Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Ochutnejte trdlo: klasické, s příchutí, vymazané a třeba i s kávou

4,6 / 5 Trdlokafe (20 poboček) Plzeň  (mapa) 13 252 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pepina

Dobrý den, také bych se přimluvila za možnost plošného prodloužení voucherů alespoň o měsíc, už to jednou Slevomatu udělal z února na březen, takže posunout to na duben-květen až se situace kolem koronaviru uklidní by bylo vstřícné gesto. Stánky jsou sice otevřené, potřebují vydělat, ale jet přes celé město pro trdelník MHD není teto situaci zrovna žádoucí. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pepino :) my se v současné době snažíme dojednat s provozovateli prodloužení platnosti. Zkuste si kontrolovat platnost vašeho voucheru v nákupním profilu. Pěkný den, Lukáš :)

Eva

Dobrý den, jak je to prosím s venkovními stánky? Fungují normálně, nebo jsou zavřené? Bude případně nějak prodloužena platnost voucherů, nebo možnost vrácení peněz za vouchery, které nebylo možné kvůli vzniklé situaci včas uplatnit?

Trdlokafe

Dobrý den,

prozatím to vypadá, že venkovní stánky nejsou součástí vnitřních částí food courtů v OC, na které se nařízení primárně vztahuje, tedy nedochází u našich stánků s výdejem trdelníků/kávy ke shlukování lidí, tedy máme otevřeno, nicméně situace se mění každým dnem. Budeme Vás informovat v případě uzavření.

S pozdravem

 MŠ

Jana Jančaříková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli budou stánky otevřené do konce platnosti voucheru? Ohledně světového problému…
Děkuji za odpověď.

Trdlokafe

Dobrý den,

prozatím to vypadá, že venkovní stánky nejsou součástí vnitřních částí food courtů v OC, na které se nařízení primárně vztahuje, tedy nedochází u našich stánků s výdejem trdelníků/kávy ke shlukování lidí, tedy máme otevřeno, nicméně situace se mění každým dnem. Budeme Vás informovat v případě uzavření.

S pozdravem

 MŠ

Martina Peterková

Dobry den, zakoupila jsem si 2 vouchery, jenze nejblizsi trdlo mam 32 km.. Momentalne mam moznost jet pouze vlakem, navic mam male dite :/ nebyla by, prosim, nejaka moznost si vouchery prodlouzit treba o mesic, o 2, kdy se situace s koronavirem treba uklidni?
Velice dekuji za odpoved

Trdlokafe

Dobrý den, Martino,

na toto neumíme odpovědět, toto je v jurisdikci portálu Slevomat.

Omlouváme se a jsme s pozdravem

 MŠ

Marie Novotná

Lze uplatnit voucher i v Trdlocaffe v Plzni na Borskych polich?

Trdlokafe

Dobrý den, Maruško, určitě lze, už by mělo být aktualizován náš seznam, mělo by to být oficiálně uvedené.

S pozdravem

 M.

Ilona Vikova

Dobry den, koupila jsem si voucher na kavu a trdelnik a oni zrusili u nas stanek v Liberci u Fora. Co s tim?

Trdlokafe

Dobrý den, Ilono,

jsme uvnitř obchodního centra Géčko v Liberci. https://www.facebook.com/NCGeckoL/photos/a.127536583935814/3001755906513853/?type=3&theater

S pozdravem

 M.

Ivana

Dobrý den, v pondělí 10.02., Borská pole Plzeň, nákup na voucher bez problému. Velmi příjemná obsluha. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano. Děkujeme za informaci a jsme moc rádi, že vše proběhlo skvěle a byla jste spokojena! :) Přeji pěkný den, Kristýna

Věra

Dobrý den,
psali jste v odpovědích na dotazy, že budete 17.2. přidávat do seznamu pobočku v Liberci Géčko a aktualizovat seznam. Znamená to, že mohu tedy už 17.2. odpoledne na Géčku trdelník koupit na základě voucheru? Nejsem z Liberce, budu tam jen toho 17.2. Děkuji předem za info.

Trdlokafe

Dobrý den, Věro, ano, o víkendu to tam začneme stavět, takže 17/2 to bude k dispozici uvnitř OC v te uličce směřující ke Globusu.

Pěkný den,
 M.

Fany

Dobrý den, lze už nyní uplatnit voucher v Plzni na Borských polích, kde je nový stánek? Nebo až poté co ho dáte na seznam? děkuji

Trdlokafe

Až poté co ho bude na seznamu. Týden strpení, prosím.
Díky, Fany

Ivana Smolková

Dobrý den, v Plzni je Trdlokafe i u Tesco Borská pole. V seznamu tato informace chybí.

