Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Nakrmte krokodýly: VIP vstupenka pro 1 či 2 osoby do Krokodýlí Zoo

4,7 / 5 Krokodýlí Zoo Praha - Holešovice  (mapa) 428 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Edita

Dobrý den, ráda bych zakoupila VIP vstupenku pro 2 dospělé osoby a jedno dítě (8 let) jako dárek. Dívala jsem se, že je uveden minimální věk dítěte 10 let, byl by prosím výše zmíněný věk problém? Děkuji.

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. 8 let problém není, jedná se již o školáka. Těšíme se na Vaši případnou návštěvu.
S přáním hezkých svátků
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Kateřina Srnová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda při zakoupení VIP vstupenky pro 2 osoby se prochází pouze expozice s krokodýly nebo se prochází celá expozice včetně želv a hadů. Děkuji za odpověď.

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, v rámci VIP prohlídky a návštěvy expozice uvidí návštěvníci jak krokodýly, tak i naše další plazy, tedy především suchozemské želvy, ale i hady a leguány.
Těšíme se na Vaši případnou návštěvu
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Michala

Dobrý den,

chtěla bych voucher koupit pro svého přítele, který stále mluví o krmení krokodýlů. Mohu se zeptat, jak to probíhá? Dostaneme nějaké připravené krmení, které naházíme krokodýlům?

Pak ještě drobná věc, přítel mluví jen anglicky. Byl by to problém? Klidně se sama ujmu překladu :)

Hezký den

 M.

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, VIP prohlídka není o tom, že dvě hodiny návštěvníci krmí krokodýly. Na úvod máte možnost vzít si do ruky malého krokodýla, případně si s ním udělat fotografii. Pak následuje povídání u jednotlivých druhů, je proloženo i audiovizuální přednáškou, ukázka lebky, vajíček, spousta zajímavých informací, které obecně nejsou známe. Na závěr si každý účastník dlouhou pinzetou skrz krmící mřížku zkusí u dvou terárií krmení krokodýlů kousky drůbežího masa. Výklad probíhá v češtině, byl by tedy třeba průběžný překlad.
Přejeme hezký večer
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Martina

Rada bych poridila pro deti (9 a 12let). Ale aby s nimi sel alespon jeden z rodicu jako doprovod. Jakou vstupenku mam koupit? Akcni je jen pro jednu ci dve osoby. Dekuji

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Každý účastník VIP prohlídky musí mít vstupenku. Pokud by tedy šly dvě děti a jeden z rodičů, budete potřebovat tři vstupenky. V tom případě můžete zakoupit jeden voucher pro dvě osoby a jeden voucher pro jednu osobu. V nabídce Slevomatu najdete obě možnosti. Je možná i alternativa, že děti na VIP prohlídku v 17:30 přivedete, zajdete si do některé z mnoha místních restaurací na večeři a po skončení prohlídky, což bývá zpravidla v 19:30, si je zase vyzvednete. Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru