Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Špičková relaxace ve 4* hotelu s wellness procedurami i skvělým jídlem

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Wellness hotel Green Paradise Karlovy Vary (mapa) 1 676 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Nováková

Dobrý den, mohu se zeptat z jakého důvodu stále nabízíte tento pobyt? Když nám bylo sděleno při rezervaci velice nepříjemným tónem že už mají plno a že to prodávají už od prosince a nabídli pouze dva termíny. A podotýkám že to je pobyt v týdnu. Doufám že se to v tomto duchu neponese tedy i tam.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) moc mě mrzí Vaše zkušenost. Dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zde vidím nyní více volných termínů, ze kterých si jde vybírat. Nevím, tedy kdy přesně jste pobyt chtěli. Snad si pobyt i ta užijete. Pěkný den, Lukáš :)

Vendula

Dobrý večer, chci se zeptat na ubytování pro 5 osob je u vás možnost 3 lužkového pokoje a jak by to bylo s wellness procedurami děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo. Přistýlka je možná za příplatek 900 Kč / noc včetně stravy a lůžka pro dospělou osobu. Vždy je potřeba před zakoupením voucheru ověřit u hotelu dostupnost pokojů s možností přistýlky ve Vámi preferovaném termínů. Wellnes pak lze dokoupit v hotelu dle ceníku. Pěkný den

Valerie Piskacova

Dobrý den, chtěla bych koupit jako dárek wellness pro 2 na 2 dny a 1 noc s polopenzi a vířivkou ale otázka je jestli lze objednat vířivka aby tam byli úplně sami ?
Předem děkuji za odpověď Piskacova

Slevomat.cz

Dobrý den, Valerie. Pokud máte zájem o připlacení privátní vířivky, je potřeba se domluvit přímo s hotelem a doplatek uhradit na místě. Informace i příplatcích naleznete zde: https://www.hotelgreenparadise.cz/cenik/wellness-balneo/. Hotel můžete kontaktovat na tel. +420 352 695 272 či e-mailu recepce@hotelgreenparadise.cz. Pěkný den, Kristýna

Vendula Vašátková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat , když bych si koupila variantu s 5 procedurami, je možné rovnou přikoupit vířivku a bowling? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo vířivku (normální cena je 250/hod)
nebo bowling (300/dráha/hod)není problém dokoupit samozřejmě závisí také na volných kapacitách hotelu v daném termínu. Vše stačí po zakoupení voucheru vyřešit přímo s hotelem. Pěkný den Lukáš :)

Dana Ipserova

Dobrý den. Chtěla bych se prosím zeptat, zdali cena 7490,za nabídku VIP Wellness Paradise s inclusive piveckem a vínečkem k večeři je za jednu osobu. Nabízíte zde 2osoby/4 dny. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano. Uvedená cena je za 2 osoby. Pěkný den, Kristýna

Bohumír Černoch

Dobrý den, je možné rezervovat pobyt pro dva, na jiné terminy(od 16.8.do 21.8).prosim o uvedení celkové částky na tento termín, pokud je volný. Pokud mohu poprosit odpověď na email. :bobcer89@gmail.com Mnohokrát děkujeme Narciska.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumíre. Je mi líto, ale v nabídce nemáme možnost pobytu na takový počet nocí. Pěkný den, Kristýna

Tomáš Kampík

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné se buďto na místě nebo předem dožadovat o pokoj s balkónem, či co nám bude přiděleno musíme skousnout? :) S přáním hezkého dne, Tomáš.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokoje jsou bohužel přidělené. Ale, pokud by v daný okamžik byl volný pokoj s balkonem, záleží na domluvě na místě.

Hezký den, Karel.

Robert Kaleja

Dobrý den ! Chtěl bych se zeptat, chci objednat Manželce k narozeninám balíček s 5 procedurami ve všední dny pro 2 a k tomu zvlášť balíček privátní Whirlpool. Je to opravdu soukromé jen pro 2 ? A mohu to spojit tyto 2 balíčky v jeden pobyt ? Děkuji za odpověď
 Robert

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte :) v rámci pobytu určitě můžete zakoupit vstup do privátního whirlpoolu jen pro Vás dva. V této nabídce jsou v ceně pouze vstupy do společného whirlpoolu, kde mohou být i další hosté. Pěkný den Lukáš :)

Helena

Dobrý den lze využít balíček pro seniory i když nejsme, a nejdou mě zobrazit datum v květnu. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, na ten to dotaz prosím kontaktujte přímo hotel na : recepce@hotelgreenparadise.cz
+420 352 695 2­72. S přáním krásného dne Janča :)

