Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Vytvořte si stolní nebo nástěnné A3 fotokalendáře

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 23 415 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Martina Skovajsa

Dobrý den,
mám na vašich stránkách připravený nástěnný kalendář S21 – čtverec. Bohužel teď jsem si všimla, že na tento se nevztahuje sleva. Bylo by možné použít slevu A3formátu na S21 či nikoliv?
Děkuji za odpověď

Computer MCL Brno

Dobrý den, určitě můžete zakoupený voucher na kalendář A3 využít také na čtvercový kalendář S21.

Lenka R.

Dobrý den, objednala jsem a zaplatila 2 vouchery. V emailu i ve svých objednávkách na slevomatu se mi u obou voucherů objevila tato hláška: Objednávka tohoto zboží ještě nebyla dokončena! Aby vám zboží mohlo být doručeno, postupujte prosím podle instrukcí na voucheru. V instrukcích jsou informace ohledně stažení programu a objednávky. Co mám dělat, když teď hned nechci nic stahovat, vyrábět ani objednávat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko, kalendáře nemusíte vytvořit ihned, avšak to musíte stihnout do konce platnosti voucheru. Hezký den, Gabča. :)

Laura

Dobrý den,
pro kalendář S 25 mohu prosím využít jaký voucher?
Děkuji 😊

Slevomat.cz

Dobrý den Lauro, ta to nabídka platí pro kalendáře Stolní 14denní kalendář (S30) – 30 stran, rozměr: 30 × 14 cm, gramáž papíru 135 g, lesk.
Velký nástěnný měsíční kalendář ve formátu A3 (na výšku S15, nebo na šířku S20) – s kroužkem a očkem na zavěšení, rozměr: 42 × 29,7 cm, 13 stránek, gramáž papíru 250 g, lesk.
Stolní týdenní kalendář (S35) – 54 stran, rozměr: 30 × 14 cm, gramáž papíru 135 g, lesk. S přáním krásného dne Janča :)

Michaela Kochanová

Dobrý deň, je prosím u vás možné vytvoriť stolový kalendár i v slovenskom jazyku? Ak áno, je za rovnakých podmienok alebo s príplatkom. Ďakujem a prajem príjemné sviatky.

Computer MCL Brno

Dobrý den
Ano je to možné.
Není žádný příplatek, jen si zvolíte slovenskou verzi.

Soňa Kubíková

Jednalo se o objednávku č.0123996. Dnes mi konečně přišla odpověď, že kalendář je hotový . Voucher byl kupován na mé jméno, ale kalendář objednávala dcera Nela.
Dnes ho vyzvedla a přišlo druhé zklamání. Na fotkách jsou vady způsobené tiskem/barvami. Mohla bych prosím napsat přímo Vám, abychom tuto záležitost dořešili? Pošlu Vám i fotky kalendáře-kazů pro představu.Jelikož se jedná o kalendář jako dárek, takto ho rozhodně předat nemůžeme. Omlouvám se, že píšu sem, ale na mejl mi vždy odpovídá někdo jiný…Děkuji. Kubíková

Computer MCL Brno

Dobrý den
Kalendář jste poslali 23,11 a hotový byl 26.11.
Vada v tisku se stala u jedné dávky z tisku. (Vada na zapékací peci) Všechny tyto reklamace řešíme okamžitě. Prosím zastavte se dnes k nám. Budete tu mít nový kalendář.

Soňa Kubíková

Kalendáře objednáváme už po několkáté a tentokrát je to pro nás obrovské zklamání. Kalendář jsme objednali 23.11. a stále jej nemáme. Vidíme, že je ve výrobě a čekáte na platbu. Posílám emaily na jakou platbu, odpověď je, že kalendář odesíláte. Nechápu, když je osobní odběr a na netu stále vidíme ve výrobě/čekáme na platbu. Dočkáme se někdy my ??

Computer MCL Brno

Co vám mám napsat. Nevidím ani číslo objednávky ani email abych se na to mohl podívat. V každém případě to je nějaké popletené. Pokud máte osobní odběr, neposíláme žádné faktury. I kalendáře co k nám lidé poslali včera jsou hotové a budou se expedovat. Nevidím žádný důvod proč by kalendáře 23,11 měli být u nás. Možná mě zavolejte na 602 71 00 96
Navíc žádná Soňa Kubíková v našem systému není.

Zuzana Havranová

Dobrý den, na Slevomatu uvádíte garancí dodání do Vánoc do 12.12.2019. Znamená to včetně toho 12. nebo jen do dnešní půlnoci. Děkuji.

Computer MCL Brno

Prosím vás nehrajeme si na nějakou půlhodinku. V praxi něco stihneme i když to lidé pošlou mnohem později a někdy se stane, že lidé co to poslali včas, tam dělají nějakou chybičku a my to nestihneme. Pochopte, že se bavíme o desetitisích objednávek a všichni mají vánoce 24.12. Pracujeme nonstop.

Jiřina

Dobrý den , zakoupila jsem voucher na kalendář a ten vytvořila. Nepřišel mi ale ani jeden potvrzovací email o přijetí objednávky, přestože se mi po vytvoření kalendáře objevilo Potvrzení objednávky a číslo objednávky.

Computer MCL Brno

Dobrý den. Moc tomu nerozumím. Kde se objevilo ? Potvrzení se posílají automaticky. Nepřišlo by nikomu, Někdy to lidem spadne do spamu, někdy to můžou přehlédnout. Podstatné je že tady https://www.fotoknihy-mcl.cz/kontakt/ to můžete sledovat online. Stav se aktualizuje každou hodinu.

Anna

Dobrý den, je možné u A3 měsíčních kalendářů (S15, S20) ve finálním procesu objednávky zvolit úpravu mat (za příplatek)? Děkuji, Anna

Computer MCL Brno

Dobrý den, v objednávce můžete zvolit při objednání matný papír 250g.

Martina

Dobry den,
v drivejsich letech jsem u vas delala kalendare ve starem programu.Bylo to perfektni,spousta klipartu,kde jsem si mohla vybrat mezi nekolika druhy kalendarii,.napr. ctverec,kde byly vypsany jednotlive dny,po,ut,st… a ve sloupcich pod nimi datumy.Dalsi rok byl novy program,ktery mel byt udajne lepsi,s vetsimi moznostmi.Delalo se mi v nem podstatne hur,ale slo to.Nyni jsem si opet stahla vas program,opet jiny,nez pred dvema lety a chci vytvorit kalendar na vysku A3 mesicni a je tam jen jedno kalendarium.Divala jsem se i na sablony N15,ale ty naprosto nevyhovuji,navic to uz jsou planovaci kalendare,kdyz jsou dny usporadane do sloupcu a radku.Jine kalendarium tedy neni k dispozici?Radek s cisly mi ani nepripada jako kalendar.:-(K cemu jsou aktualizace programu a vylepsovani,kdyz moznosti jsou cim dal vice omezene?Nebo ta kalendaria nekde jsou a jen jsem je nenasla? Diky.

Computer MCL Brno

Dobrý den. Víte vše se dere kupředu. Starý program výrobce přestal podporovat a navíc měl spoustu chyb o kterých jste vy sice nevěděla, za to my ano. Kalendáře typu N jsou přímo od výrobce SW mají variabilní nastavení dnů , jazyka a mnoho dalšího. Ale možností editace obrázku mnohem méně. Pak nám tam zůstal kalendář typu S a tam je vše při starém. Pokusíme se pro příští rok udělat více šablon. Ale více šablon znamená větší program a s tím spojené komplikace na instalaci. Tak to prosím berte jako kompromis a my se to pokusíme vylepšit jak to jen půjde.

Šárka Kosová

Dobrý den, ráda bych se zeptala na sloučení objednávek. Mám kalendář S35 a 2 fotoknihy H17. V první fázi odešlu objednávku s kalendářem a dopravu zadám formou Zásilkovny za 89 Kč. Následně odešlu objednávku fotoknih a dotaz zní, jakou formu dopravy mám zatrhnout, aby mohla být zásilka sloučena s předchozí? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, prosím o zatrhnutí úplně stejné dopravy. Děkuji. U nás se to potom sloučí.

Katerina P.

Dobrý den,
jak mohu změnit kalendarium na rok 2020? Mám tam rok 2018..pracuji ve staženém programu, který ale téměř při každém spuštění aktualizuji..
Děkuji za odpověď!

Computer MCL Brno

Dobrý den, pokud máte tak starý program prosím stáhněte si nový z našich stránek. Nebo si prosím vytvořte objednávku online.

Marci

Dobrý den, chci si u Vás objednat stolní kalendář a nemohu přijít na to, jak zprůhlednit tabulku s datumama. Loni mi to šlo, ale teď mi to nejde. Dělám něco špatně, nebo tuto možnost již nenabízíte. Předem děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, v současné době nelze měnit průhlednost u stolního kalendáře.

Kateřina

Dobrý den, měla bych zájem o týdenní stolní kalendář S35, v nabidce uvádíte: „Výběr šablon a celkového vzhledu kalendáře je opravdu veliký“ Ale pro kalendář S35 jsem našla pouze jednu šablonu s názvem Prázdná šablona, kde si tedy mohu vybrat z dalších šablon? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, co se týče kalendáře S35 máme v současné době pouze prázdnou šablonu. Více šablon máme u našich měsíčních kalendářů.

Radka P

Dobry den, zakoupila jsem si u vas vice kalendaru s osobnim vyzvednutim. Vytvarim je tedy postupne, protoze to zabere cas a chtela jsem je vyzvednout zaraz pred vanocemi, nejsem totiz z brna. Ted jsem v mailu vycetla, ze jeden kalendar ukladate na 10 dni a pote uctujete 20 kc/den. Je to opravdu tak?? Prvni kalendar mi u vas lezi uz 10 dni nadramec…

Computer MCL Brno

Paní co vám mám tady napsat. Máme nějakou skladovací kapacitu. Ta má své meze. Nemluvím o tom, jak to zdržuje práci, pokud musíte prohledávat desetitisíce zakázek. Jak to mám udělat, aby to tu lidé nenechávali až do vánoc ??
Věřte nebo ne, ale jsou tu někdy zakázky déle než rok. (Knihy)
K tomu ještě připočítejte lidi, co si nechají vystavit „platbu předem“ na dopravu a my pak čekáme a čekáme na úhradu. A vánoce jsou 24.12.
No věřím, že to tu nebudou číst všichni. Takže ne, neúčtujeme si nic.

Iveta Menšíková

Dobrý den, je nějak limitováno do kdy musím kalendář vytvořit? Nechtěla bych ho na Vánoce, ale až v příštím roce na narozeniny, tak nejspíš ještě přibydou fotografie, které použít :). Předem děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den
Limituje vás jen platnost voucheru, ale i ta se dá po dohodě s námi prodloužit.

Verča Píchová

Dobrý den. Mám koupené vouchery jak na stolní kalendář tak na fotoknihu. Půjde objednávka sloučit do jedné. Abych nemusela platit 2 poštovné? Děkuji za odpoved

Computer MCL Brno

Ano, musíte je poslat v rozmezí 24 hodin na stejné údaje.

Gabriela

Dobrý den, je možné pro stolní kalendář týdenní či 14denní použít fotografie na výšku, aniž by se deformovaly, nebo to takovou možnost nenabízí a je automaticky přednastaven formát na šířku? Alespoň u 14denního kalendáře bych ocenila místo dvou fotek na šířku pod sebou použít jednu na výšku. Děkuji

Computer MCL Brno

Fotky si mužete vkládat dle své libosti. Prostě si po případě upravíte šablonu k obrazu svému :-)

Lenka

Dobrý den, do kdy je prosím nejzašší termín objednání s doručením do Vánoc? Respektive kdy nejdéle odeslat návrh?
Děkuji L.

Computer MCL Brno

Dobrý den, zašlete objednávku nejpozději do 10.12.

Michaela Kreibichová

Dobrý den, chtěla bych si koupit několik voucherů na různé kalendáře. Jde sloučit objednávku na slevomatu do jedné, nebo musím koupit vouchery samostatně? Děkuji za odpověď

Computer MCL Brno

Dobrý den,
zakupte prosím vouchery samostatně.

Kateřina

Dobrý den, mohu u stolniho kalendáře dělat nějaké úpravy v textu, zaznamenat významné dny, narozeniny rodinných příslušníků atp.?

Computer MCL Brno

Ano. Minimálně vložením vlastního textu

Pavlína S.

Děkuji za rychlou odpověď ohledně šablon N15, které, jak píšete, jsou dostupné letos pouze online. Na vašich stránkách jsem je našla, ale je tedy možné je aplikovat na výrobu kalendáře, jestli ano, jakým způsobem, prosím? Nebo jsou na stránkách pouze k náhledu, ale nelze už je využít ke tvorbě kalendáře, tím pádem nechápu účel náhledu na stránkách v případě, že je nemohu použít. Děkuji, Pavlína S.

Computer MCL Brno

Dobrý den, šablony jsou určeny pro tvorbu. „Najeďte“ myší na vybranou šablonu a klikněte na vytvořit.

Pavlína S.

Dobrý den,
prosím o info, kde vybrat podtyp kalendáře S15 (nástěnný, A3, na výšku). Loni se dalo vybírat mezi tím, zda byly dny na listu ve sloupci na pravé straně či v řádku dole nebo ve 2 řádcích, atd. Letos mi tyto podtypy (loni nazvané N) stažený program nenabízí. Po vybrání produktu S15 mi program požádá o nahrání fotek, poté zvolím bez použití průvodce a poté už se rovnou otevře kalendář k editaci, kde jsou dny umístěny na listech kalendáře v 1 řádku dole, nenabídne mi to další varianty. Nebo se to dá nastavit někde dodatečně? Nenašla jsem (pracuji ve staženém programu).
Děkuji, Pavlína S.

Computer MCL Brno

Dobrý den, šablony z minulého roku jsou dostupné pouze online na našich stránkách. Podívejte se tedy prosím na naše stránky do sekce S15.

Stephanie Satinská

NEDOPORUČUJI! Měkký papírový kalendář byl bohužel špatně zabalen a poslán pouze v papírové bublinkové obálce. Kalendář tak přišel pokrčený, nelze darovat a jsou to vyhozené peníze. Pan Berousek s Vámi nic nevyřeší, jen se bude vymlouvat.

Computer MCL Brno

No na toto téma jsme si psali. Nenesu zodpovědnost za poštu. Jen nechápu proč tvrdohlavě požadujete náhradu od nás a né od pošty, která to poškodila. Desetitisíce kalendářů posíláme každý rok stejně. Mohla jste si zásilku u nás připojistit.
Berousek

Jana C

Dobrý den, mám problém s pozadím v on-line verzi tvoření kalendářů. Nemůžu tam najít žádné pozadí s vánoční tematikou a celkově tam ani nejsou všechna pozadí, tak jak jsem na ně u vás zvyklá. Pracuji s vaším programem pravidelně, takže nevím, jestli je chyba na mé straně nebo jste letos nějaké motivy pozadí vynechali?

Computer MCL Brno

Dobrý den, dodatečné pozadí si můžete stáhnout na našich stránkách a do kalendáře doplnit. https://www.fotoknihy-mcl.cz/ke-stazeni/

Apinka

Bohužel už dvě hodiny se kvám na střídačku snažím dovolat a jsem neustále čtvrtá v pořadí (zvláštní). Mám několik kalendářů v online projektu a ráda bych objednala 7ks od každého např. jeden. Bhužel do košíku mi lze vložit vždy jen jeden projekt a to jsem zkoušela prakticky už cokoliv. Jak tedy vložit do košíku více projektů? Děkuji

Computer MCL Brno

Nelze. Odešlete je po jednom v rozmezí 24 hodin a my je sloučíme automaticky.
Telefony. No lidé než by četli tak volají. No a my všechno nestíháme.
Nebudete tomu věřit ale minulý rok v prosinci volalo cca 17 000 lidí. To fakt nemůžeme stihnout.

Silvie Brhelová

Dobry den,chci si u Vas koupit 6ks. nastennych mesicnich kalendaru. Je možné to zaslat na jedno postovne? a posíláte i přes zasilkovnu? Nikde jsem tyto info. nevidela. dekuji:)

Computer MCL Brno

Dobrý den. Na všechny otázky je odpověd ano.

Jarka

Dobrý den,při odeslání to nenačetlo 1 fotografii. Zkusili jsme vyměnit všech 54 a nepomohlo. Nevíme proč a jakou fotografii to nenačetlo.. Děkujeme.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud se Vám do online aplikace nenačetla fotografie, naleznete ji ve sloupečku s fotografiemi jako šedou s kolečkem, které ukazuje, že se stále načítá. Stačí tuto fotku smazat. Pokud byste měla s fotkou i nadále problém, kontaktujte nás prosím telefonicky. Děkuji.

Mumijka

dobrý den, chci se zeptat, plánují objednat více různých kalendářů, ale ne najednou, protože mi zabere čas je vytvořit. je možné si je před Vánoci vyzvednout u vás všechny najednou, i když je budu posílat třeba následujícich deset dní? děkuji předem za odpověď

Computer MCL Brno

Ano samozřejmě.

Iveta

Dobrý den

Do kdy nejpozději je možné poslat kalendář ke zpracování, aby mi přišel do Vánoc. Děkuji za odpověď

Computer MCL Brno

Dobrý den,
garance dodání do Vánoc je na kompletní objednávky zaslané do 10.12.2019 (po zaslání všech dat a přijetí platby za poštovné). Doporučujeme zadávat spíše platbu na dobírku.

Martina

Dobrý den,

je prosím možné u nástěnných kalendářů A3 vložit na jeden měsíc i více fotek a vytvořit si tak vlastní koláž nebo je vždy možné vložit pouze jednu fotku?

Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, ve staženém programu můžete na všechny strany vkládat více fotografií. V online aplikaci je to vždy vybraná šablona pro jednotlivé formáty. Tato šablona je na webových stránkách označená.

Verus Moravcová

Dobrý den , chtěla bych se zeptat kolik mužů si zaslat týdenních kalendářů na jedno poštovné . Dekuji

Computer MCL Brno

Prakticky neomezeně. Nad 10 ks je ale mírně zvýšené poštovné :-)

Barbora

Dobrý den,
Je prosím možná také Slovenska verze 14ti denního kalendáře?

Computer MCL Brno

Ano, ale musíte jít na http://fotoknihy-mcl.sk

Lucie

Dobrý den, jak mám ze stolního kalendáře S30, který vytvářím v online aplikaci odstranit prázdné stránky? Děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, počet stran ve stolním kalendáři je pevně dán. Aby vše vycházelo a navazovalo je nutné mít přesný počet. Na prázdné stránky si můžete vložit například pouze fotografii.

Kateřina

Dobry vecer,
Loni byl v nabidce kalendar S15 jakoby predpripraveny, stacilo vlozit fota a byl vytvoreny designove nadherny kalendar. Letos tato nabidka neni? Pochopila jsem spravne, ze s podtypy N nejde nijak tvorit ani ve stazenem programu? Diky

Computer MCL Brno

Dobrý den, omlouvám se ale netuším jaký konkrétně typ kalendáře myslíte. Na našich stránkách máme všechny šablony, které jsou aktuální. V online aplikaci můžete editovat kalendář označený S15 (na obrázku jsou brusle). Ve staženém programu můžete poté editovat všechny typy kalendáře.

Lucie

Dobrý den. Objednávám u Vás kalendář každý rok, ale letos, když ho chci udělat online mi to nejde. Načte mi na online výrobu, kde se jakoby sekne a už nejde načíct. Zkoušela jsem více internetových prohlížečů. Nevíte čím to může být prosím? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den,
omlouvám se ale z Vašeho popisu nejde poznat co konktrétně Vám nefunguje. Můžete nás prosím kontaktovat telefonicky? Děkuji.

Jiří Rybka

Dobrý den,
V online aplikaci se po rozkliknutí kalendáře S15 objeví 6 typů, z nichž 5 je označeno je N15 a 1 jako S15. Vztahuje se voucher na všech 6 typů, nebo pouze na 1 podtyp S15/S15?
 Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den,
voucher se vztahuje na všechny typy. S15 je kalendář, ve kterém můžete dělat více změn v online aplikaci. Kalendáře N15 jsou fixní.

Lucie Finková

Dobrý den.

Ráda bych koupila nástěnný A3 a čtrnáctidenní kalendář. Mám tedy koupit každý zvlášť a k jednomu přidat poštovné? V mobilní aplikaci bohužel nelze vše zakoupit najednou.

Děkuji.
Lucie F.

Computer MCL Brno

Dovolil bych si drobnou poznámku. Stejné poštovné :-) Někdy lidé na jedné mají poštu a na druhé osobně. To je pak těžké :-)

Erika

Dobrý den
Minulý rok jsem si u vás nechala dělat kalendář A3 na výšku, kde jsou dny a datumy vpravo. Tisk je pěkný, ale kalendář je bohužel nepoužitelný. Grafická sazba datumů a dnů je velmi špatně udělaná takže pro uživatele naprosto matoucí. Je velmi těžké se zorientovat, který den patří k určitému datumu, protože někdy je den nad datumem hodně vzdálen a pod datumem je naopak blízko den následující. Špatně se to popisuje, ale stačí se kouknout a bude vám jasné co mám na mysli. Můj dotaz zní- uděláte s tím něco? Dá si grafik letos víc na kalendáriu záležet? Pokud ano, ráda si u vás zase ,protože tisk byl pěkný. Sýkorová

Computer MCL Brno

Kalendářů máme relativně hodně. Typ S kde je fixní datum a N kde je datum i jazyk na volbě. Podívejte se nebo i udělejte kalendář a pakliže vám to bude vyhovovat dokupte voucher a je to :-)

Jiří Volf

Dobry den,
budete mit otevreno 23.12.2019 pro osobni vyzvednuti ? Od kolika do kolika ?
Dekuji
Jiri Volf

Computer MCL Brno

Ano, budeme. (8–17 ale muže se stát že tu budu i déle) Já tu navíc bývám alespoň dopoledne i 24,12

April

Dobrý den,
při tvorbě v online app jsem si v podsekci A3 na výšku vybrala poslední (šestý) layout, tedy velká fotka a pozice kalendária dole v jednom řádku, nicméně kalendárium je stále na pravé straně.
Je možné také dodat už hotové celostrany A3 s vlastním layoutem, tedy fotka a custom kalendárium, dodané jako A3 regulerní tiskové pdf (řekněme PDF/X-1a:2001), ořezky, spad atd? Díky. A.

Computer MCL Brno

Teoreticky ano, ale je potřeba k nám zavolat a domluvit se.

Lenka

Dobrý den, lze do čtrnáctidenního kalendáře vkládat vlastní texty k jednotlivým dnům? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den. Ano, V online je někde omezení, v desktopu není žádné omezení.

Aleš

Lze vkládat více fotek na jednu stranu a vrstvit je přes sebe? Diky

Computer MCL Brno

Dobrý den. Ano můžete kolik chcete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru