Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Menstruační kalhotky Snuggs: ekologické, pohodlné, high-tech a české

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva Štajnrtová

Dobrý den, budete zde na Slevomatu prodávat i kalhotky s vysokou kapacitou? Přemýšlím o zakoupení trojbalení. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo :) Tuto informaci zatím nemáme, můžete si však nastavit upozornění na další nabídky obchodníka, a tak Vám žádná další akce neunikne. Hezký den

kristína

dobrý den mám menstruaci jen krátce a rodiče mi nutí vložky.
jsou vhodné i pro mne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristíno :) Tento typ zboží je vhodný pro každou ženu :) Pěkný den

Lucie

Dobrý den, budou ještě doplněny varianty velikost M a L? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,
tuto informaci zatím nemáme, můžete si však nastavit upozornění na další nabídky obchodníka, a tak Vám žádná další akce neunikne.
Hezký den, Gabča. :)

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat o jaký typ kalhotek se zde na Slevomatu jedná. Na e-shopu jsou nyní v prodeji dvě varianty – kalhotky se střední kapacitou a kalhotky s vysokou kapacitou. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,
jedná se o kalhotky pro slabou a střední menstruaci. V případě silnější menstruace je možné je použít jako pojistku k menstruačnímu kalíšku.
Hezký den, Gabča. :)
Hezký den, Gabča. :)

Lucie

Dobrý den,
je možnost osobního odběru v Praze bez nutností využití služeb zásilkovny, ppl a gls ? Je možné, prosím, tuto variantu přidat do nabídky?
Děkuji a přeji pěkný den. Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,
bohužel není možné využít u této nabídky osobního odběru.
Hezký den, Gabča. :)

Marcela

Dobrý den. Je uvedeno, že se kalhotky mají prát v tekutém pracím prostředku. Prací prášek by kalhotky zničil?
Moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo :) Z důvodu použitých materiálů je vhodnější s ohledem na péči o kalhotky používat tekutý prací prostředek a nepoužívat aviváž. :) Klasický prací prášek není tak šetrný, jako ten tekutý. Kalhotkám se nic nestane, pokud je jednou za čas v klasickém prášku vyperete, ale dlouhodobě je lepší používat ten tekutý. Krásný den, Míša :)

Jana

A udrží i moč (myslím ve stejném množství jako je krvácení při slabé menstruaci)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,
moč bohužel neudrží. Udrží pouze střední a slabou menstruaci.
Pokud máte zájem získat ještě více informací, můžete se podívat na rozhovor s majitelkou firmy, která odpovídá na nejčastější otázky, které Vás mohou zajímat v našem magazímu: https://www.slevomat.cz/magazin/1198-menstruace-zatezuje-prirodu-zahodte-vlozky-a-zkuste-kalhotky :) Pěkný den, Gabča :)

Marcela

A takze drzi tekutinu, ktera je ale „rozmazana“ po kalhotkach? A co kdyz pujdu na zachod, tak si mam pak znovu ty spinave kalhotky nasadit kdyz je mam na sobe jen chvili? Pro me bohuzel celkem desiva predstava :-(

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo :) Zakoupení tohoto typu zboží je čistě a pouze na Vašem uvážení, nemusí taková varianta samozřejmě vyhovovat každému :) Pokud máte zájem získat ještě více informací, můžete se podívat na rozhovor s majitelkou firmy, která odpovídá na nejčastější otázky, které Vás mohou zajímat v našem magazímu: https://www.slevomat.cz/magazin/1198-menstruace-zatezuje-prirodu-zahodte-vlozky-a-zkuste-kalhotky :) Pěkný den, Týna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru