Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Podzimní balíčky v salonu Elite: hodinová masáž, spa procedury i oxygenoterapie

4,4 / 5 Salon Elite Praha - Nové Město  (mapa) 60 prodejů

Hodnocení podniku Salon Elite

4,4 1 146×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
87.566%
Prostředí 4,4
87.17%
Průběh rezervace 4,5
89.764%
Personál 4,4
87.962%

Filtry
Recenze zákazníků

Voucher na masáž jsem si zakoupila zde přes slevomat a služby slevomatu byly naprosto perfektní, vzhledem k nepříjemné zkušenosti se salónem. Do salonu jsem volala přes zákaznický servis, abych si objednala termín masáže. Tento termín mi byl následně prostřednictvím sms zrušen se sdělením, abych si zavolala pro nový termín. Nově jsem se objednala za dva dny od telefonátu s tím že pokud bych nedostala v práci volno, ozvu se, jednalo se o krátkou dobu, další termín masáže byl za cca 2 měsíce. V den masáže ráno jsem zjistila že nemohu odejít z práce dříve, pouze pokud bych si nevzala půl den dovolené, s ohledem na zisk o který bych mohla přijít, jsem se pokusila masáž zrušit. Paní na zákaznickém servisu mi sdělila, že zrušení lze pouze 48 hodin předem, proto jsem si tedy v práci vzala dovolenou a na masáž se dostavila. Zde mě ovšem čekalo překvapení, kdy mi na recepci sdělili že masáž je zrušena a byl nalezen náhradník, proto pro mě nemají volného maséra, ať si zavolam a objednam se na jiný termín, opět. mé vysvětlování že mi bylo řečeno že termín nelze zrušit, nikoho z přítomných nezajímalo, dělali, že tam snad ani nejsem a dál se věnovali dalším zákazníkům. Odešla jsem tedy a na zákaznickém servisu mi bylo řečeno, že došlo k chybě v komunikaci, že se omlouvají a mám si zavolat na další termín. Přístup salonu i zákaznického servisu byl velice nevhodný, nebyla nabídnuta žádná kompenzace ani dřívější termín. Slevomat naštěstí projevil velikou profesionalitu a peníze za voucher mi byly vráceny. Salon tedy nedoporučuji pro neprofesionální přístup k zákazníkům.

Hodnoceno: 15. dubna 2024
Hodnocená nabídka: 70 minut relaxu: oblíbené masáže salonu Elite

Příjemné prostředí v centru Prahy, výborná a milá masérka.

Hodnoceno: 23. března 2024
Hodnocená nabídka: 70 minut relaxu: oblíbené masáže salonu Elite

Vše bylo v naprostém pořádku

Hodnoceno: 20. března 2024
Hodnocená nabídka: 70 minut relaxu: oblíbené masáže salonu Elite

Vše bylo na jedničku Jarka

Hodnoceno: 16. března 2024
Hodnocená nabídka: Hřejivá masáž, extra masáž hlavy i teplý polštář

Dostupnost skvělá, prostředí příjemné, personál na úrovni.

Hodnoceno: 10. března 2024
Hodnocená nabídka: 70 minut relaxu: oblíbené masáže salonu Elite

Místo masérky jsem dostal maséra když jsem řekl že mi je to nepříjemné.tak mi bylo řečeno že rezervace nejde přesunout tak jsem odešel bez masáže. Bylo to naposledy co jsem tu byl

Hodnoceno: 3. března 2024
Hodnocená nabídka: Tradiční thajské masáže, aroma lázeň i oxygenoterapie

Už jsem zažila hodně masáží, ale tohle mělo do masáže opravdu daleko. Náhodné tlačení a plácání. Jedna ruka namasírovaná, druhá ne. Teplo mám ráda, ale olej byl opravdu velmi horký. Asi špatný den.

Hodnoceno: 15. února 2024
Hodnocená nabídka: Hodinová lymfatická masáž dle výběru v salonu Elite

Krasne prostredi

Behem masaze velka zima. Maserku jsem na to upozornila. Misto aby pritopila tak Pouzila rucnik a dala mi je pres ruce. Coz vubec nepomohlo. Jednou jsem musela termin odlozit z duvodu nemoci. Preobjednala jsem se a byla sem upozornena ze dalsi termin je zavazny. Coz mi prislo divny. Preobjednala jsem se nekolik dnu predem ne na posledni chvili. Voucher mel urcitou platnost to bych chapala ze po uplynuti doby by byl neplatny ale dalsi termin meli za mesic a klepala sem se strachy abych opet neonemocnela ja nebo male dite. I kdyz platnost voucheru byl jeste 2 mesice.

Potrebovala jsem aby se zamerili pri masazi na urcite misto coz jsem uvedla v dotazniku a partie byla skoro opomenuta. Prislo mi i divne ze misto aby kalhotky trochu shrnuli tak stahli uplne pod zadek cimz byla vetsi zima.

Hodnoceno: 13. února 2024
Hodnocená nabídka: Párová relaxace: masáž dle výběru, spa lázeň a čaj

Rezervace proběhla rychle telefonicky.

Budu se snažit popsat vše, jak probíhalo:
Když jsme dorazili s mužem na místo, tak se jedná o dost malý prostor ve 4 patře, kde okolo Vás stále běhá personál z místnosti do místnosti.

Uvítala nás recepční s úsměvem, byla to moc milá holčina. Řekla, že si máme sundat boty, bundy a vzít si papuče na jedno použití.

Poté jsme si měli sednout a vyplnit dotazník (na jaké partie se chceme zaměřit, na které nesahat, alergie apod…).

Poté nás zavolala masérska dle jmen, ukázala nám, ve které místnosti budeme (měli jsme párovou masáž) + čí lehátko je pro ženu a muže.
Následně zavřela dveře, my se měli svleknout do spodního prádla (kalhotky, trenky) a lehnout si.

Masáž mého muže byla dobrá, měl zkušenou starší masérku, která dokázala poznat, kde ho to bolí.

Moje masérka byla mladá, dost jsem pocítila, že se snaží okoukávat to, co dělá masérka mého muže.

Můj manžel byl spokojený se svou masérkou, uvolnil se a na chvilku usnul, každopádně říkal, že se necítí o moc jinak, než obvykle (měl office masáž specializovanou na záda a na bolesti zad).

Rezervace lze udělat pouze telefonicky, nikoliv přes rezervační online kalendář.

Na místě nejsou šatny, pouze jedna místnost se zrcadlem a se záchodem, kde chodí nonstop i personál.

Čekárna je velmi malá, pokud je Vás tam pět a více (termín jsme měli dopoledne), tak si připadáte, jako v králíkárně nebo na návštěvě u dětského doktora.

Zvolila jsem jemnou masáž, ale měla jsem spíše střední až tvrdou masáž. Tudíž místo toho, abych se cítila uvolněná, tak se cítím, že mě záda i krk více bolí. Jsem malá, hubená holčina a na mě to bylo až moc.

Celkově moje masáž nebyla ta nejlepší, až moc se zaměřovala na stejná místa i na několik minut. Když začala masírovat jinde, tak hned se zase vrátila na stejné místo, že mě to následně až bolelo a pálilo (je to i tím, že intenzita byla jiná, než jsem požadovala), a to používala masážní olej.

Ze začátku se mě ptala, zda je to v pořádku, ale to pouze prvních 10 minut, kdy to v pořádku bylo, následně se již neptala a pro mě bylo obtížné mluvit s hlavou zataženou v otvoru na obličej, jakmile se na mě začalo tlačit.

Masérky navíc umí pouze základní fráze česky (záda, dobrý den, počkejte, otočte se atp.), tudíž pokud někdo nezvládá angličtinu, tak jim většinou nebude rozumět (u nás stále kombinovali češtinu s angličtinou).

Měla jsem v balíčku mít i 30 minut kosmetické ošetření pleti, které jsem vůbec nedostala, 30 minut probíhala pouze masáž hlavy a obličeje, která nebyla příjemná: stále mi tlačila na krk až na kosti za uchem, že mi kůže pálila. Nyní jsme tři hodiny po masáži a mě to otřesně bolí a horší je to na dotek.

V kosmetickém ošetření mělo být: odlíčení, změkčení pleti, hloubkové čištění, masáž obličeje, maska (tu jedinou jsem nechtěla, když se mě slečna na recepci zeptala na konkrétně masku) a závěrečné ošetření pleti.
Bohužel krom té drsné masáže obličeje, která skoro vůbec nebyla (byla to masáž spíš toho krku na jednom místě), tak nic z toho jsem nedostala.

Masírovala mi také i pokožku hlavy (vlasů), které bylo také moc drsné a jelikož neměla masérka pořádně umyté ruce od oleje masážniho, tak mi s tím zajížděla do vlasů (než jsme šli na masáž byli jsme s mužem čerstvě po sprše oba, než jsme vyrazili), tudíž moje vlasy, jak jsme odcházeli vypadali otřesně, byly rozcuchané (jelikož mi do nich hrabala i mimo masáž pokožky hlavy) a musel mi je pomoct manžel rozčesat. Do toho byly velmi mastné, že jsem okamžitě po přijetí domů šla opět do sprchy.
Tudíž pokud po masáži plánujete jít do společnosti, tak celkovou masáž hlavy odmítměte, protože nebudete mít prostor, kde se upravit (místnost se záchodem je velmi malá a stále tam někdo prochází).

Dále masérka se čas od času koukala na telefon, nosem stále potahovala a bohužel odflákla ten konec, jakmile ta starší masérka odešla, jelikož můj manžel, měl masáž kratší (neměl mít 30min kosmetické ošetření pleti), tak ihned to začala flákat.

Tudíž jsem měla mít 60 minut masáž těla, pohankový polštář, masáž hlavy a rašelinový zábal (to bylo vše v pořádku až na pár výjimek výše).
Následně jsem měla mít daných 30 minut kosmetické ošetření, na které se vůbec nedostalo, protože se masérce asi nechtělo a už byla unavená (krom potahovaní nosem, zívala). :)

Přitom od slečny na recepci dostala papír se všemi informacemi, co mám za balíček + co mi má a nemá dělat.
(-_-)

Hned po masáži jsme dostali teplý čaj (v balíčku), ale druhá recepční za námi hned přišla a nabízela na prodej další masáže za zvýhodněnou cenu, které nemají jinde (ani na vlastním webu), protože je to pouze, pokud si to koupíte okamžitě na místě. To bohužel také není úplně ideální nabízet hned po masáži, i když můj muž řekl, že si to užil a já už neměla čas odpovědět, jelikož hne začala mluvit o těchto nabídkách.
Každopádně, když jsem jí sdělila hezky s úsměvem, že „děkujeme, ale nyní ne, možná příště, pokud přijdeme“ tak bylo vidět zklamání, nechuť se bavit dál, také nebyl navázán ani oční kontakt (koukala do monitoru počítače).

Celkově já nedoporučuji, když už raději bych měla místo mladé maserky tu zkušenější, kterou měl můj muž.

Take musím dodat, že když jsem se měla otočit z břicha na záda, tak mě masérka celou odkryla (držela ručník) a to mě bylo nepříjemné kvůli mým velkým prsům – musela jsem si je držet rukou (jsou to partie, co nerada ukazuji, i když se jedná o druhou ženu, stále je to pro mě cizí člověk) a až poté mě opět přikryla ručníkem.

Každopádně oba jsme se shodli, že lepší masáže si dáváme doma ve dvou, kdy se střídáme – to se cítíme i více uvolnění.

Hodnoceno: 6. února 2024
Hodnocená nabídka: Den pro princeznu v salonu Elite: masáž i kosmetika

Rezervace na vybornou
Masaz a maserka byla suprova

Určitě mě nevyhovuje nabízení masáží po masáži- jsem zrelaxovaná a hned se na mě vrhnul pán recepční s nabídkovou akcí, někomu to určitě naopak může vyhovovat- jedná se o můj subjektivní pocit

Hodnoceno: 1. února 2024
Hodnocená nabídka: Den pro princeznu v salonu Elite: masáž i kosmetika

Tradičně jsem spokojená.

Hodnoceno: 15. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Hodinová lymfatická masáž dle výběru v salonu Elite

Silně nedoporučuji, po své dnešní zkušenosti můžu říct, že se jedná o podvod.
Ale popořádku. Voucher jsem dostala od přítele k narozeninám. Už při objednání termínu nám bylo podezřelé, že část poskytovaných služeb, které voucher zahrnoval, bylo možné podstoupit pouze ve třech dnech v týdnu, přičemž voucher byl nabízen jako časově neomezený a o této podmínce nebylo ani slovo.
Nu, naštěstí jsme našli termín, ve kterém bylo možné v kuse uplatnit všechny služby (voucher je nutné uplatnit jako celek).
Byli jsme objednáni na 15:15 a ve 14:45 přišla velmi strohá SMS, že kvůli technickým problémům se termín ruší a máme si zvolit nový. Když jsme se snažili dovolat na číslo uvedené ve voucheru či na to, z kterého mi přišla SMS, nikdo to nezvedal, nejdříve bylo číslo nedostupné, pak stále obsazené.
Přijde mi to jako neuvěřitelné pohrdání zákazníkem, sami mají ve voucheru uvedené podmínky, že je možné jednou změnit termín a je nutné se objednat 2 týdny před koncem platnosti voucheru a pak přijde SMS půl hodiny před termínem, přičemž jsme celý den naplánovali tak, že časově do něj masáž zapadla.
DĚKUJEME ZA ZKAŽENÉ ODPOLEDNE!!!

Hodnoceno: 19. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Párová relaxace: masáž dle výběru, spa lázeň a čaj

Navštěvuji opakovaně, jsem se vším spokojena.

Hodnoceno: 25. října 2023
Hodnocená nabídka: Královský relax: thajská masáž, pohankový polštář a čaj

Nebylo to špatné, ale mám výtky, viz níže.

Masíroval mě muž z Indie, nebylo to špatné, ale měl opravdu neprofesionální otázky – kde pracuji, jaká je to pozice, zda nabírají nové lidi, co to mám za tetování – dle mého to opravdu není vhodné. Šla jsem si odpočinout, ne se bavit o životě a práci. Opravdu jsem mu nedala signál, že chci se chci bavit o těchto tématech. Co se týče znalostí – řekla bych, že o svém oboru opravdu něco věděl. Škoda toho mluvení a ptaní se.

Hodnoceno: 2. října 2023
Hodnocená nabídka: Hodinová masáž, oxygenoterapie a polštář na záda

Byla jsem zde jiz cca 15×. Tentokrat indicky maser nepusobil prilis profi dojmem. Tvrda masaz byla spise hlazeni a maser byl vlezly. Prvne jsem zde zazila i masaz bricha. To byva velmi zridka a vzdy po dotazu.tady bez dotazovani. Maser mel instrukce, ze nechci hlavu a oblicej a neustale se dotazoval proc a ze si umyje ruce a udela mi masaz hlavy. Nakonec jsem se podvolila a stejne jsem mela vlasy zamastene olejem a akorat rozcuchane. Nebyla to masaz hlavy jak ji znam. Spise takove cuchani vlasu jako od deti hrajici si na kadernici..Mela jsem tu jiz lepsi masaze od thajskych maserek. Hodne zalezi na maserovi, zejmena zde. Mela jsem vynikajici, prumernou i slabsi masaz. Pan i pani na recepci u pultiku velmi mili.
Prima lokace u Vacl.nam

Slabsi masaz, asi ne prilis zkuseny maser, maser byl vlezly. Priste pozadam o maserku zenu. Jinak me to neodradi sem nadale chodit.

Hodnoceno: 19. září 2023
Hodnocená nabídka: Královský relax: thajská masáž, lázeň i thajský čaj

Vše v pořádku

Není co vytknout

Hodnoceno: 7. září 2023
Hodnocená nabídka: Královský relax: thajská masáž, pohankový polštář a čaj

Holky jsou velmi šikovné

Hodnoceno: 16. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Královský relax: thajská masáž, lázeň i thajský čaj

Salon navštěvuji již několik let a jsem spokojena

Hodnoceno: 7. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Thajská masáž s oleji Yves Rocher i masáží obličeje

Příjemná masáž, spokojenost.

Hodnoceno: 24. července 2023
Hodnocená nabídka: Královský relax: thajská masáž, pohankový polštář a čaj

Bylo to skvělé. Objednávala jsem se sic na jaro ale volali mi, že mě musí přeobjednat z důvodu přeplnění kapacity až na červenec, žel jsme se trefily do období tropů..:-( takže na horké měšce jsem neměla ani pomyšlení. Ale nebyl problém se domluvit na výměně za luxus olejovou a moc jsem si to užila. Masérka jako vždy dokonalá..:-) Kyslík jako příjemný bonus.

Hodnoceno: 21. července 2023
Hodnocená nabídka: Thajská masáž, oxygenoterapie, maska a polštář na záda
Nahoru