Denisa Lukšíková

Dobrý den,

dostala jsem jako dárek voucher na všední dny, je možné ho využit i v den kdy bude státní svátek?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso :) ano, pokud státní svátek nepřipadá na víkend můžete voucher využít. Pěkný den Lukáš :)

Lišková Martina

Dobrý den chtěla jsem se zeptat v jaky čas se provádějí procedůry a jak je vytížené sportovní vyžití, jestli není pořád obsazené, aby bylo také dostupné. Píšete, že pro děti není nic ,pro mě velký nedostatek hotelu.Dekuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino :) procedury se plánují při příjezdu případně telefonicky pár dní předem. Je tedy na Vás jak si je časově domluvíte v závislosti na možnostech hotelu. Nevím, co jste myslela sportovním vyžitím, ale hotel žádnými fitness studiem nebo hřišti nedisponuje. Pěkný den Lukáš :)

Renata

Dobrý den, jak je řešeno jídlo pro dítě do 3 let, když nemá nárok na stravu? Je možné ho nějak dokoupit, nebo se může najíst od rodičů v rámci švédských stolů? Máme dvouleté dítě, takže jí normální stravu a ne mateřské mléko nebo příkrmy. Děkuji

Wellness hotel Green Paradise

Dobrý den,
dítě do tří let se může stravovat s Vámi v rámci hotelových bufetů /snídaně, večeře/.

Šárka

Dobrý den, chtěla bych přijet k vám vlakem.. Jak se k vám dostanu. Jezdí nějaký autobus. Nemůžu nic dohledat. Jde mi o to, jak se dostat do města .

Wellness hotel Green Paradise

Dobrý den,
jezdí k nám tři linky autobusů vždy z města stanice „Tržnice“ a vystoupíte před hotelem na zastávce „Březová-u Splavu“

Veronika

Dobrý den, chci koupit jako dárek, takže potřebuji voucher bez termínu. Zajímá mě tedy, jestli je ještě dostatek volných termínů v období březen – květen. Děkuji předem za odpověď.

Wellness hotel Green Paradise

Dobrý den, ano termínu je prozatím dostatek.

Andrea

Dobry den, co znamená poznámka společné vstupy u výřivky? Není to privátní a v těch 20 minutách tam mohou být i jiní hosté?

Slevomat.cz

Dobrý den Andreo :) ano, v nabídce voucheru nejde o privátní wellness a v době Vašeho pobytu zde mohou být i jiní hosté. Pěkný den Lukáš :)

Veronika

Dobrý den, máte v hotelu hrací koutek pro děti? Děkuji

Wellness hotel Green Paradise

Dobrý den,
hrací koutek pro děti v hotelu není k dispozici.

Kateřina Zázvorková

Dobrý den, také se přidávám k paní Šabatové, měli byste uvést na výsledném voucheru, ž je to 5× pro oba nebo aspoň při vypsané procedury na konci věty při oba. Na vašem hezkém voucheru, který jsem si vytiskla pro maminku, která tam pojede, to totiž není nikde napsané, ani v nazvu, ať tam pak nemá problémy… děkuji a přeji krásné vánoce.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino :) moc se omlouváme za nepříjemnosti a určitě se do budoucna polepšíme. Maminka si pobyt jistě užije i s procedurami. Krásné Vánoce i Vám, Lukáš :)

Markéta Piskačová

Dobrý den. ..chci se zeptat objednala jsem si ten to pobyt..ale potrebovala bych na to vystavit fakturu pro zamestnavatele­..dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto, ohledně vystavení faktury za pobyt, musíte kontaktovat přímo hotel.
recepce@hotelgreenparadise.cz
+420 352 695 272.
S přáním krásného dne Janča :)

Miroslav Pažout

Dobrý večer, je možné u Vás pobyt zaplatit MultiPass kartou Sodexo? Děkuji Vám za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Miroslave, je to možné. Stačí si převést body z karty na Váš účet na Slevomatu. Rozklikněte v hlavní nabídce záložku Benefity a poté vyberte Sodexo a dále Multi Pass Card a proveďte převod kreditů do kategorie Cestování (Rekreace). V košíku se Vám poté zobrazí platební možnost Uplatnit kredity. Hezký den, Gabča. :)

Petra Šabatová

Dobrý večer
procedur je 5 ale pro dva? Vše máte napsáno 1× chtěla bych vědět zda jsou opravdu pro oba tzn. 10 procedur.Ráda bych tento pobyt koupila rodičům jako dárek :) děkuji Šabatová

Wellness hotel Green Paradise

Ano, jak je uvedeno je to vždy 1× pro oba (párově).

Marie Marie

Muze se k vam s pejskem?

Slevomat.cz

Dobrý den Marie,
domácí zvířata je možné ubytovat po předchozí domluvě s vedením hotelu za 350 Kč/noc. Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru