Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6denní autobusový zájezd do Paříže a Londýna se 3 nocemi v hotelu

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Londýn - Velká Británie 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslav Pour

Tak jak jsem pročetl všechny recenze,mimo toho ,že byli všechny nadmíru spojeni,vždy je zmíněno o tom,že vše bylo prováděno ve spěchu/aby se toho hodně vidělo/ a pak první den po cestě autobusem do Paříže hned celý den absolvování prohlídky.Nebylo by lepší vypíchnout nejdůležitější a klasické místa Paříže a dopřát cestujícím si ten zájezd užít.Již dnes,ten co chce jet,není žádný chudák a za kvalitu si rád připlatí,rozjímat a ochutnat jejich speciality a ne chleba s máslem a doma připravenou bagetu pak 3 dny někde mačkat v tašce.Díky za zveřejnění.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Jaroslave,

jsme přesvědčeni, že naše zájezdy do Paříže rozhodně nejsou o spěchu!!! Během prohlídek mají klienti dostatek osobního volna, které si každý užije dle svých zájmů😊. Po průvodcované prohlídce je pak 4– 5 hodin dalšího osobního volna👍👍👍, takže si nemyslíme , že by bylo něco uspěchané. V programu je to nejzajímavější, ty nejdůležitější památky 👍👍👍. Klienti mají dostatek osobního volna, můžou ochutnávat, co hrdlo ráčí 😊😄😊 a věřte, že specialit je v Paříži požehnaně 👌. Jen ve Versailles na místním trhu i v okolních obchůdcích s dobrotami místních pekařů, cukrářů, lahůdkářů či sýrařů je z čeho vybírat 👌. Nemluvě o vybraných vínech🍾. Na Montmartre si zájemci také můžou dopřát třeba znamenitou cibulovou polévku, nadívané šneky, či vyhlášené palačinky a nasát zdejší atmosféru u skleničky vína 🍷🥂🍹. Takže nikdo není omezen a zájezd si může užít se vším 😊😊😊, že někteří klienti vezou domů ještě karbenátky, které si nachystali na cestu již ale opravdu ovlivnit nedokážeme 😉🤔🙏.

Zdraví team CK WISNAR

Jaroslav

je možno taté tento zájezd absolvovat letecky do Paříže,z Paříže do Londýna autobusem a z Londýna letět do Prahy.Již jste o tomto uvažovali.Kdo se bude 24 hod vláčet do Paříže,únava a dlouhá cesta.

Slevomat.cz

Dobrý den Jaroslave,
jedná se o autobusový zájezd. Můžete se však zkusit obrátit přímo na cestovní kancelář na e-mail booking@wisnar.cz
nebo na tel. +420 739 367 502 a domluvit si individuální dopravu.
Hezký den, Gabča. :)

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den Jaroslave,

tento zájezd je koncipován jako autokarový. Z hlediska ekonomického je pro klienty cenově zajímavý, protože můžou porovnat 2 rozdílné metropole za přijatelných cenových podmínek :). O tento typ zájezdu, tak jak jej nabízíme, je vždy velký zájem. Letecký zájezd je samozřejmě vždy pohodlnější, ale co si budeme říkat – je méně prodejný. Do budoucna však tuto možnost nevylučujeme 😊

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru