Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Úžasné dárky z čokolády: telefon, foťák, kreditka nebo třeba kravata

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin Beck

dobrý den na obrázku máte čokoládového mobil, je to možné objednat ??

 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine :) bohužel v současné době je čokoládový telefon vyprodán. Pěkný den Lukáš :)

Barbora Matějková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svou objednávku, kterou jsem udělala 24.11. V infor­macích o objednávce bylo napsáno, že má zboží pravděpodobně dorazit 2.12. Chápu, že to je pouze předpokládaný termín doručení, ale vzhledem k tomu, že už je 10.12. a já nemám o objednávce žádné informace, tak už začínám být lehce nervózní, hlavně proto že jsem jí platila rovnou z účtu. Proto se chci zeptat na jakoukoliv informaci o mé objednávce. Předem Vám děkuji za odpověď.

SuperDobroty

Dobrý den,
velice se omlouváme za zdržení, ale čekáme na doplnění zboží – cca zítra, poté bychom obratem odeslali.
Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme.

Tereza Hrnčiříková

Dobrý den,
29.11. jsem si u vás objednala zboží, bylo psáno, že předpokládané doručení je 9.12., což je dneska, ale doteď jsem o objednávce nedostala nové informace. Jelikož se jedná o vánoční dárek, chci se zeptat, zda zboží stihne dorazit. Děkuji.

SuperDobroty

Dobrý den, velmi se omlouváme za zdržení, Vaši zásilku budeme balit a odesílat v následujících dnech a do Vánoc ji budete mít určitě u sebe. Děkujeme za pochopení.

Kateřina Bednářová

Dobrý den , chci se zeptat jestli ještě budete mít ty věci které jsou teď vyprodané, např čokoládový ovladač na playstation? Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Kateřino, když si zadáte sledovat poskytovatele, neunikne Vám od něj žádná budoucí nabídka. :) S přáním krásného dne Janča :)

Jitka Pecková

Dobrý den,ráda bych se zeptala na svou objednávku Rtěnka ve 4 barvách za 169 kč.,dárek z čokolády? Objednávka proběhla 11.11.2019,placeno to bylo s dopravou ihned z účtu,dodnes nemám zboží ani žádnou jinou reakci od Vás. Děkuji za odpověd Pecková.

SuperDobroty

Dobrý den, velmi se omlouváme za cca týdenní zpoždění, které u tohoto produktu nastalo. V nejbližších dnech budeme odesílat s malým sladkým dárkem jako omluvou za toto zpoždění. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru