hotel je skutečně čtyřhvězdičkový. A vysoké hodnocení našich zákazníků svědčí i vysokých kvalitách jeho služeb. Mrzí nás pokud jste nebyla spokojená Vy se svým pobytem. Pěkný den Lukáš :)

Libor

Dobrý den,
Privatní wellnes na hodinu je v ceně pobytu jen pro jednoho cloveka anebo pro oba.

Slevomat.cz

Dobrý den Libore, privátní wellness v ceně je pro zvolený počet lidí ve variantě voucheru, tj. 2–4 osoby.
Hezký den, Gabča. :)

Šárka

Dobrý den, je možné u vás objednat ubytování na víkend hned začátkem ledna? Děkuji za odpověď ☺️

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko :) bohužel vouchery této nabídky začínají svou platnost až 23.2.2020. Jistě si z naší nabídky vyberete jiný pobyt, který Vám bude lépe termínově vyhovovat. Pěkný den Lukáš :)

Dalibor

Dobrý den, termíny lze opravdu rezervovat až na rok 2020 ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dalibore :) ano tato nabídka je koncipována až na rok 2020, Jistě si ale můžete vybrat jinou z naší nabídky, která Vám bude termínově lépe vyhovovat. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru