Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4hodinový kurz vaření v oblíbené škole Presto: naučte se kouzlit u plotny

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha - Bubeneč  (mapa) 40 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Termín

Platnost do 31. 3. 2020.

V ceně

4hodinový kurz Italská kuchyně pro 1 osobu

  • Suroviny na vaření
  • Dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte připravovat:
    • domácí těstoviny, omáčky, gnocchi, krevety, steaky, carpaccio, focaccia a další

Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej odnést domů. 

Omezení

Maximální počet účastníků na jednom kurzu je 8.

Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 900 Kč 1 999 Kč
2 900 Kč 1 999 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 3. 2020.

V ceně

4hodinový kurz Maso a steaky pro 1 osobu

  • Suroviny na vaření
  • Dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte:
    • připravovat steaky jako Rib Eye, Top Blade, Rump steak, Sirloin
    • moderní úpravu burgerů, variací hovězích tatarských bifteků, hovězího roastbeefu, jehněčích kotlet
    • spoustu prvků moderní gastronomie

Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej odnést domů. 

Omezení

Maximální počet účastníků na jednom kurzu je 8.

Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 900 Kč 1 999 Kč
2 900 Kč 1 999 Kč
Ukončeno

Někdy se stává, že v kuchyni vládne spíš chaos než kuchař. Když ale víte, jak na to, budete mít otěže pevně v rukou.

Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve škole vaření Presto. Vyberte si ze dvou nejoblíbenějších kurzů, které jsou určeny jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti. 

  • Italská kuchyně, menu:
    • Domácí italský chléb – Ciabata versus Fokacia – zajímavé rady a tipy předkrmů na každou příležitost
    • Kachní prsa na dýňovém risottu s pancettou, telecím juice a lístky rukoly
    • Grilovaný hovězí Flap steak s krémovou parmezánovou polentou, konfitovaným česnekem a sicilskou peperonátou
    • Domácí ručně připravované fettucine s tygřími krevetami na šalvějovém másle, cherry rajčatky a parmezánem
    • Zabaione krém se šampaňským s jahodami 
  • Maso a steaky, menu:
    • Hovězí tataráček se štýrským křenem, šalotkou, medem a creme fraiche, podávaný s křupavou bagetkou
    • Vepřový bůček pečený v hoisin a pomerančích, podávaný s wasabi pyré a salátkem z ředkve
    • Ochutnávka 30 dní vyzrálého hovězího Rib Eye
    • Ochutnávka hovězích steaků Top Blade, Flap a Picanha
    • Glazovaná kachní prsa slivovicí, podávané se šalotkový pyré a máslovou karotkou 

S přípravou si nemusíte dělat starosti, všechny suroviny už na vás budou čekat. Co si navaříte, to si můžete sníst na místě nebo odnést domů.

Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastní restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy. Budete tedy v dobrých rukou a dozvíte se spoustu zajímavostí.

A pokud byste rádi navštívili i degustační kuchařskou show, podívejte se na další Akci školy Presto.

Nahoru