Trdlokafe

Dobrý den, děkujeme, budeme aktualizovat s nově otevřenou pobočkou v Liberci v OC Géčko 17/2.

Pěkný den,
 M.

Lenka P.

Dobrý den, myslím, že by bylo fér napsat, že voucher se na pobočce Brno-Královo pole, Cimburkova 4 uplatnit NEDÁ nebo alespoň tuto pobočku z nabídky stáhnout.
Dnes jsem tam byla cca kolem 16. hodiny a slečna mi řekla, že jim tam nefunguje WiFi (což dole v garážích, kde se stánek nachází chápu) a voucher tam tedy uplatnit nejde, ať jdu jinam.
Ráda bych tedy, kdybyste aktualizovali seznam poboček, kde tedy lze voucher uplatnit, nechci abysme na jiné pobočce dopadli podobně…
Děkuji.

Trdlokafe

Dobrý den, wifi tam pochopitelně funguje normálně, dnes byla opravdu výjimečná situace s poruchou routeru. Moc se za to omlouváme. Mrzí nás Vaše nepříjemnost.

S pozdravem
 M.

Petr

Dobry den, stanek je i v Plzni u OC Borska pole. V seznamu ho uveden nemate.

Trdlokafe

Dobry den, Petře jste rychlejší než blesk. Včera jsme ho otevřeli. Aktualizovat seznam budeme s otevřením nové pobočky v Liberci.
Pěkný den,
 M.

Timeja Nováková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdá bude ještě v Liberci stánek, když jsem si koupila voucher stánek byl, když jsem chtěla uplatnít už byl zrušen😔 Děkuji za info

Trdlokafe

Dobrý den, Timejo, Slevomat před několika dny rozesílal mail s tím, že pobočka v Libercu je zrušená a že je mozne vouchery stornovat. Nicméně budeme za 14 dní otvírat v Liberci v obchodním centru Géčko novou pobočku.

Moc nás to mrzí, ale Forum se rekonstruuje.

S pozdravem

 M.

Martina

Dobrý den, mohu využít v Liberci. Zakoupila jsrm už voucher s psk si všimla, že už není Liberec v nabídce. Děkuji.

Trdlokafe

Dobrý den, Anno, Slevomat pred několika dny rozesílal mail s tím, že pobočka v Libercu je zrušená a že je mozne vouchery stornovat. Nicméně budeme nyní otvírat v Liberci v obchodním centru Géčko novou pobočku, dejte nám, prosím, chvilku, ozveme se Vám.

Moc nás to mrzí, ale Forum se rekonstruuje.

S pozdravem

 M.

Martina

Dobrý den, tedy si máme voucher nechat a budeme ho moci uplatnit na Géčku? Do kdy? Děkuji.

Anna

Dobrý den, koupila jsem 2 vouchery, s tím, že je využijeme v Karlových Varech ve Varyádě. Teď jsem se chtěla podívat, jakou mají otevírací dobu, ale už tu tuto pobočku v nabídce nevidím. Jak je to možné a co s tím? Ostatní pobočky jsou pro nás už daleko. Děkuji.

Trdlokafe

Dobrý den, Anno, Slevomat pred několika dny rozesílal mail s tím, že pobočka ve Varech je zrušená a že je mozne vouchery stornovat.

Moc nás to mrzí, ale byla to vůle tamního obchodního centra.

S pozdravem

 M.

Lucie

Dobrý den,je v Brně některá pobočka kde se dá i posedět?Nebo pouze s sebou…

Trdlokafe

Dobrý večer, Lucie, máme pobočky „pouze sebou“.

S pozdravem
 M

Iwka Miklosova

Dobry den, funguje este pobocka v Liberci?

Trdlokafe

Dobry den, ano, ještě funguje, nicméně se bude rekonstruovat centrum, takže každým dnem čekáme, kdy nám řeknou, ať zavřeme.

S pozdravem
 M.

Petra

dd, byla jsem v Šantovce OL mezi svátky a chtěla využít vouchery. Nikde jsem stánek nenalezla, a protože není uveden kontakt na jednotlivé provozovny, jak vouchery využít, když nejsem místní. Jezdit 50km se podívat, jestli tam někdo je, opravdu nedávám.

Trdlokafe

Dobrý den, pobočka je pod mostem, který vede do obchodního centra Šantovka. Velice se omlouváme za komplikace.

Pěkný den,

 M.

Karolína

Dobrý den, vcera jsem chtela využít voucher na nadrazi v Brne na 1.nastupisti.Vase zaměstnankyně rikala, ze to nemuze ověřit, a pořád hledala něco na tabletu
Tak jsem ji rikala, at si ten kod opise, taky odpověď, ze ne. A kdyz jsem ji rekla, at někomu zavolá a poradí se, taky ne
Jsem dost zklamaná z takového jednání. Je to neseriozni.

Trdlokafe

Dobrý den, záležitost jsem osobně pořešil, zaměstnankyně se velice omlouvá, neměla nainstalovanou aplikaci, již je vše v pořádku. Nicméně Vás musím pochválit za všímavost, pobožku na prvním nástupišti nemáme inzerovanou, pouze pobočku na pátém nástupišti, neb jsme tam ještě nebyli připraveni na spuštění.

S pozdravem a přáním pěkný dní

 M.

Earl

Dobrý den, kde přesně máte vaší pobočku v Plzni v Olympii ??
Děkuji za odpověď a na shledanou

Trdlokafe

Dobrý den, Earle, jsme před vstupem u vchodu napravo, stojím-li zády k parkovišti. Jsou tam nyní i Vánoční trhy, jsme stánek s označením Trdlokafe.

Pěkný den,
 Svara

Květa Ševčíková

Dobrý den, je možné voucher uplatnit také ve stánku na vánočních trzích v Ostravě?

Trdlokafe

Dobrý den, Květo, bohužel, tam naší pobočku nemáme, kdybychom měli, tak určitě by to možné bylo.

S pozdravem
 M.

Pavla Krajčiková

Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jestli stačí kód s esemesky nebo musí být voucher vytištěný??
Moc děkuji

Trdlokafe

Dobrý den,

stačí kód. Voucher tisknout nemusíte.

S pozdravem
 M.

hana cenková

Mám 2 dotazy, připomínky.
1. Na FB je odkaz na web, který ale vede zase jen na FB, takže nikde (než na místě) není k dispozici ceník s kompletní nabídkou.

2. ""Martin Jílek před 9 dny
Dobrý den, cena Velkého trdla na místě Trdlocafe je 69 Kč, nikoliv 79 Kč, jak uvádíte na Vašem serveru. Je to tak v pořádku?
Trdlokafe před 8 dny
Dobrý den, to je politika portálu Slevomat, nejdražší naše verze trdelníku je 69 Kč + 10 Kč malinová posypka, oni berou vždy nejdražší možnou variantu, aby zdůraznili výši slevy. Jsme v tom nevinně. S pozdravem M.""
Tohle mi teda připadá dost neseriozní formulace nabídky, jestliže všechny ceny se od zlevněné liší ve skutečnosti JEN o 10 Kč a uvádí se nejdražší varianta, prakticky předstírající větší slevu. Bylo by poctivé uvádět naopak nejlevnější verzi plné ceny,

Trdlokafe

Dobrý den, s tím, bohužel, my nic neuděláme. Ale naprosto Vás chápu.

Pěkný večer,

 M.

Květa Kozáková

Dobry den, kde presne jste v OC Olympia v Mlade Boleslavi a v kolik hodin ve vsedni den otvirate? Podle informaci z internetu a casech pri nakupu voucheru se to lisi o hodinu. Dekuji za odpoved. Kvrts

Trdlokafe

Dobrý den,

v OC Olympia MB jsme u hlavního vstupu nalevo. Stánek Trdlokafe nalevo.

Otevíráme v 09:00.

Pěkné dny,

S pozdravem
 M.

Patrika

Dobrý den,

bude ještě v nabídce do Vánoc vouchery na trdlo za 59,– Kč nebo jestli je varianta trdlo i s nápojem čokoláda??
Děkuji
Patrika

Trdlokafe

Dobrý den, Paty, budou tam za chvilku.

Pěkné dny přeji,

 M.

Kateřina

Dobrý den, budou ještě vouchery na obyčejné velké trdlo za 59,–? Teď jsou bohužel vyprodané :-( děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, Katy, budou tam za chvilku.

Pěkné dny přeji,

 M.

Iva Čápová

Dobrý den, ještě bych se tedy chtela zeptat, jestli a jak bude otevřeno o vánočních svátcích v Hradci Králové. Děkuji.

Trdlokafe

Dobrý den, Ivo, otevírací doba je 24/12 do 14:00, 25/12 zavřeno, 31/12 do 14:00 a 1/1 zavreno. Jinak jako vždy dle otevírací doby OC.

Pěkný den preji,

 M.

Iva Čápová

Dobrý den. V nabídce se píše, ze se stačí prokázat kódem z voucheru. Včera jsem chtěla vouchry (bohužel jsem koupila 3) v Hradci Králové, ale bylo mi sděleno,že nefunguje čtečka. Nejsme místní, jeli jsme pouze na výlet. Teď tedy vouchery propadnou. Včera jsem ještě před nákupem studovala stránky trdlokafe, na nich ani na slevomatu nebylo uvedené, že v HK nelze vouchery tento den uplatnit. Otázka je, zda vůbec někdy.

Trdlokafe

Dobrý den, Ivo,

kolegyně psala, že se jí nedařilo spojit s portalem, ale již je to v pořádku. Omlouváme se za nepříjemnost.

S pozdravem,

 M.

Karlos

Dobrý den, kde jste v Plzni vevnitř – venku, vchod vpravo – vlevo? Diky

Trdlokafe

Dobrý den, Karlosi, jsme před hlavním vchodem vpravo z pohledu parkoviště.

S pozdravem
 M.

Naděžda Horká

Dobrý den chci se zeptat mám 110kreditu a chci objednatel 3 trdelniky a odpočítávate mi pouze 10kreditu chci uplatnit všechny děkuji Horká

Slevomat.cz

Dobrý den Naděždo,
100 kreditů, které jste si vytočila na kole štěstí, je možné využít při nákupu nad 500 Kč. Hezký den, Gabča. :)

Martin Jílek

Dobrý den,
cena Velkého trdla na místě Trdlocafe je 69Kč, nikoliv 79Kč, jak uvádíte na Vašem serveru. Je to tak v pořádku?

Trdlokafe

Dobrý den, to je politika portálu Slevomat, nejdražší naše verze trdelníku je 69 Kč + 10 Kč malinová posypka, oni berou vždy nejdražší možnou variantu, aby zdůraznili výši slevy. Jsme v tom nevinně.

S pozdravem
 M.

David

Dobrý den, chtěl jsem dnes uplatnit voucher na trdelník na pobočce v Liberci, ale neuspěl jsem. Obsluha o akci vůbec nevěděla a dokonce ani nerozuměla pořádně česky, abychom se domluvili. Jsem velmi zklamaný a žádám o vysvětlení.

Trdlokafe

Dobrý večer, Davide, tam byla obsluha úplně nová. Již jsme jí vysvětlili, jak to má udelat, velmi se omlouváme.

Přeji pěkný večer,
 M.

Marcela

Zdravím,
ŠANTOVKA, píšete před hlavním vchodem, ovšem na plánku centra jsem Vás nenašla. Které obchody jsou vedle Vás? Díky.

Trdlokafe

Dobrý den, Marcelo,

jsme vyloženě venku před hlavním vchodem (u vchodu, jak je New Yorker) – stánek TRDLOKAFE.

S pozdravem

 M.

Hanka

Dobrý den, prosím Vás, v Avionu Ostrava a v Karolině Ostrava je pouze stánek nebo kavárna s posezením? Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, Hani, v obou Vámi uvedených pobočkách neni posezení, respektive my máme posezení pouze ve Vídni, v ČR zatím nikde.

S pozdravem
 M.

jova

Dobrý den, v Šantovce máte jen stánek nebo kavárnu, kde se dá posedět?
Děkuji za informaci

Trdlokafe

Dobry den, zatim jen stanek.

S pozdravem
 M.

Sandra

Měla bych dotaz proč zmizelo hodnocení těchto nabídek ?

Trdlokafe

Dobrý den, Sandro, absolutně netuším.

Pěkný večer,
 M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro, vzhledem ke změně IČ, je u nás podnik veden jako nový a tak nejsou k dipozici hodnocení.. Ty však měl podnik i v předešlých nabídkách kladné. Pěkný den

dk

Dobrý den, kde máte v Olomouci kavárnu, uvádíte v Šantovce, ale tam jsem Vás nenašla. Děkuji za odpověď.

Trdlokafe

Dobry den, jsme presne pred hlavnim vchodem.

S pozdravem
 M.

Jana

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je v trdlu sádlo. Děkuju.

Trdlokafe

Dobrý večer, Jani,
sádlo v trdelníku není. Jediná netradiční příměs, kterou využíváme, je láska. :)

Pěkné dny,

 Mirek

Denisa

Dobrý den, lze si objednat i kávu bez kofeinu? Děkuji za odpověď.

Trdlokafe

Dobrý večer, Deniso,

kávu máme pouze s kofeinem, ale zkusíme se nad touto variantou zamyslet do budoucna.

Pěkné dny,

 Mirek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru