Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Krásná zima v rakouských Alpách: pobyty s polopenzí i neomezeným bazénem

4,6 / 5 Hotel Alpenhof Alpy - Rakousko (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Samek Richard

Dobrý den
Kde najdeme informace o množství sněhu v okolí hotelu. Pro běžky i sjezdovky. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Richarde :) určitě doporučuji stránky lyžařských areálů v okolí hotelu (Semmering a Stuhleck), které uvádějí výšku sněhu na sjezdovkách. Plus je zde i odkaz na webkamery. Tak vidíte stav sněhu v okolí. Pěkný den Lukáš :)

Pavlína

Dobrý den,
budete v roce 2020 nabízet pobyty na léto, resp. červenec, srpen?

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlíno, takovou informaci zatím nemáme. Doporučuji sledovat náš web a případně si nastavit upozornění na další nabídky obchodníka. Hezký den, Gabča. :)

Alena Kobylíková

Dobrý den,je možné ubytování v hotelu s dítětem do 1 roku a kolik je příplatek? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno :) děti do 2,9 let jsou ubytovány zdarma v pokoji rodičů bez nároku na vlastní lůžko. Pěkný den Lukáš :)

Jindřiška Mičianová

Dobrý den,chtěla bych koupit dceři a jejímu příteli k vánocům pobyt kdykoliv ve vašem hotelu.Rezervovat by si ho tedy mohli až po svátcích.
Mám obavy jestli vůbec budou nějaké volné místa.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jindřiško :) Bohužel Vám nedokážeme zaručit, že mezi svátky bude volný Vámi preferovaný termín, termíny jsou již nyní plné až do března, kde jich příliš nezbývá. Pěkný den

Jiří

Dobrý den,
prosím o nabídku v termínu od 1.3.-5.3.2020
2 dospělí + 2 vnoučata 5+7 roků s polopenzí.
Děkuji Jičín Jiří

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

ASTALOSOVA

Dobrý den, prosím cenovou kalkulaci pro 5 osob. 3dospely + 2 dětí (17,14let) datum 23.3.2020– 26.3.2020
děkuji Astalošová

Hotel Alpenhof

Dobrý den paní Astalošová,
pokud byste si přála zakoupit pobyt na Slevomatu, doporučuji koupit 2 vouchery na třídenní pobyt v pokoji Standard a jeden jednolůžkový pokoj (nutné domluvit s recepcí, nedá se zakoupit voucher).
Nabízíme také rodinné apartmány, které ale nelze objednat přes Slevomat. Noc pro 5 osob v apartmánu stojí 302€ s polopenzí. Ve Vámi vybraném termínu je ale bohužel 5-lůžkový apartmán již zarezervovaný.
Se srdečným pozdravem,
Veronika
Recepce

Martin

Dobrý den,
jaké máte volné pokoje a termíny na leden 2020. zde mi to ukazuje jen poslední 3 dny v lednu a pouze pokoj standard. Jsme 2 dospělí a mám jedinou podmínku, aby to šlo zaplatit přes slevomat. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Martine,
dostupný termín na leden 2020 je už pouze jeden, a to 29.-31.1. Po domluvě s recepcí je možný za příplatek upgrade na jiný tip pokoje: standard Plus s balkonem a výhledem do lesa, superior s balkonem/terasou a výhledem na hory. U těchto pokojů je možné, že bude volný i jiný termín, můžete tedy zkusit kontaktovat přímo poskytovatele na e-mailu info@alpenhofhotel.eu
nebo na tel. +43 2664 21194.
Hezký den, Gabča. :)

Helena

Měla bych zájem o pobyt od 19.1. do 24.1.2020. Jednalo by
se o 2 dvoulůžkové pokoje . Nelze si to zatím koupit přes
slevomat – nepustí mne systém. Prosím o vypočítání ceny
 .

Hotel Alpenhof

Dobrý den paní Heleno,
od 19.01.-24.01. jsou všechny pokoje Standard, které lze koupit přes Slevomat již vyprodané. Je možnost zakoupit přes Slevomat otevřený voucher a připlatit si za jinou kategorii pokoje:
Příplatek za Standard Plus s balkonem výhledem do lesa 10€/noc
Příplatek za Superior s balkonem a výhledem do lesa 20€/noc
V případě dotazů se neváhejte obrátit přímo na naši recepci. Je možné napsat email i v českém jazyce.
S pozdravem,
Veronika
Recepce

Malafová Michaela

Dobry den, prosím kolik stojí příplatek za pokoj aby se vesla pristylka?
Byla bych 1dospelí, dítě 12, dítě 5let
Děkuji za odpověď

Hotel Alpenhof

Dobrý den paní Malafová,
příplatek za pokoj Standard Plus s balkonem a výhledem do lesa činí 10€/noc. Pokud by Vám vyhovoval více pokoj Superior s balkonem/terasou a výhledem na hory je poplatek 20€/noc. Cena za přistýlku je 35€/noc.
Se srdečným pozdravem,
Veronika
Recepce

Filip

Dobrý den, lze využít přistýlku i pro dítě, kterému bylo letos 12let? Děkuji.

Hotel Alpenhof

Dobrý den pane Filipe,
lze využít přistýlku pro dítě, kterému letos bylo 12 let. Přistýlka stojí 35€/noc, ale komfortem se určitě nedá srovnat s normální postelí (je např. kratší). Přistýlka se nevejde do dvojlůžkového pokoje Standard s manželskou postelí, které inzerujeme na Slevomatu. Přistýlku je možné umístit do pokoje Standard Twin (dvě separátní lůžka a mezi ně lze umístit přistýlku), nebo si připlatit za upgrade tj. větší pokoj. V každém případě Vás chci ale upozornit, že přistýlka velmi zmenší prostor v pokoji.
V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit!
S pozdravem,
Veronika
Recepce

ivan stránský

jsem důchodce 73 let, ale lyžuji. když budu sám na 4–6 nocí, kolik to bude stát? ivstran35@gmai.com. možno před vánoci, a cena skipasu

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivane, hotel můžete samozřejmě navštívit i sám, nicméně cena by zůstala stejná a to by pro Vás nebylo výhodné. Doporučuji Vám podívat se na pobyty, které jsou koncipované přímo pro jednu osobu. Abyste nemusela zdlouhavě hledat, připravila jsem pro Vás odkaz, kde naleznete výběr víkendových pobytů pro jednu osobu, tak mrkněte, věřím, že z nabídky vyberete tu pravou ořechovou zde: https://www.slevomat.cz/cestovani/pobyty-a-ubytovani/vikendove-pobyty?filtry%5Bpocet-osob%5D=1#nabidky :) Krásný den, Míša :)

lucie kindlova

Dobrý den, kolik stojí ubytování s dětmi (5 a 8 let)? Děkuji

Hotel Alpenhof

Dobrý den paní Kindlová,
pro rodiny s dětmi doporučujeme rodinné apartmány, které ale na Slevomatu nenabízíme. Výše ceny záleží na termínu. Jinak dítě na přistýlce v pokoji Standard Plus a Superior stojí 35€/noc.
Na Slevomatu je možné zakoupit pobyt v pokoji Standard (bez balkonu), které jsou ale na přistýlky docela malé. Po domluvě s recepcí je možné pokoj upgradovat.
S pozdravem,
Veronika
Recepce

Hana Vlašánková

Dobrý den, měla bych zájem o dva pokoje v termínu 26.1. – 31.1.2020, je možné domluvit přes Slevomat ubytování se psem – střední plemeno (cca 13 kg), aby bylo schváleno před nákupem voucheru ? Děkuji

Hotel Alpenhof

Dobrý den paní Vlašánková,

samozřejmě to je možné. Poplatek za psa je 25€/noc.
S pozdravem,
Veronika
Recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru